Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)
Raspunsuri - Pagina 13
alinkav spune:
Hop si eu!![]()
Yaia, intr-adevar sunt ceva dezamagita, dar de prestatia de la dans de data asta!Locul 3 a fost luat pe echipe de la scoala, aici nu am cum sa ma supar, ca erau 6 in echipa!![]()
Si locul 3 e foarte bun, ca au avut concurenti seriosi!![]()
Eu stiu ca el, copilul meu poate mai mult decat face, si stie si el asta, daca intra-devar nu ar putea nu as insista atat.
Faza e ca si el se bucura enorm cand e laudat, nu doar ca ma bucur eu.
Roxana_G spune:
Ceamica,
imi ajung doi copii, nu prea mai am energie de inca 2, fie si mari, fie si ascultatori. 
Annisia, tare frumusel e Yanis, a crescut mare si petrecaret (cu cine o semana?
). Iar tu arati minunat ca totdeauna.
luy spune:
Pentru fetele care vin miercuri la intalnirea DC : nu uitati sa va printati invitatiile, va mai dau o data link-ul cu detalii despre intalnire : www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">intalnire DC si link-ul pt www.desprecopii.com/1Iunie/invitatie.asp" target="_blank">invitatia care trebuie printata
Deja am aflat ca va veni si una dintre prietenele mele dragi din diaspora
. Nu spui cine, sa fie surpriza
. Cine e curioasa, sa faca bine sa vina acolo ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
adimercedes spune:
Erina, oi, oi, oii, super piesa, numai buna de abdomene ![]()
. Bine ati revenit in Bucuresti!
AlinkaV, felicitari pt rezultate si efortul depus!!!
La noi toate bune, eu dorm pe mine, desi am dormit pana la 7:20, ploua de rupe si e receeee (12-13*), Adam a adormit tarziu, parca vad ca e sus intr-o ora, am de facut o gramada de chestii, mi-e foame de mananc frigideru' cu totu' si nu am chef de nimic, dar ma duc sa imi fac o cafea sa ma mobilizez si sa gatesc macar cina, praji cu banane pt sot si sa scot hainele spalate din masina - www.youtube.com/watch?v=XjVNlG5cZyQ&feature=BFa&list=FLg9qGv4sEScA&index=2" target="_blank">Raise Your Glass, "cheeky" ca intotdeauna ;)
Si eu m-as intalni cu voi, mai ales ca e caldurica acolo
...
adimercedes spune:
www.youtube.com/watch?v=fXRIHaMhK0E&feature=fvsr" target="_blank">Exercitii pt abdomen - Go!go!go! Get down!!!! Get down!!! (Ce?! Sa ma bucur singura de militarie???)
Sabina spune:
Alina, Yia are f f mare dreptate. (Yaia, ti-am dat si aprob la mesaj:D)
normal ca se bucura cand e laudat, dar daca mai continui asa, nu o sa mai faca diferenta in tre placerea lui si "mama e muotumita" se va simti mereu incopetent si necorespunzator.
Am trecut si eu cateva luni prin capcana asta, sa mi se p[ara ca fata mea poate marea cu sarea, ca doar e asa un copil genial, nu? ei bine, am aflat ca desi e cea mai frumoasa si destepata din toata lumea si tot universul
, nu poate sa "presteze" mereu asa cum vreau eu.
Si bine face!!!
Toate activitatile de la varsta asta trebuie sa fie un simplu prilej de voie buna si invatare prin joaca, atata.
Pui o presiune exagreata pe Alex care nu va aduce nmic bun.
El e un copil constiincios de felul lui, nu e genu care sa nu faca temele sau mai stiu eu ce, iar cand va avea o pasiune o va urma cu incapatanare, asa ca lasa-l incape sa copilareasca.
Nu mai veni cu idei ca "poate mai mult".
Acest "poti mai mult" e extrem de periculos si daunator :((
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Annisia 
altfel, voi sunteti frumosi si infloritori!
noi suntem destul de ok sa zicem. Sofia si-a scrantit un pic laba piciorului, nu are nimic osos, dar a trebuit sa o duc sprijinta la examenul de pian.
Daca vreti sa vedeti cum a cantat va trimit pe mail linkul de la transfer. Sper sa il puteti deschide, ca unii
au avut probleme.
daca tot e sa ma laud:) a luat si premiul 2 la un concurs greu de lb romana mate si cultura generala, Calator printre randuri, etapa pe municipiu. la sector a luat mai putine puncte, acuma a luat 94.
Apropos de Alina si Alex, de data asta, Sofia e cea care s-a ofticat, tp ca a gresit o chestie la mate de genu:
2 randunele merg impreuna de la stalp la cuib si fac 6 minute. Cat face o sg randunica?
:)) ea a zis ca 3 minute:P
daca nu gresea asta lua premiul 1. dar era obosita, concursul a fost dupa cele 4 ore de scoala, etc etc, asa ca suntem f multumiti. Si invatatoarea e f multumita de clasa lor.Oricum, ea si o fetita au luat 94, cealalta 90. Copii f buni.
Gh chibiteaza pe langa noi, abia asteapta sa mearga la mare;)
si apropos de asta, le-am comandat costume de baie cu protectie UV de la next, le aduce mama acum pe 9 iunie, ca vine pt Parastasul de 40 de zile pt Bunicutul de la Bacau.
Eu nu ma duc cu ei la mare. dar ma duc la Viena.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinkav spune:
Neata!
Eu sunt de acord ca nu pot exagera prea mult, dar nici sa-l las in voia lui. Vreau sa stie ca invata bine pentru el,si ca e frumos sa inveti bine, si ca e placut sa stii mai multe, si sa fii printre primii. Mai ales ca e un lider inascut, el efectiv daca nu iese in evidenta, nu este el, inseamna ca e ceva ciudat cu el(ceea ce nu s-a intamplat pana acum niciodata
).Este un copil caruia nu i se potriveste disciplina, recunosc
ca l-am lasat sa faca ce vrea el, acum comportamentul isi spune cuvantul, si din cauza asta trag de el, daca tot e neastamparat, macar sa fie destept si neastamparat, decat prost si neastamparat!
Oricum calare pe el nu stau, acum vara va avea vacanta adevarata, nu va face nimic. La noi scoala va fi deschisa vara, si el cand a auzit de asta, nu mai puteam sa scap de el, pana nu l-am inscris si pe el, ca va merge.
Sabina spune:
Alina, dar el invata oricum, fara sa-i spui tu "poti mai mult".
Toate cliseele astea verbale sunt f nasoale, sapa increderea in sine a copilului.
El chiar se descurvca, e competent si fara tine:) Crede-ma pe cuvant! :) daca ar avea note de suficient si insuficient, poate ca mi=as pune probleme, dar la el NU E CAZUL.
El invata f f bine! Si nu datorita tie:)), ci pt ca asa e felul lui.
Mi-a luat si mie ceva timp sa inteleg ca nu sunt responsabila pt rezultatele copiilor mei.
In sensul de premii 1 peste tot samd.
plus ca ala e...concurs de dans, you don't get to be disappointed! :P
PS si daca as lucra la ceva la el, ar fo tpcmai sa se simta f bine in p[ielea lui si fara sa fie primul si sa iasa in evidenta.
Nimic mai nasol decat un om care depinde de recunoasterea celorlalti. Pt psihic adica. Cel mai bine e sa te simti ok tu cu tine si atat.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo

Din postarea ta se simte ca esti mandra de ea!