Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
sigur ca sunt mandra de ea, si sa fii si tu de Alex ca ai de ce!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinkav spune:
Sabina,
!
Cred ca totusi nu sunt un caz pierdut!Ma voi stradui sa vad altfel lucrurile!
Yaia spune:
Sabina, in primul rand felicitari Sofiei! Bravo ei si sper sa-i treaca buba de la picior! (maseaz-o cu crema mentolata pentru intinderi)
Alina, uite ce am remarcat eu din postarile tale: ca nu esti multumita si se simte si poate simti si el. Eu iti recomand doar sa-i explici cum e cu atentia si concentrarea, dar in final, orice loc ar fi luat, tu trebuie sa-i spui 'Sunt mandra de tine si de ce ai reusit, bravo!' si sa-i repeti asta de cate ori poti, sa-i intaresti increderea in el. Cu siguranta va dori mai mult el insusi. Eu i-am spus asta lui Tudor dupa serbare desi nu a facut nimic diferit fata de ceilalti copii, dar faptul ca a stat cuminte, a cantat si a participat la serbare arata ca se simte bine acolo si ca a facut un efort sa ne arate si noua ce a invatat, desi probabil ar fi preferat sa se uite la Spiderman in loc. Trebuie sa invatam sa fim mandri de ceea ce sunt ei, nu de ceea ce ar putea fi...nu stiu daca explic bine. A spus si Sabina foarte bine. Eu poate vorbesc si din perspectiva copilului bun la invatatura, mereu prima din clasa, dar de care mama nu era niciodata multumita si pe care mama nu o incuraja niciodata din cauza ca 'putea mai mult'. Si asta te demoralizeaza in loc sa te motiveze. Cel putin la mine asa a fost. Si la liceu am si incetat sa-i mai spun mamei ceva despre realizarile mele, pentru ca oricum nu conta, gasea ea ceva de care sa fie nemultumita. Doar asculta-ne si gandeste-te la Alex, e un copil extraordinar si pentru faptul ca vrea sa participe si face efortul trebuie incurajat si laudat.
Cat priveste dorinta lui de a iesi in fata, e buna atata timp cat e dorinta lui, dar trebuie sa stie ca voi il iubiti indiferent daca iese in evidenta sau nu. Daca nu va reusi sa iasa in evidenta mai tarziu, e posibil sa se simta ratat, desi realizarile lui sa fie mari. E chestie de perceptie personala in contextul asteptarilor celor din jur. Nu stiu daca am explicat bine, ma rog, poate intelegi ceva totusi.
Eu va spun sincer ca vreau doar ca Tudor si Alexia sa fie fericiti, indiferent ce isi aleg sa faca in viata. Sigurul principiu pe care vreau sa-l urmeze e sa fie buni in domeniul lor, sa incercce sa fie mai buni in acel domeniu pe zi ce trece, dar sa fie in competitie doar cu ei insisi. Un soi de 'be the best of whatever you are'. Dulgher daca vrea sa fie, e alegerea lui, atata timp cat e fericit si incearca sa fie un dulgehr bun, mai bun decat a fost in ziua precedenta.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Alina, bataita pentru 'cazul pierdut'. Normal ca nu esti caz pierdut, noi doar ti-am atras atentia, acum stiu sigur ca te-ai gandit serios si ca vei aborda diferit problema. Nu uita ca Alex e un copil deosebit, sa-i spui asta in fiecare seara inainte de culcare, cand ii spui si ca-l iubesti. E foarte important!
PS, M-a amuzat teribil Olivia, cum o tinea pe partenera lui Alex de umar, incercand sa para mai mare.![]()
Sabina spune:
ete na caz pierdut :) lasa-ma cu d-astea:)
toate facem greseli, important e sa le recunoastem si sa le indreptam. Eu am trecut prin etapa asta in care esti tu acuma . Inteleg de unde vine, tu vezi un potential si nu intelegi de ce nu e valorificat la maximum. Iata ca nu are cum, asta se face in timp si trebuie doar sa fim alaturi de ei sa nu se dea batuti, dar nu sa ii impingem artificial ca avem noi "idei" despre cum ar putea fi.
Yaia, si eu aveam senzatia in scoala ca as putea face mai mult, ca nu e destul....si am suferit din cauza asta, intram in panica inaintea examenelor in facultate etc etc.
ma bucur ca Sofia nu pare a fi asa acuma, sper sa persevereze in a invata bine, dar fara spaima rezultatelor.
la Gh o sa fiu multumita sa treaca clasa, ca el pare mai golan asa:P
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Nu Cecilico, nu l-am gasit... Am facut si un subiect nou, la discutiile despre animale, dar nu mi-a raspuns nimeni. Ma asteptam sa fie mai saritoare fetele astea. Nu cred ca nu e nimeni de pe forum, care sa stea in zona unde l-am pierdut... In fine, noi continuam sa-l cautam. In alta ordine de idei, am bagat marfa noua, ca nu ne-ati mai vazut de ohohoooo. http://good-times.webshots.com/album/580266532iMaxTZ Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
Imi pare rau pt catelusul vostru...sper sa-l gasiti.

micului marinar, ce mult a crescut, iar tu este super ok.......erati la botez dupa poze, ai botezat tu sau Ianis?Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui Sabina la Gh o sa fiu multumita sa treaca clasa, ca el pare mai golan asa:P Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |

cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Sabina la Gh o sa fiu multumita sa treaca clasa, ca el pare mai golan asa:P Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
super tare....auzi la ea....cine o crede????????

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
Noul nume, Gheo Golanu'!![]()
Erina spune:
Buna dimineata. Discutii grele...revin cind le pot savura.
Luiza hai zi, macar la telefon. O fi Mara???

Adi, tot i verva. Uite am decis sa merg si eu la de astea mai grele. Iti simti muschii trei zile si stii ca nu ai mers degeaba la gym. Aseara am facut 35 min eliptica, m-am plimbat degeaba...
Imediat ma uit pe abdomenele alea. Numai bine si zile mai calduroase. Multumesc pentru PM, cum ma adun raspund.
Yaia te salut, la fel Alina si Sabina si Roxana si Cecilia.
Sa va zic ca si eu il vad pe David cam la fel. Trage, distruge, e smecheros...mai e nascut si pe 9 martie si am auzit ca cei ca el se strecoara prin viata ca...pestii. Sa fie fericit asta e cel mai important. Sunt si golani feiciti!![]()
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.