Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, ne auzim la telefon. O sa verific si eu MTR de care se discuta. Despre Cocor e intilnirea DC, e subiect la Generale. Week-end frumos.

Kriss Daria a avut operatia pe 3 mai. cauta in capitolul trecut!

Mamicile Natura MIX Vigore chiar functioneaza. Dimineata m-am trezit obosita si cu o febra musculara (Roxana am nimerit aseara la Intervalul d-lui Aionesei-crima dar super). Dupa ce l-am luat sunt super energica si in forma!!! Merg la frecat podele.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

De maine incep 10 zile fara Internet. Nu ma dati disparuta! Sanatate si numai bine!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Off, am scris un mesaj lung si lat si l-am pierdut, cica am incercat sa raspund la un capitol trecut. Asa ca rescriu si incerc sa fac referiri si la ce am citit in capitolul de fata...

Ceamica, transmit si eu multe condoleante, imbratisari calde si multa putere familiei .

Vale, offf, tin pumnii sa fie totul bine si rezolvabil rapid! Multa sanatate va doresc!

Yaia, La Multi Ani alaturi de dragii tai, sa petreceti frumos si sa fii fericita si iubita mereu!!!

Erina, mii de scuze, tocmai ce am realizat acum 2 zile ca nu ti-am raspuns la PM . O s aincerc sa iti raspund cat de repede, am fost intr-o stare cam proasta saptamana asta si inca incerc sa curat sistemul . Spune mai multe de provenienta energiei tale . Ce dieta tii acum si cum merge? Cat despre cataratul lui David, stii ca se va intensifica . Adam e absolut peste tot, de la partea exterioara a scarilor, pana urcat pe rafturi, echilibristica pe spatarul de la sofa, pe scaune, noroc ca se tine bine si cu exercitiu a obtinut si echilibru (dar si tupeu )

Rox, bafta cu organizarea surprizei. Eu cred ca vom merge la patinoar cu ei. Aici nu e mare tam-tam cu ziua copilului, nu face parte din cultura, dar e fain sa organizezi ceva special.

Cecilia, acomodare usoara la noua casa si noua camera! Va fi ok. Si da, si noi trecem prin "prima adolescenta" cu tot tacamul, de la "nu vorbi cu mine acum", "lasa-ma in pace", "nu vreau", ignorare totala etc, pana la tipete, topaieli, strigate ca sa obtina ce vrea . Dar avem zile si zile. Sper ca e ceva trecator si va fi mai bine maine ...

Vero, multe felicitari pt bb din burtica, sa ai o sarcina usoara si bb sanatos si sa fie totul bine! Pupici lui Bia.

Fug s ao culc pe Lisa si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Valentina, multa sanatate lui Andrei, fie ca totul sa se rezolve cu tratamentul de acum.

Kriss, sanatate si Alesiei, sa treceti cu bine peste interventie.

Vero, felicitari pentru sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, nu cred ca vin la o intalnire asa mare. E drept ca in ultima vreme trec printr o perioada de reevaluare a modului de socializare in general, cu tendinta de reducere la minim a comunicarii virtuale in favoarea intalnirilor pe viu. Insa nu cred ca o adunare prea mare da o posibilitate de comunicare reala si nici ca permite o trecere de formalism. Ce e cu pauza de net?

Mergi la inceput

Mandarinutza, o sa vin si eu la MTR cred, insa dupa 4 ca trebuie sa tin un curs intern pana atunci. Daca ajungi mai devreme te rog da mi sms care ar fi programul pe acolo. Daca nu, copiii cred ca se multumesc si cu un suc si o iesire in parc, aviz amatorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multumesc si pentru celelalte urari primite, cum sunteti voi dragute si va amintiti de mine!
Carpatina, aveam acasa si vin spumant si sampanie, dar nu le-am dat cep ca am mancat seara niste cirese si m-am balonat si mi s-a facut rau! Nu stiu sigur daca de la ele... Raman la rece, pe data viitoare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Kriss, imi pare tare rau de problemele de sanatate ale Alessiei, cred ca operatia de polipi e chiar necesara. Eu nu stiu prea multe despre asta, dar sigur sunt mamici care cunosc problema. Multa multa sanatate fetei, tinem pumnii sa fie totul bine.

Yaia, asadar ce zici ca mancam si noi in cinstea ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna, mamici dragi

Vero, felicitari pentru BB din burtica ! Ce premonitie a avut Bianca ! Ne-ai scris tu mai demult ca-ti doreai BB2, ma bucur ca ti se indeplineste visul ! Sarcina usoara si un bebelus PERFECT ! Si... bataita pt 'nu stiu daca va mai amintiti de mine'

Valentina, multa sanatate lui Andrei si tie ! Tin pumnii sa primiti numai vesti bune de acum incolo. Offf...

S-au trezit fetele, trebuie sa ma duc las ele. Si mai aveam de scris

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Erina, eu as vrea sa vin pe 1 la Cocor, poate mai vin si alte mamici de papanashi. Detalii si programul sunt www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">aici
Ce ziceti ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput