Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Oau Cristi ce miscari de trupe la tine in burtica

Crisspy, fericita de Razvi si 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

salutare si de la noi.

patrick.

noi mergem maine la medic, am emotii...
ce imi face la controlul de 8 luni? mai tine careva minte dintre Americance??

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Mihaela, nu vreau sa le fac reclama, dar pe DHS gasesti mai multe tipuri de carucioare, nu doar cel cumparat de mine (si vezi ca sunt multe culori, vesele si frumoase, chiar daca nu apar toate in poze).
Eu am vrut neaparat si carucior cu bara intreaga (nu-mi plac cele cu manere) si sa aiba rotile mari si solide, pt. ca m-am gandit ca o sa-l folosesc cel putin o iarna (zapezi, borduri etc.) Rotile din spatesunt pivotante si se misca foarte-foarte usor in toate directiile, asta mi-a placut foarte mult. Plus ca este si reversibil, adica pot sa-i mut manerul si in spate, si in fata, sa-l conduc din ambele directii, cum ar veni, dupa cum vreau sa stea rotile.
Deocamdata n-am de gand sa plec nicaieri in afara orasului, deci nu voiam musai unul pliabil gen umbrela. Am facut proba, incape bine-mersi in portbagaj, timp de un an macar sper sa-l folosesc. Cand bebe o sa creasca si o sa fie mai umblaret, o sa iau un carucior si mai ieftin, pliabil gen umbrela. Cred ca tot de la firma de mai sus.
Mea culpa: nu scoica se intinde la 170 de grade (desi e pe-aproape), ci caruciorul in sine. Si apropo de greutate, l-am luat in brate de cateva ori, nu mi se pare greu.
Oricum, tu alege ce e mai bun pentru tine si mai ales alege-l dupa ce l-ai vazut "pe viu", asta e important.
Am trimis pe e-mailul comun lista pentru bagajel, stiu ca mai aveti, dar poate va foloseste sa mai completati cu cate ceva.

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana
[noi mergem maine la medic, am emotii...
ce imi face la controlul de 8 luni? mai tine careva minte dintre Americance??
Tot aia, adica nimic. Acuma serios vorbind ar trebui sa-ti recolteze cultura pentru streptoccocul B, daca nu ma insel. Si probabil o sa incepi s amergi la 2 saptamani acum. Bafta, sa ne tii la curent.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Sdcristian, este superb! Si la mine face la fel... O sa-mi fie dor de momentele astea...

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

multumesc ireth

am trimis un filmulet cu patrick

mama de Carol (29.12.2008) si 32+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Oauu Sdcristian , ce de miscare , al meu parca inca nu iese asa de tare in relief , desi e un foit

32+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

A, mi-am adus aminte ca vroiam sa mai scriu ceva pt fetele care se streseaza asa tare cu bagajul pt spital:

Nu va mai stresati ca ati uitat ceva, pt ca farmacii sunt in fiecare spital chiar la poarta, asa ca daca ati uitat pampersi, vata, tifon, spirt etc., se duce sotul fuguta pana la colt si vi le aduce ! Sa nu va uitati hainele pt spital si chestiile mai importante, ca maruntisurile vi le poate cumpara atunci, pe loc ...

Irina (2006) si 29+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

M-am uitat putin pe listuta postata de Savvy cu bagajele pt spital si dupa si am cateva observatii:

- alcoolul pt buric NU se foloseste si pt ochisori, din cate stiu eu !!! se foloseste ser fiziologic !
- cantarul pt bb nu e strict necesar, ba chiar multe mamici recomanda sa nu-l luati, ca sa nu va stresati ca nu ia bb in greutate; oricum il veti duce la controale si il cantaresc acolo
- manusile pt bb ... mie mi s-au parut inutile; noi i-am taiat frumos unghiile de la inceput; un truc pt a le taia mai usor: asteptati sa adoarma !!! altfel cam protesteaza (in special cand sunt mai mari)

Irina (2006) si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Windy...pe unde esti, nu vii maine la control??? Poate ne vedem

Krissy, cat stai in RO? Ce te invidiez...de aia stii

raportez 11 kg luate, cea ce zic eu nu e deloc mult avanad in vedere ca mai am 7 sapt maxim. Deci si daca mai iau 1 kg pe sapt si tot nu ma fac cat am fost cu Ana

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Observatii la observatii:

- lista mi-a fost inmanata de o moasa
- nu alcoolul se fol. la ochi, evident, ci compresele sterile (greseala de expr., nu imi apartine)
- cantarul cred si eu ca nu e obligatoriu
- si noua ne-a zis moasa la curs sa taiem unghiile in somn, dar ne-a mai zis si ca multi copii se zgarie cu unghiile
- fiecare selecteaza ce vrea de pe listuta si mai adauga ce doreste, e o chestie orientativa
- fiecare are dreptul sa fie mai mult sau mai putin stresat in leg. cu sederea in spital, mai ales daca n-a mai stat niciodata pe-acolo.

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

M-am uitat putin pe listuta postata de Savvy cu bagajele pt spital si dupa si am cateva observatii:

- alcoolul pt buric NU se foloseste si pt ochisori, din cate stiu eu !!! se foloseste ser fiziologic !
- cantarul pt bb nu e strict necesar, ba chiar multe mamici recomanda sa nu-l luati, ca sa nu va stresati ca nu ia bb in greutate; oricum il veti duce la controale si il cantaresc acolo
- manusile pt bb ... mie mi s-au parut inutile; noi i-am taiat frumos unghiile de la inceput; un truc pt a le taia mai usor: asteptati sa adoarma !!! altfel cam protesteaza (in special cand sunt mai mari)

Irina (2006) si 29+ cu

Mergi la inceput