Fiv la Cluj 49
Raspunsuri - Pagina 2
uratica spune:
edennoua-nu e vorba ca sunt acum dintr-o data pesimista..insa desi sunt optimista imi place sa imi pastrez gradul de realism..si prefer sa fiu la curent cu tot ce s-ar putea intampla ca sa previn!cel putin pe mine ma ajuta informatiile acumulate..
eu nu zic ca gata ni se va intampla si noua..Doamne fereste!dar e bine de stiut!
pupicei tie si bebelasului!
bruna-cum e fata frumoasa acasuca??cum te simti?
cori,cristinuta si restul gastii-
Doamne ajuta pana la capat!
+16
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Sa aveti o zi minunata!
Sunteti tare faine fetele!
Legat de intalnire e bine si in iunie cand vine Alinuta,am si eu o perioada mai aglomerata acum,musai fetele sa o vedem si pe Sara,de-abia astept
Va pup pe toate si va doresc numai bine!
uratica spune:
eden-multumim!la multi ani si piticutului din tine!
eu nu am avut net de asta nu am intrat..insa..sa va spun de eco a mea..
noua drita e super..face si fertilizari deci stie cu ce se mananca cazul meu..
asadar..bebele e ok are 200 de grame-este in grafic si e fetita!!sa vedem daca o fi blondina ca tati sau bruneta ca mami..insa m-am mai linistit un pi ptr ca mi-a aratat-o din toate unghiurile posibile ca sa vad eu ca e ok..facea tumbe..tinea manuta pe cap asa ca am vazut si degetelele de la manuta stanga..am vazut funduletul ptr ca doar asa s-a prezentat in fata lui mami..nu exista risc de avort-totul e ok,in afara de faptul ca bebe 2 nu s-a mai micsorat si e urcat deasupra bebelusei..ceea ce face ca placenta sa fie intr-o parte un pic mai jos-dar mi-a zis ca e ok ptr ca colul este ff lung si inchis. cand mai am dureri, chiar si ff mici mi-a zis sa iau no spa si scobutil..plus ca mi-a introdus din nou acidul folic plus elevit..
o sa nasc cu drita asta mai ales ca a mai avut asemenea cazuri si plus de asta trebuie sa fie facuta ca la carte cezariana ptr a putea face alt bebe..din pacate peste 2 ani!!nu am voie mai devreme..si..nu am voie sa alaptez!this is yhe life!!
in rest sunt very happy si abia astept sa simt miscarile piticutei!
pup gasca de fete cucuiete!
+16
edennoa spune:
Felicitari Uratica pentru fetita. Sa fie sanatoasa si frumoasa. Ce veste buna de 1 iunie!
Placenta se ridica pe parcurs ce creste uterul. Asa a fost si la mine.
Cu alaptatul nu te stresa si cind vrei nu e sigur ca poti. Exista multe formule foarte bune. Nu moare nici un bebe de foame.
Pupici la toata lumea.
21s
uratica spune:
eden-saru'mana!exact acelasi lucru mi l-a zis si drita-ca placenta se va ridica..cat despre alaptat-nu imi fac probleme asa mari-ptr ca si eu tot cu lapte praf am crescut..mami nu a avut laptele bun..si nu am murit!singurul lucru pe care il regret e ca nu o sa-l simt eu la pieptul meu..dar va veni fratioara sau suriorul lui bebe 1!si pana atunci poate se schimba situatia!
acum ca am vazut bebelina cum misca si ptr ca mi-a explicat drita toate cele mi-am mai revenit..
pupicei la gasca de fete cucuiete!
+16
corivio spune:
La multi ani tuturor copiilor din noi!(si la propriu si la figurat).
Sa vedeti ce am patit eu ieri:am fost in oras si trecand prin piata muzeului unde era o scena amenajata sa cante copiii de la minisong copilul meu a inceput sa dea din picioruse intr-un hal fara de hal la auzul copiilor.Batea atat de tare ca ma gadila , iar eu nu stiam cum sa ma abtin sa nu rad de una singura pe strada.
Am facut si primele cumparaturi pentru el:o salopetica si 2 body-uri, ca doar era 1 iunie si cum era sa treaca ziua fara sa nu ii iau ceva puiutului meu.
Tati este din ce in ce mai topit dupa el.
Lasa Uratica nu iti fa probleme cu alaptatul ca o sa il tii la piept si asa si bebe o sa simta dragostea ta si fara lapte.
Fetelor-ce se aude cu intalnirea?Eu ma bag daca se face ceva.
la toate
Corina, o 19+ fericita cu poznas
cristina3343 spune:
Buna fetele,
"LA MULTI ANI!" pt. totii copiii si pentru toti copiii din noi.
Uratica,felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa si la fel de optimista ca mami
Ma bucur ca ti-ai gasit o doctorita in care ai incredere,conteaza foarte mult
Corina,foarte tare faza,e tare simpatic copilasul vostru
Cred ca intalnirea va fi pe cand vine si alinuta cu Sara.
Edennoa,naty,petruta,bruni si restul fetelor pupici.
edennoa spune:
Si noi reactionam la sunete si ne place muzica latino cind dam din piciorute.
De asemenea cind incep sa discute parintii dimineata dam iar niste semne ca ne am trezit.
Pupici la toata lumea.
21s