Fiv la Cluj 49

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ce fac fetele?

Lyette, si pe mine ma cam bate gandul sa dau o fuga pana la Sibiu, mai ales acum cu atatea reusite , insa nustiu ce procent de reusite au pe infertilitate masculina(FIV+ICSI), din ce am mai citit pe-aici, ei colaboreaza cu clinica din Viena ceea ce ma motiveaza destul de mult
in rest, planuri de vara

pupici la mamici, pitici si burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Noi am facut ICSI si sunt insarcinata! Chiar a mers bine partea de laborator, desi cu emotii!
Am avut 10 ovocite mature, 7 s-au fecundat si au rezultat 5 embrioni. Trei am pus in ziua a treia pentru ca erau doar buni si se temeau ca nu vom ajunge cu ei in ziua a 5-a, iar doi au ajuns surprinzator in ziua a 5-a si sunt crioconservati.
Decizia de a pune trei a fost buna, fiindca doar unul s-a implantat.
Am tot oscilat si eu intre Sibiu si Budapesta, iar acum sunt multumita de alegere.
Dumnezeu sa va ajute sa luati decizia corecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

Lyette....felicitari pt sarcina ,sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la sfarsit
cristina... fata draga
gravidutele noastre cucuiete ce mai fac? vad ca au intrat in criza de cumparaturi dar sa stati linistite ca oricate cumparati pana la nastere tot o sa lipseasca cate ceva ...asta pe propria experienta
oricum timpul trece si va apropiati de momentul cel mare ...NASTEREAas avea o intrebare ,de ce nasteti prin cezariana ?

sapt asta merg si eu spre Ro sper ca facem o intalnire pe sapt viitoare
vreau sa vad si eu burtoasele si neburtoasele ca mi dor de voi
va rog sa faceti o intalnire undeva pe o terasa si dupa ora 17 sa nu fie prea cald pt Sara
a si vroiam sa va spun ca avem dintisori si doua masele si plangem cam mult in ultima vreme si ne pregatim si de vaccin si toate sunt pe capul nostru in schimb suntem bine mari si grasi si gagaim foarte mult

pupici pt fete
o sa va sun cum ajung in Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Lyette,FELICITARI si sarcina usoara
Alinuta,va asteptam cu drag,e foarte frumoasa Sara
Bruni,esti tare faina!
Edennoa,corina,turqoise si restul fetelor si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Fetelor, mii de pupici! am intrat sa vad ce mai faceti , sa va felicit pe gravidute si pe mamici , si cele care urmati, nu va pierdeti speranta, veti reusi. Bruni iti tin pumnii, de data asta va fi bine.
Lyette, eu am fost la dr Cruciat si am fost foarte multumita. E un profesionist, un om deosebit , am nascut cu dansul si totul a fost ok.
Sarcina usoara.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Lyette felicitari si sarcina usoara

Alinuta abia asteptam sa va vedem. Noi vom face cezariana la recomandarea medicului, la aproape 38 ani mai ai baiuri care fac nasterea naturala mai riscanta pt bebe si nu vrem asta. Dar cu rabdare ne revenim noi.

Azi am fost la eco avem 1.200 gr si ne am pus cu caputul in jos. Azi avem 27 saptamini dar masuratorile arata 28 s 3z.

Va pupam sa stati la racoare.

s28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Kry
la toate fetele si la bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Multumesc doamnelor!
Ma rog sa fie bine pana la nastere si dupa nastere........
Cry
Sper sa fie competent ecografic domnul doctor si apoi sa gestioneze bine faptul ca am Rh negativ.
Oare cat de performant e aparatol de la Radusan, caci imprimarea imaginii ecografice lasa de dorit, imagine mult mai clara de la Gynia.

Doamnelor, am creat doua subiecte pentru doamnele de la Cluj. Medici ginecologi la Cluj-Napoca si Nasterea la GINECOLOGIE I, poate le ajutati sa traiasca...........De fapt am vrut sa fac doar unul, dar asa a iesit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!

ma bucur ca sunteti toate bine!

noi suntem obosite..micuta mea sta mai mereu treaza-mai ales noaptea!asa ca sunt cheauna de somn..dar trece!si noi suntem mai maricele cu o saptamana si vioaie nevoie mare!insa ne place!

bruna-multa bafta si aici!

turqule-daca alegi sibiul cu siguranta nu vei regreta!au un laborator ff bun si au si multe reusite!

kry-ce ma bucur ca te-am mai "vazut"! imi e ff dor de gasca veche!madutza,mara,anamy,apalina,criadema,denisu,lyette-care tocmai a reusit la sibiu, iaura care a reusit tot la sibiu,julia..etc etc

la fetele mele dragi!

Doamne ajuta pana la capat!
+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Uratica si fetita
Lyette, da ai dreptate, aparatul de la Radusan cred ca e de la infiintare acolo, dar dl dr e un f bun ecografist. La eco morfofetala m-a chemat oricum in alta parte unde se vedea 3d. Eu am fost multumita, a gestionat f bine o sarcia obtinuta prin fiv si o nastere prematura la 35 de saptamani, cu cezariana.

pupici tuturor
Bruni-tinem pumnii

Mergi la inceput