Fiv la Cluj 49

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

kry
Te-a chemat la GinecologieI? Ma bate gandul sa merg sa-l abordez in clinica. La cate luni se face acea ecografie?
La 116 saptamani cred ca merg la Stamatian sa arunce si el un ochi!
cristina
nu reusesc sa scriu mesaj privat, cred ca e virusat calculatorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

16 saptamani, scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna ,nu v-am uitat chiar daca a trecut mult timp ... felicitari celor care au reusit ... bafta celor care incearca ...Uratica felicitari,Bruni bafta multa ... noi urmam ...in toamna cred ... complicatii multe ,va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

eu am trecut la topicul la fiv cu ovocite donate ... sunt prin zona oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

seara buna!
vin la raport "graviduta" :)
am facut FET ul , totul a decurs bine! acuma astept cumintica pana pe 3 august!
sper sa fie bine..
mamicile ,gravidutele si pe ceve in devenire!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Bruni, pupam graviduta draguta
Lyette, m-a chemat la CMU , acum si-a schimbat denumirea in Regina Maria, e pe Pasteur vis a vis de clinica de infectioase. Nici la gine 1 nu e performant ecograful, cel putin nu era anul trecut cand am nascut eu, altfel banui ca s-ar fi vazut tripla circulara de cordon pe care o aveam. La gine 1 cred ca numai la dr Micu si la dr Stamatian in cabinete sunt eco performante. Si in plus mie nu-mi place abordarea asta pe hol, te duce acolo jos la eco , unde mai asteapta vreo 10 la usa si mai intra 2-3 medici peste voi...e cam aiurea. In schimb la gine 1 am facut dublu si triplu test, da , acolo era ecograf ok. Tot la subsol, dar in partea stanga. Sarcina usoara si sa iei in calcul cezariana, daca ai facut fiv sunt obligati sa-ti aprobe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Salutare fetelor ... Sa-mi fie rusinica nu am trecut demult pe la voi, m-am cam "mutat" la unguroaice dar va citesc din umbra si ma bucur tare mult ca s-a mai animat forumul de Cluj ... multe, multe vesti bune Felicitari viitoarelor mamici

Am si eu o rugaminte ... Intrucat rezultatele recentei spermograme si spermoculturi nu sunt tocmai imbucuratoare, as avea nevoie de o recomandare de medic urolog in Cluj ... ma poate ajuta cineva?

Multumesc mult,
Va pup

Mergi la inceput

cris te urmaresc si eu la unguroaice! sa ti ajute DD sa reusesti!
apalina bafta si tie!
kry mamica frumoasa!
liette sarcina usoara in continuare!
turqoise iti recomand si eu sibiul! bafta!
uratica burtica frumoasa , sper sa ne vedem cu bebici amandoua..
weekend frumos tuturor si gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetelor
nu am mai dat pe la voi,dar va rog sa modificati si la mine lista:fiv nereusit,fet reusit in aprilie la sibiu si intre timp ,37 de ani
vad ca multe mergeti la gine 1 ,eu am ales stanca si un dr. de acolo ,mi se pare mai ok acolo ca si clinica si abordare ,dar poate ma insel...
bruna ,sa avem vesti bune in august ,tu unde ai facut fet-ul ?
la celelalte gravidute si viitoare gravidute...si mamicile ,v-am uitat

minunea mea 16+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

iaura sarcina usoara in continuare!
FET ul l am facut in Marsilia!
sper sa va aduc vesti bune

Mergi la inceput