Atractie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Rufus, mare dreptate ai.
Da, toti avem fantezii cateodata, depinde de fiecare sa decida ce-i mai important pentru el. Rhum, parerea mea e ca daca o s-o faci o sa regreti.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

rhum, si mie imi pare bine ca vine sotul tau mai devreme acasa poate te face sa mai uiti de asa ganduri necurate .
Diseara, cand te bagi langa el in pat, cuibareste-te in bratele lui si traieste intens acest moment de liniste, de siguranta, de constiinta impacata ca esti curata fata de el. Si cand te mai apuca damblalele, gandeste-te ca daca o faci, niciodata nu o sa mai dormi asa linistita pe perna alaturi de el, intptdeauna o sa ai un sentiment de vinovatie si probabil teama de a nu se afla.
si faceti-va timp pentru voi, faceti dragoste asa cum nu ati mai facut de mult, iesiti in oras, plimbati-va mult, petreceti timp cu copilul si sigur ti se va parea mai frumos decat o aventura de o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Poti sa gandesti matur si la 18 ani, dupa cum poti sa nu te maturizezi niciodata.

Eu zic su va mai speriati degeaba Rufus si Kari, educatia conteaza destul de mult. Sigur, si materialul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhum spune:

Depinde de situatie, A_Iulia, maturizarea implica si experienta, nu numai educatie si "material". Nu cred ca se poate vorbi de maturizare in absenta experientei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhum

Depinde de situatie, A_Iulia, maturizarea implica si experienta, nu numai educatie si "material". Nu cred ca se poate vorbi de maturizare in absenta experientei.

Eu cred ca se referea la "materialul" clientului .
Adica nu toata lumea se poate abtine si numai cei care se abtin au o anumita educatie.
Dar e treaba fiecaruia cum gandeste. Nu trebuie sa dai explicatii suplimentare despre tine. Maturizarea la fel poate fi definita in mai multe feluri de fiecare, deci acum iarasi intelege fiecare ce vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhum

Rufus, din pacate, tot pe spinarea mea iti spun ca 24 de ani nu e neaparat o varsta matura pt femei. In cazul meu, nu a fost. Mai degraba, 27 de ani a fost varsta aia :-). Daca statistica te ajuta cu ceva.

Ei, da...mai rasuceste si tu cutitul in rana...

E posibil sa ai dreptate, sa nu te indragostesti...continui sa spun, insa, ca nu ai nici un control asupra sentimentelor, poti controla doar faptele. Cred ca o aventura de o noapte, cu o persoana necunoscuta, pe care n-o mai vezi, e mult mai potrivita pentru potolirea adrenalinei.
Nu ca as recomanda asa ceva...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Draga mea,

Nu, nu esti singura careia i se intimpla asa ceva.

Aceste lucruri se intimpla oricui si la orice virsta, indiferent de sex. I se poate intimpla foarte bine si sotului tau.

Am multi prieteni, rude, vecini care au trecut prin asa ceva.
Nu e anormal sa simti sau sa ti se intimple ce ti se intimpla. Fii sigura ca NU e ultima data cind te vei simti atrasa de un barbat, indiferent ce faci in situatia actuala.

Cum actionezi e problema ta.

Eu as avea doar citeva observatii: personal mie mi se pare ca daca "pui botul" el te va bifa ca o realizare in planul lui si probabil ca va urma o relatie a la long pt atit timp cit vei lucra cu el in firma (in cel mai bun caz). cel mai rau caz, vor afla si altii.

Mie mi se pare ca el e cumva "pushy" pt ca stie ca esti casatorita, pe cind el nu este. Daca ati fi amindoi liberi ar fi alta treaba insa asa chiar el mi se pare nelalocul lui sa urmareasca o femeie casatorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Nu stiu ce inseamna "pushy", dar cred ca armasarului i s-au aprins calcaiele (ca sa fiu totusi decent) dupa o (una, doua... hai, zece!) partida de sex cu o tanara si atragatoare doamna (maritata, cu copil, ceea ce da valuri de adrenalina unuia in prag de casatorie...

In fond Rhum a mai trecut (oarecum) prin situatii asemanatoare, nemaritata fiind, asa ca stie cam la ce trebuie sa se astepte.

Repet, lasa-l pe tanarul coleg sa inteleaga cat mai clar ca nu esti dispusa si disponibila la niciun fel de flirt si, mai ales, la aventuri, fie ele chiar si numai de o noapte, doua...

Astfel, te va respecta infinit mai mult, decat atunci cand ce se va duce la dush, satisfacut , dupa cele cateva minute (ore) de placere fizica petrecute cu tine, Rhum.

Iar mult mai important este faptul ca, cred eu, tu te vei respecta, ca femeie, sotie, mama...

UC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

citesc subiectul de cateva zile, pareri si pareri ...
ce n-am inteles eu, de unde a ajuns rhum la concluzia ca virgula colegului i s-au aprins calcaiele? , ca eu am inteles ca de fapt ea e atrasa de el ... colegul a plimbat-o cu masina, au stat o ora la un suc, timp in care au povestit una-alta si nu i-a facut avansuri, desi ea poate ar fi vrut: "... el astepta un semn de “permeabilitate” de la mine. Eu n-am dat nici un semn (desi simplul fapt ca am iesit cu el singur la 10 noaptea e un semn)..."

eu am impresia ca "problema" e doar in imaginatia ei ... stand acasa 2 ani, revenind la servici, se simte flatata ca un barbat, altul decat sotul ei, ii acorda putina atentie si deja mintea ii zboara, ca poate colegul ar vrea mai mult ... sau poate nu
eu sunt curioasa cum se va comporta colegul la urmatoarea delegatie, daca va fi la fel de interesat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Ioana, o femeie simte cand un barbat este atras in mode deosebit de ea, chiar daca nu ii spune explicit.
Intuitia feminina nu da gres niciodata. Parerea mea

Mergi la inceput