Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana te-as cita ca ai scris asa de frumos dar scriu de pe telefon. Si eu vreau mai multa socializare reala.

Luiza vorbim la telefon, vreau sa ies undeva de 1 iulie.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Yaia, la multi ani cu multe imbratisari, sa ramai la fel de speciala si tonica precum te-am cunoscut virtual, sa-ti traiasca sanatosi toti cei dragi si sa-ti aduca multe bucurii !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Erina, eu as vrea sa vin pe 1 la Cocor, poate mai vin si alte mamici de papanashi. Detalii si programul sunt www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">aici
Ce ziceti ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

poate te abati pe la mine, apoi mergem acolo impreuna, sper saajung cu Adi in timp util, ca vom fi fara tati saptamana viitoare. va pup tare si mi-e dor de voi !te rog sa imi dai beep maine, sa vorbim. pup !

Mergi la inceput

va pup pe toate,mi-e dor de voi tare, de cand cu fb pe telefon, mi-=e greu sa intru pe forum. Veroboda, sarcina usoara, si vreau sa stiu mai multe despre voi, erai asa activa pe vremuri....mi-e dor mult si de tine ! esti speciala !
Piciulika, eu tot insistam cu intrebare "ce mai e cu voi", pe FM, bag de seama ca nu ne stim pe nume, doar nick-mane. as vrea sa stiu ca sunteti bine in tara cangurilor ! Va pup!
Valentina, multa sanatate, esti un caz special, esti un exemplu de putere si perseverenta pentru mine.
Sabina japonbeza, va pup, am admirat pozelepe fb, sunteti delicate si in acelasi timp puternice asa cum credeam.
Sabinasofisigheo, va pup tare, mi-e dor de voi, bafta cu inscrierea, dupa aproape un an de gradi de stat, scorul meu e mult sub zerooo ! sunt foarte dezamagita, sper sa fie numai la mine sub asteptari.
Teoooooo, te iubesc !
Erinaaaaaa, esti asa de speciala, o dafatate sa te citesc, imi pare tare bine sa te citesc, va pup pe toti 4!
Rox, sunteti frumosi, destepti, minunati ! mi-e dor de voi !

Mergi la inceput

noi am omorit o broasca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

noi am omorit o broasca

adi a scris , a facut o fapta rea, l-am certat tare, la joaca dupa-amiaza au gasit in curte o broasca si i-au dat pe gat nisip
a vrut sa scrie asta asi i-am dictat literele, deci la capitolulmasta stam bine, la fel la capitolul fapte rele !!!asta este riscul la step, sunt copii mai mari care se impun, cu tot felul de idei, expresii, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

?

Eu sunt de veghe-n lanul de secara; am un copil cu ceva febra... insa care mi-a spus inainte sa adoarma ca ea nu-i bolnava, deci merge neaparat maine la scoala...
Pfiu.. cred ca pot sa zic ca am "scapat' de bancuta

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Alinush cea inteleapta.. ce mai faci?

In fiecare noapte in care ma joc ma gandesc la tine si la Triburile tale..

=====================

Mergi la inceput

Greyeras, Cecilia, sa va fie bine in noile case!

=====================

Mergi la inceput

Moldoveanco, cand plecati?

=====================

Mergi la inceput