Atractie
Raspunsuri - Pagina 7
ioanaiub spune:
dar o femeie are si o imaginatie bogata ...mai ales acum cand a iesit din rutina celor doi ani de stat acasa si ingrijit copilul
si mai spune ca ii e teama ca respectivul coleg se va indragosti ... dar daca va fi invers? la asta nu s-a gandit? daca i se aprind calcaiele dupa coleg si va ramane suspinand de dorul urmatoarei intalniri?
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Un_cabotin Astfel, te va respecta infinit mai mult Iar mult mai important este faptul ca, cred eu, tu te vei respecta, ca femeie, sotie, mama... UC |
Dar poate domna vrea doar sex, nu respect infinit.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
rhum spune:
Rufus, ai dreptate, eu am experienta in cazul in care nu ma cunosteam cu respectivii cat sa fim pusi in situatia de a ne intalni, sau sa a frecventa acelasi cerc, oricat de larg ar fi fost el. Insa, repet: eu am luat o decizie, iar problema mea era faptul ca, din ce am citit eu (cat am citit) pe acest forum (singurul pe care il mai citesc), mi se pare ca barbatii is afectati de aceste impulsuri, nu femeile. Na, ma gasisem eu exceptia :P.
Ioana, nu mai am 17 ani si nici o relatie unica in spate. Stiu, asa cum spune si Flo, foarte clar, despre ce e vorba in propozitie.
Apoi, ma cunosc eu si pe mine foarte bine cat sa stiu ca nu m-as fi amorezat, iar pe el nu-l cunosc suficient cat sa stiu ca ar fi facut-o, e doar o speculatie a mea, o ipoteza ca si cele de mai jos, care ma avertizeaza ca el ar fi spus tuturor ca s-a culcat cu mine. Afirmatiile tip "dar daca...?" ar duce discutia in niste zone in care chiar n-ar avea rost.
Eu, una, nu am imaginatie bogata, chiar deloc. Multumesc pt votul de incredere, dar nu e czul.
Nu stiu daca m-as respecta mai mult sau nu, insa nu mi-ar fi fost cald sa stiu cat de tare s-ar fi suparat si cat de dezamagit ar fi fost sotul meu daca ar fi stiut.
Cabotinul are dreptate, probabil ca, in "panoplia" lui, as fi fost o prezenta "exotica", si-ar fi intarit cumva stima de sine "armasareasca" (cu bemolul ca habar nu am daca e in prag de casatorie sau nu, el nu mi-a spus decat ca prietena e cam geloasa, ca nu locuiesc impreuna, ca el isi face casa etc. Evident, poate fi in prag de a avea si un copil, nu am de unde sa stiu ce angajamente poarta el in spate).
Ce am scris eu si la inceput: intentia nu era de a investiga parerile fata de o eventuala aventura pasagera cu un alt barbat decat sotul meu, ci de a investiga si identifica trairile altora in sensul asta: daca sunt si altele care au simtit asa si cum le-a fost cand au simtit. Dahriana mi-a spus ca ea nu se incurca in detalii, Saskya mi-a spus ca a trait asa ceva, Monabella imi spune ca nu sunt singura si ca i se poate intampla oricui, Laura transmite mesajul ca as vrea doar sex (ihim, cam despre asta era vorba cand ziceam ca n-am de gand sa ma amorezez).
Un mesaj ca al Monabellei cautam, de exemplu, insa nu la modul impersonal - "se poate intampla oricui", ci personal: "si eu m-am surpins atrasa de unul care mi-a servit o bere in Spania", na!
Multumesc tuturor pentru contributii :-)
Un_cabotin spune:
citat din mesajul lui Laura25 Dar poate domna vrea doar sex, nu respect infinit. |
Interesant punct de vedere, tinand cont de faptul ca doamna este totusi casatorita si ca are un copil...
Pentru senzatii tari, eu i-am recomandat un dildo...
Printre multiplele avantaje, fiind si acela ca nu poate duce la destramarea familiei lui Rhum, decat folosit in mod exclusiv, in exces
UC
Dahriana spune:
Mie imi place maxim de voi astia care va dati sfinti aici .
Ca voi nu ati face niciodata , ca respectul pt sot , ca iubirea pt copil , ca orgoliul armasarului .
Ori sunteti singuri si nu aveti partener in momentul asta si atunci din dorinta de a avea unul , va convingeti pe voi singuri ca ati fi cei mai fideli de pe pamant , ori aveti un sot care va citeste comentariile pe aici si atunci nu sunteti sinceri 100%.
Eu nu cred in atata corectitudine ..care da chiar in falsitate.
Mi-as dori sa facem un test : Daca de exemplu vi s-ar oferi ocazia sa faceti sex cu un barbat extraordinar din toate punctele de vedere si ati avea siguranta 100% ca sotul nu ar afla niciodata , cate ati refuza ?
Eu cred ca nici una - sincer.
Nu e vorba aici de nici un respect , de nici o lipsa de atractie , de nici un alt motiv , altul decat TEAMA ca se va afla . Nu teama ca te vei simti vinovata ! Aia e doar o scuza pt a nu recunoaste adevarul .
