Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)
Raspunsuri - Pagina 17
Erina spune:
Eu cred ca ii iau Dariei pe Rapunzel si printul Flynn ca e topita dupa Poveste incilcita si lui David un camion ceva.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Elena , eu cred ca e Ramonaiani . |
+1
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
alinkav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
NU. Nu in egala masura. Trebuie sa fii ca un manager ce da un feedback: intai criticile in mod constructiv si inchei cu laude, sa lasi un gust placut baiatului. Si pentru ca esti mama lui si deloc obiectiva, laudele trebuie sa fie mai mari decat criticile indiferent daca sunt pe deplin meritate si la final vine iubirea neconditionata! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Din spusele mele(recunosc nu stiu sa ma exprim bine) reiese ca sunt o mama nu tocmai buna. Nu, nu sunt asa!Nu-l critic, doar ca il rog, da chiar il rog frumos, sa fie mai atent, ca va avea numai de castigat, il intreb mereu nu ti-ar placea sa fii apreciat mai mult, nu ti-ar placea sa iei de ex. 100 din 100?El evident ca da!Cam in asta consta la mine "critica". Nu i-am impus niciodata sa vina numai cu note bune acasa, intotdeauna l-am rugat sa fie mai atent, atat la ore, cat si la antrenamente.
De destept e foarte destept, ii merge mintea struna, doar ca e neatent, si doar atat as fi vrut sa schimb la el, sa fie cat mai atent.

Yaia spune:
He-he, in sfarsit am avut ocazia sa raspund la concursul cu sunetul!![]()
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui alinkav Cred ca totusi nu sunt un caz pierdut!Ma voi stradui sa vad altfel lucrurile! |
Alooo mai doamnelor... atentie sa nu stirbiti increderea unei mame in modul in care-si face alegerile in educatie!
Alina, io-s pe lungimea ta de unda...
imi pare normal sa vrei mai mult pentru copii tai si sa discuti deschis si de cele bune si de cele rele. Important e tonul si balansul..Cat despre golani/vs oameni de stiinta.. cu experienta mea de viata l-as alege pe cel din urma... si fac cinste celei care-mi va prezenta un golan curatator de cartofi
=====================
Sabina spune:
Alina, nici atat nu e bine, crede-ma. E tot conditionare, chiar daca e blanda.
Trebuie doar sa vezi cu el ce a gresit , sa il faci sa inteleaga exercitiul ca sa nu ramana cu goluri si gata.
Carpatina:)), daca Sofia ar vrea vreodata la concurs de pian, poate sa iasa si ultima ca tot sunt multumita.
La noi nu asta e problema ci tipetele si mofturile din timpul studiului:P ,care daca se vor perpetua, o sa renuntam si gata, ca nu are sens sa o chinuim.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
| citat din mesajul lui alinkav Din spusele mele(recunosc nu stiu sa ma exprim bine) reiese ca sunt o mama nu tocmai buna. |

=====================
Sabina spune:
haide ma cu nu o considera nimeni mama rea. Pai numai daca te uiti la fatzuca ei(si la sandalem, recunosc, cu invidie:D) iti dai seama de persoana.
Alina, nu esti mama rea!!
Ai doar, ca majoritatea noastra(vad ca si Carpatina se incadreaza) niste prejudecati educationale de care e greu sa scapam.
Adica mie mi se pare ca nu trebuie batut obrazul copilului pt rezultate la concursuri, ci rezolvate golurile de intelegere a materiei si atat.
Jr nostru e un ex perfect de "minima;rezistenta cu maxima efienta", si face si cozonaci :))
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina daca Sofia ar vrea vreodata la concurs de pian, poate sa iasa si ultima ca tot sunt multumita. |
multumita ca ce? ca a cantat? care e atunci nevoia de a participa la concurs?
=====================
Sabina spune:
da, ca a cantat. ea nu vrea la concurs de pian, asa daca ar vrea, ar fi o victorie in sine.
anul asta a fost la cel mai greu concurs pt clasa a doua, la mate. Nu a luat f multe puncte, a luat in final premiul 3, dar...
ei bine, am fost tare dezamagita, si mi-am dat seama cat de urat e sa gandesc asa. ea nu se pregatise pt acel conciurs (care e f greu, nu e ca Smart), a mers cu ce facuse ea in clasa, nu depasise nivelul acasa, etc etc.
Si mi-am dat seama ca e o victorie pt ea, in conditiile astea, si da, sunt mandra de premiul ei 3 :) chiar daca a gresit la chestii simple , de exemplu. Atentia asta se cultiva in timp.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo

, si ii spun des ca sunt mandra de el, in egala masura si cu "criticile".