Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Fetele mele zic ca nu o sa fiu pe deplin multumita de nicio varianta. Eventual sa le combin intre ele, asa ca am decis sa nu dau f multi bani pe carut. Unul bun dar nu exagerat de scump. Si sotul dupa ce a incercat mai multe firme, a zis ca alea f scumpe sunt mai grele si mai mari. Apropo o prietena a luat un carut f scump si nu ii incape in porbagaj si e si super greu.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

caruciorul care se intinde perfect drept e exact ca landoul

atentie insa, unele merg doar pana la 30 de grade - sa cauti pt 0 luni

mama de Carol (29.12.2008) si 32+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Mihaela si eu am fost in dilema cu landoul insa mi s-a explicat ca avand in vedere faptul ca nastem vara deci o sa scoatem bebeii foarte repede afara avem nevoie de landou pt pozitia perfecta a bebelusului...oricat de mult s-ar inclina partea sport nu poate suplini landoul care este perfect plat...asa ca am cumparat si landoul si m-am gandit ca o sa-l folosesc si pe post de cos noaptea cand probabil la inceput o sa o tin pe bebelina cu noi in camera sa-mi fie mai usor la alaptat.
In rest fetelor eu cred ca am facut o nevralgie pt ca ma doare partea stanga cu tot cu maseaua cu probleme de-mi dau lacrimile..bebelina se agita de la durere ...eu nu pot lua nimic si nici dentistul nu ma poate ajuta...caldurile m-au napadit si as manca cirese intr-una :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Multumesc pt raspunsuri mamutz si Cristina
Mamutz am citit pe net despre caruciorul de care spui si vad ca e f usor. La ce pret l-ai gasit? Ce am vazut eu pe diverse site-uri depaseste cu mult bugetul nostru.
Am vazut in Carrefour si Cora scaunul Chicco Eletta despre care scriai zilele trecut si cred ca nu merge pt nou nascuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Cred ca nu e nevoie de landou. Noi am luat 2 in 1, cu scoica. Uf, ce de inventii mai are si industria asta de produse pentru copii... ametesti de tot si nu mai stii ce e bun/necesar si ce nu.
Depinde si cat vrei sa cheltui, noi am dat in jur de 700 de lei pe carucior plus scaun de masina. Oricum le vom schimba cel putin o data, dupa ce creste copilul.
Uite produsul: http://www.dhsbike.ro/produs/carucioare-dhs/dhs-269-a/123.html

Scoica se intinde la 170 de grade, deci cred ca e arhisuficient. Restul de povesti despre landou - bani dati degeaba, din pacate...

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Multumesc pt raspunsuri mamutz si Cristina
Mamutz am citit pe net despre caruciorul de care spui si vad ca e f usor. La ce pret l-ai gasit? Ce am vazut eu pe diverse site-uri depaseste cu mult bugetul nostru.
Am vazut in Carrefour si Cora scaunul Chicco Eletta despre care scriai zilele trecut si cred ca nu merge pt nou nascuti.

Mihaela

Vezi ca la magazinul lor au reducere mai mare decat apare pe site.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Ruxiii mie mi-au explicat mai devreme 2 mamici de la odiseea noastra pe mess tocmai invers cu landoul. Vad ca parerile sunt impartite.
Savvy arata bine caruciorul, dar la 11 kg mi se pare cam greu. Mie imi trebuie unul usor pt ca stam la etajul 1 si va trebui sa-l car pe scari si sa il am si pe bebe in brate.

Mergi la inceput

Adica, ce au explicat, sa stim si noi.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza fetele.
Ma bag in discutie ca am vorbit cu Mihaela pe mess si eu i-am spus ca din punctul meu de vedere nu e nevoie de landou.
Din mai multe motive. Cert e ca mai multe mamici mi-au spus ca daca ai carucior cu spate reglabil, astfel incat sa poata fie pus la orizontala, nici n-ai nevoie de landou. Mai ales ca noi nastem vara, iar landoul e mai folositor iarna, ca tine mai mult de cald.
Mai mult, prietenii la care am fost la botez mi-au spus ca desi bebele lor are 2 luni, nici nu vrea sa auda de landou, nu vrea decat partea sport (la orizontala, bineinteles). De ce? pentru ca asa poate sa vada lumea, observa ce-i in jurul lui, in timp ce in landou nu vedea mare lucru.
Asta asa, pe scurt, ca n-am timp din pacate sa scriu prea mult.

Evident, mentin ideea ca asta e PAREREA MEA. Normal ca fiecare face cum vrea dar pentru mine conteaza si fapul ca pentru un carucior cu landou dai mult mai multi bani.

Ma intorc la bilanturile mele

ps: ruxi, sau cine zicea ca are probleme cu nevralgia - nu mai stiu - daca intr-adevar e nevralgie, la mine functioneaza faza cu o bucata de vata inmuiata in spirt si pusa in urechea in dreptul careia e durerea. La mine se simte, parca imi ia durerea cu mana

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

chiar ca nu mai stim ce sa mai credem...ideea e ca eu am prietene care au nascut vara si s-au folosit f mult de landou...acu de depinde si de cum e partea sport...eu una nu aveam cum sa ma dispensez de landou pt ca la carutul comandat de mine si cu perna reducttoare si tot nu puteam sa o pun pe sara de la inceput in el...deci...depinde de fiecare ce comanda si ce stie ca o sa faca cu caruciorul...

Mergi la inceput