Fiv la Cluj 49

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!

eden-asa e!tot ce imi doresc e sa fie sanatos si sa se nasca la termen!asta va doresc si voua!

corivio-imi place enorm numele de madalina!iar maria acum e un trend!

cristinuta-te pupam cu drag!

bruna-tu cum mai esti?in ce stadiu esti cu tratamentul?cand faci fetul?

gasca!weekend placut!

Doamne ajuta pana la capat!
+22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata!
Fetelor,va doresc o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

hei burticilor, vad ca sunteti in grafic! ma bucur din suflet pt voi!
uratica sunt si eu in linie dreapta , pe 22 fac transferul daca va rezista embrionasul meu!
in rest toate bune la mine!
gasca..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruna- lipicios de la bebe fetita din burtica si mult noroc!sa vii cu beta pozitiv de data asta!

cat despre noi..am fost azi la morfofetala-suntem fetita-sanatosi,mai mari cu o saptamana si miscatori nevoie mare-de-abia am stat la masurat!deci..am mai trecut un hop..asa ca..e posibil sa venim pe lume in octombrie..si se preconizeaza ca o sa fim de vreo 4 kg! :lol: asta luand in calcul la cum suntem acum!

cristinuta,eden,cory-

Doamne ajuta pana la capat!
+22

Mergi la inceput

uratica eu sper sa fie bine de data asta , daca nu merg mai departe!
ma bucur ca fetita e bine si tu la fel!
lasa incolo kilogramele ca le dai jos dupa nastere , important e sa fiti voi doua bine!
restul fetelor, pe unde stati ascunse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Brunadria, mult succes, sa fie cu noroc de data asta.

Uratica, felicitari pentru fetita. Daca e mai mare nu conteaza, sanatoasa sa fie. Mai iei elevit? Una pe zi? Eu am luat pina acum cite o jumatate de tableta pe zi. Ma gindesc sa iau o tableta pt ca mi-a iesit calciul un pic sub limita de jos si magneziul catre limita de jos. Restul de analize mi-au iesit okay. Noi am luat 7 kg pina acum, bebe are 1 kg, si suntem la inceputul lunii a 7a. Sper sa ne mentinem in grafic. Oricum vom da jos dupa aceea, ca reincepem programul de pilates de indata ce primim liber de la medic. Si acum avem 30 minute de pilates prenatal o zi da si una nu.

Cristina, Corivio,

Noi am luat ieri caruciorul pt bebe. Dupa cautari pe net si prin magazine ne-am fixat pe Hauck model Malibu, sistem all in one cu landou, sport si scoica. E foarte usor si lejer de manevrat. Am mai luat pina acum o pompa pt alaptare manuala Avent (asta ne-a fost recomandata). Dupa ce am luat-o, a intrat reducere la acest produs in Cora. Daca aveti nevoie, sa stiti unde sa cautati . In rest ne mai informam ce ar mai trebui, avem o listuta si incercam sa ne pregatim pentru nastere incet incet.

Va pupam, sa aveti un weekend racoros.

s27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

buna fetelor!
bafta multa brudaria sa fie cu noroc!!
edenooa,uratica va doresc sarcina usora si sa va bucurati de minunatiile din burtica!!!
la restul fetelor mult noroc !!

Mergi la inceput

naty multumesc frumos!
tu ce mai faci? ce planuri ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata fetelor!
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Uratica,felicitari pentru fetita,va pupam cu drag,poate va fi scorpionas ca mine :D
Edennoa,foarte frumos...,multumim de info,va pupam si pe voi.
Bruni,bafta,ne-a ajuta si pe noi Cel de Sus!
Si noi asteptam zilele astea,maxim 2-3 saptamani in gasca un baietel(al doilea pentru familie,si primul e total,cu Puscas e prietena,tot cu ea l-a nascut si pe primul)
I-am batut deja un apropo ca mergem de nasi,acuma o sa vedem...
Multi pupici la toate si la Sara,"berbecuta" noastra,deschizatoare de drumuri :D (parca asa-s berbecii,deschizatori de drumuri,ca Cristofor Columb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Fetelor!
Ce stiti despre Cruciat gheorghe de la Ginecologie I Cluj?
Joi am a doua programare la el......Vineri voi avea 12 saptamani!
Poate ar trebui sa completati in dreptul meu lista!Fiv I Sibiu, doctor Chicea Radu, reusit (plus doi embrioni la crioconsrrvati)
Desigur ca recomand Sibiul pentru FIV...............consider ca laboratorul de la Cluj lasa mult de dorit!
Cristina
Am o doza de brevactid pentru tine sau alta doamna care ar avea nevoie, e un echivalent al pregnylului (cadou). Am cumparat-o acum trei luni si e valabila pana in 2013.........a stat la frigider

Mergi la inceput