Si in aceiasi situatie sunt si barbatii . Doar ca ei isi inving teama asta mai des , de aia inseala mai usor.
ioanaiub spune:
Dahriana, e usor sa vorbesti asa, la o anumita varsta, frageda ... acum ai o anumita scara de valori
cu timpul, trecand prin viata, valorile se mai schimba
acum e simplu, sa zbori din floare in floare, sa "cazi pe spate", in fata unui barbat extraordinar din toate punctele de vedere (by the way, asa ceva nu exista in realitate ), sa mai bifezi o cucerire in palmares ... dar crede-ma, nu castigi mare lucru ... valorile adevarate sunt altele
flo.flo spune:
Hm, hai sa-ti raspund eu Dahriana
Nu, nu sunt singura si nu ma amagesc aiuerea. Am spus ca sunt impreuna cu sotul meu de 12 ani.
Si, daca as avea ocazia sa fiu cu un barbat "extraordinar din toate punctele de vedere" sigur nu as face-o si nu din teama ca as fi prinsa (nici nu ar fi greu sa ma prinda - cred ca ar scrie pe fruntea mea ca am comis-o ) si hai sa las la o parte si respectul pentru familia mea (care apropos este cat se poate de real - consider ca familia este sfanta) nu as face-o din simplul motiv ca sunt fericita asa cum sunt acum si pur si simplu nu simt nevoia sa ma atinga alt barbat, asa avea constiinta incarcata toata viata, m-as simti murdara si as putea sa insir inca cateva motive aici...
Ah, poate m-am uitat si eu lung la un actor pe la cine stie ce film, nu sunt chiar cazuta in cap (spre exemplu imi place de McDreamy ca sa-ti dau si un exemplu ), dar nu mi se pare nimic deplasat, sunt sigura ca majoritatea au cate o feblete d'asta de actor, dar sa ma gandesc serios la o aventura cu vreun mascul pe la servici, sau mai stiu eu pe unde, chiar nu mi-a dat prin cap. Probabil ca in acest moment mi se ofera exact cat am nevoie si nu simt nevoia sa caut senzatii tari prin alte asternuturi.
Chiar daca tu nu crezi, mai sunt pe lumea asta si familii fericite, si sotii care nu simt nevoia sa insele.
Iti doresc sa ajungi si tu intr-o zi sa cunosti un om pe care sa-l iubesti si sa consideri ca este jumatatea ta si atunci o sa intelegi despre ce vorbesc eu mai sus....
Si ca sa fie clar : sotul nu bantuie pe aici, el are treaba cu paginile lui sportive ...
Un_cabotin spune:
Dupa cum stiti, nu sunt tocmai un sfant , dar ma incumet sa dau un raspuns la ultimele afirmatii ale Dahrianei:
Cred ca ar trebui sa luam aceste cuvinte ca pe propria parere despre sine.
A reduce splendidele momente de intimitate, cand facem dragoste cu persoana iubita, la "a face sex cu un barbatextraordinar / o femeieextraordinara" este nu numai simplist, dar, asa cum am mai spus, poate fi foarte usor inlocuit cu un dildo/vibrator/propria manutza, si atunci chiar ca nu are cum sa se afle...
Iar daca totusi se afla, in mod sigur n-o sa destrame o familie un prapadit de vibrator, din contra
UC
PS. Cred ca am dovedit pana acum cat sunt de sincer, in pofida criticilor aspre (dar si a unor aprecieri) pe care le tot primesc pe acest forum...
Androix spune:
citat din mesajul lui Dahriana Mie imi place maxim de voi astia care va dati sfinti aici . Ca voi nu ati face niciodata , ca respectul pt sot , ca iubirea pt copil , ca orgoliul armasarului . Ori sunteti singuri si nu aveti partener in momentul asta si atunci din dorinta de a avea unul , va convingeti pe voi singuri ca ati fi cei mai fideli de pe pamant , ori aveti un sot care va citeste comentariile pe aici si atunci nu sunteti sinceri 100%. Eu nu cred in atata corectitudine ..care da chiar in falsitate. Mi-as dori sa facem un test : Daca de exemplu vi s-ar oferi ocazia sa faceti sex cu un barbat extraordinar din toate punctele de vedere si ati avea siguranta 100% ca sotul nu ar afla niciodata , cate ati refuza ? Eu cred ca nici una - sincer. Nu e vorba aici de nici un respect , de nici o lipsa de atractie , de nici un alt motiv , altul decat TEAMA ca se va afla . Nu teama ca te vei simti vinovata ! Aia e doar o scuza pt a nu recunoaste adevarul . Si in aceiasi situatie sunt si barbatii . Doar ca ei isi inving teama asta mai des , de aia inseala mai usor. "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Pai si teama aia pentru ce ar fi? Chiar crezi ca pe toate ne altoieste barbatul ca ne dam cu ruj cand iesim pe usa???
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
cipcipcip spune:
Parerea mea e ca riscul ca sotul tau sa afle este mult prea mare, dat fiind ca lucrezi cu respectivul. Eu nu as lua niciodata riscul sa-mi destram familia pentru o partida (sau mai multe) de sex.
In rest poti sa flirtezi in continuare, de fapt asta e 90% din distractie. Ca in rest nu ai nici o garantie ca respectivul e bun in pat, deci risti sa te "compromiti" degeaba