Fiv la Cluj 49

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata fetelor!
Scuze fetelor de absenta,am fost si eu f.f.ocupata,cred ca ma eliberez doar dupa 22 iulie,avem si ceva prieteni din Italia.
Alinuta,foarte,foarte frumoasa Sara,va doresc numai bine,sunteti o familie frumoasa!
Cand veniti in Cluj,sa ne faci cunostinta cu Sara?
Multi pupici!
Cred ca as putea veni la intalnire dupa 22.
Eu nu stiu cand ma apuc de treaba,dar fara copii io nu ma las aia-i clar,de ma ajuta domnul sa fie al nostru ar fi super,de nu,imi luam unul abuzat(saracutii).
Am o cunostinta ce a luat o fetita de 5 ani,e tare,tare draguta!
Multi pupici fetelor si va doresc duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Am venit si noi de la eco. Baietelul nostru are acum 943 grame. E maricel bine. Sta cu fundicul in jos si caputul in sus. In zona piciorutelor da destul de tare. Am primit si lista cu analize pt trim 3. Ne bucuram ca e bine. Dupa masuratori are 26 s si 3 zile.

Uratica nu ne ai zis simti miscarile acum? Cum te mai simti? Corivio ce face fetita?

Va pupam.

s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Am fost si noi ieri la eco avem 750 g.E perfect concordanta cu varsta sarcinii.In rest suntem bine;ne gandim sa plecam in concediu.
Mie nu mi-a dat sa fac nici o analiza cu exceptia testului de toleranta la glucoza.(sa vada daca nu am diabet gestational) si un sumar de urina.
Edenoa-tie ce analize ti-au dat?

Corina, o 25+ fericita cu

Mergi la inceput

Corivio, felicitari pt fetita. Ati ales numele?

Noi o sa facem hemoleucograma, uree si creatinina serica, tgo, tgp, glicemie, fier, calciu, magneziu, sumar de urina. Si in plus pt mine tsh si ft4.

Pupici.
s 26

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Da in mare am ales numele.Voi?
Eu tsh-ul il fac lunar ca trebuie sa iau euthyrox in continuare.Ii drept ca urmatoarea eco e la 3 sapt si poate de aia nu mi le-a dat inca.
Oricum mi-a dat sa iau in schimb fier sa pregatim cezariana si ma termina psihic(ma constipa groaznic).In rest suntem niste rasfatate , facem ce vrem in burtica si mai ales cand vrem, in special cand mami doarme mai bine.

Mergi la inceput

Si noi am ales numele. Alexandru Anton si o sa ii spunem Alex.

Si noi cezariana facem, am primit ceva maltofer dar doar de la mijlocul lunii a 7a. Eu sunt constipata si fara fier, zilnic bag fructe cu fibra si seara beau lapte cu tarite. Si eu iau euthyrox si am testat la 2 luni la inceput si acum la 3 luni.

Micutzul nostru noaptea cam doarme, o singura data m a trezit ca sughita. Ma trezesc insa sa merg la baie si sa beau apa.

Inca nu am ales carucior si din alea, dar ne informam. Luna asta sper sa le rezolvam.

s26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Vai fetelor,sunteti SUPER
Va pupacesc pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetite dragi!
ma bucur ca sunteti bine cu toatele-si cele care sunt deja cu bebici la purtator si cele care in curand vor avea bebici la purtator!

eden-si eu am facut analizele ce ai zis ca trebuie sa le faci tu-numai ca mie inca nu mi-a dat fierul,magneziu,calciul si vitaminele de facut..in rest sunt toate pe listuta mea si sunt ok..
bebe misca de la 20 de saptamani..are zile in care misca si cate 5-6 ore continuu..dar sunt zile in care sta si linistit..misca ff putin-depinde ce jucarii isi mai fabrica in burtica!insa..de regula misca cand aude vocea lui tati, cand fac eu mai mult efort sau cand mananc ceva ce ii place!mai sunt seri in care danseaza ca la discoteca-sta treaz de pe la 23 pana pe la 5 dimineata!insa..e super sa simti cum da din picioruse si din manute!mi-ar place sa il simt non stop!
miercurea viitoare avem morfofetala si atunci ne va spune 100% ce avem..pana cum mereu au spus ca e fetita..saptamana viitoare vom sti sigur!am emotii ce sa zic..sper sa fie totul ok si indiferent ce e-fetita,baiat..mami si tati nu mai pot de dragul lui!
fetitele dragi!

Doamne ajuta pana la capat!
+20

Mergi la inceput

Hello!
A noastra se va numi Madalina Maria.Noi ii zicem deja Madi si deja si raspunde la el.
Azi am facut mici cumparaturi: o paturica si niste babetici.
la toate

Mergi la inceput

Foarte frumos nume, Corivio. Uratica, mai aveti putin si aflati ce este. Oricum important e sa fie sanatos/sanatoasa. Cristina, pupici.

s26

Mergi la inceput