Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Alina, nu cred ca ne dorim musai copii golani, dar ceva mai relaxati. Stiu si eu destule cazuri asemanatoare fratelui tau, si pe undeva si acolo am avut impresia ca si parintii au lasat lucrurile de izbeliste si au continuat sa ii ajute cand calea era sa ii lase sa isi rezolve problemele. In orice caz, nu asa golani dorim.
Hai te pupic tare, sper ca nu te ai necajit teoriile. Oricum, expunerea mea era mai degraba un comentariu general de viata si nu neaparat cearta pentru tine. 

Erina,
din cand in cand mai apuc si eu sa scriu cate ceva. Mai ales daca ma prinde tema si am timp. Pentru maine postasem eu multe variante, cred ca exact la capitulul aceste. MTR era zic eu o varianta bunicica.
ceamica spune:
Elena , eu cred ca e Ramonaiani
. Mi-ar placea sa vin si eu , de fapt noi ,dar vad ca tusim de nu ne mai oprim. Vi s-a intamplat sa tusiti in metrou spre ex si sa coborati la prima statie ca nu mai era aer? cam asa tusesc eu acum ....mai vedem pana maine , de ieri pana azi simt un pas de furnica inainte...
Sabina, Yaia , Rox, Alina ,Elena 

Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Acum serios, el stie ca-l iubesc mult , si ii spun des ca sunt mandra de el, in egala masura si cu "criticile". |
NU. Nu in egala masura. Trebuie sa fii ca un manager ce da un feedback: intai criticile in mod constructiv si inchei cu laude, sa lasi un gust placut baiatului. Si pentru ca esti mama lui si deloc obiectiva, laudele trebuie sa fie mai mari decat criticile indiferent daca sunt pe deplin meritate si la final vine iubirea neconditionata!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Exact asta voiam sa zic! ![]() |
Vad ca fetele astea care se dau neputincioase in bucatarie apreciaza cartofii fierti curatati bine de coaja.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui alinkav Are mama mea asa un fiu, fratele meu, care asta a facut toata viata, a golanit. De a ajuns mama mea la 40 de ani ai lui sa-i plateasca intretinerea, ca el nu stie ce inseamna asta. ![]() |
Ia sa nu i-o mai plateasca sa vada atunci ce face. Se va descurca singur! Poate de asta are nevoie, de ceva spatiu sa evolueze.
Si mamei tale poti sa-i spui ca-i dau eu 2 diplome, una romaneasca si una finlandeza, sa le foloseasca cum crede ea de cuviinta ca nu mi-au folosit la nimic deocamdata...
alinkav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Ia sa nu i-o mai plateasca sa vada atunci ce face. Se va descurca singur! Poate de asta are nevoie, de ceva spatiu sa evolueze. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina plus ca ala e...concurs de dans, you don't get to be disappointed! :P |
mah, daca era concurs de muzica avea voie sa fie disappointed
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
Fetele, va pup! Am primit flori si salutari si pupici, fara sa stiu de ce si ii intorc inzecit!
Eu maine nu fac nimic special cu copii, am fost in weekend la Spa cu ei si s-au balacit de numa'! Probabuil le iau cate o jucarie noua...si mica! Dar joi e liber la noi, Inaltarea si mi-am luat si vineri liber. Probabil intr-una din zile, daca va fi vreme buna, mergem in excursie cu trenul. Ca inca nu am fost cu copii si probabil Tudor va fi interesat de experienta!
Erina spune:
http://www.muzeultaranuluiroman.ro/acasa/de-1-iunie-ro.html
Da Roxana, verificasem si acolo cred ca mergem desi cu 2 dupa mine e crincen...
Yaia eu zic sa inceapa intii cu laudele apoi criticile si diploma daca vrea pentru ea nu pentru mama ei. Am inteles ce ai vrut sa spui dar eu sunt pentru mai mult.
A little later edit: Sabina e magnifica Sofia. A cintat minunat. Pare mai blonda decit mi-o aminteam si mi-a placut si ciclamenul in care era imbracata.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.