Fiv la Cluj 49
Raspunsuri - Pagina 16
corivio spune:
Edenoa- nu stiu sa iti zic de centura.Oricum zicea si Alina sa fie reglabila si cred ca mai lata si cea mai ieftina ca in final e pe post de cingatoare care sa te stranga la burta.Daca ajungi la o concluzie comunica-mi-o, te rog.
Corina, 30+ fericita cu
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica crisule-multumim!si nu deveni melancolica..ptr ca mai ai si tu putin si vii cu vestea cea buna! |
Oooo... asta nu e melancolie ... pot mai mult de atat, dar astept sa ajung in Budapesta Deocamdata ... n-am niciun stres... parca nici nu urmeaza un nou FIV ... sper sa raman relaxata pana la capat ... Peste 10 zile incep injectarea
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria crisule acu' vine si randul tau! abia astept sa ne anunti ca esti gravi gravidutelor , mai aveti putin.. abia astept sa vina vremea sa caut si eu dupa lucrusoare de bebe! deocamdata ma rog ca bebe sa fie bine si sa fie bine pana la capat! |
Sunt sigura ca va fi bine pana la capat! Trebuie sa existe un echilibru in lumea asta ... asa ca, greul a trecut... de acum trebuie sa te astepti doar la lucruri frumoase
alinutahu spune:
buna fete cucuiete ....
vad ca sunteti pline de optimism atat gravidele cat si cele in pregatire ....FELICITARI
corina...sa ai spor la impinsul caruciorului
cat despre bustiera nu trebuie sa fie cea mai scumpa dar sa fie reglabila ...eu am luato de la farmacia de vis-a vi de piata marasti cu 65 de ron si are 4 trpte de reglare
cristina...mersi de info ,am fost si am si cumparat gris cu calciu de pe fabrici
brunica ,uratica...sarcina usoara si aveti grija de burtica
noi am ajuns in Budapesta ,a fost cel mai lung drum facut vreodata ,Sara a suportat cu geru caldura si am facut foarte multe popasuri ,in rest totul bine si frumos
am facut si vaccinul de 4 luni si am facut si controlul ortopedic de 4 luni jumate ,muschi sunt frumosi dezvoltati iar recomandarea doctorului suna asa ...fara premargator ,nu este voie sa o ridic numai daca se ridica ea si continiuam cu vigantol ,doi picuri pe zi,pana la 2 ani si doua luni
pup fete si mai dau si eu pe aici cand o mai fraieresc pe Sara sa stea putin singura
bendeljulia spune:
Buna fetele!
Brunadria - ma bucur enorm pentru tine, felicitari, sarcina usoara, fara stres, si un copilas sanatos si vesel!
Vin si eu cu ceva noutati, sunt la jumatate de drum, s-a confirmat a doua oara ca e baietel, totul e ok, l-am vazut ieri la eco, parca batea din palme, ne-am distrat cu dl. doctor. In rest sunt bine, sarcina e mult mai usoara decat prima si nici nu sunt asa umflata.
Va doresc multa sanatate, rabdare si voie buna, restul se rezolva!
Va pup cu drag!
20+
edennoa spune:
Felicitari la gravidute si sarcina usoara in continuare.
Noi am fost azi la eco. Avem 1.939 kg (estimat dupa masuratori). Mai mare cu 2 saptamini si 2 zile. Niste falcutze simpatice si dragute. Lucrurile arata bine. Undeva prin 5-10 octombrie ne planificam intilnirea. Speram sa fie totul bine si mai incolo.
Corivio, cu centura eu mai astept, medicul nu mi a recomandat. Ne mai documentam, ca este peste tot nu e stress.
Eu am primit in loc de fierul care constipa captafer care ajuta asimilarea de fier din mincare. La analize fierul era f okay.
Va pupam.
s31
brunadria spune:
julia multumesc ! felicitari si tie!
ce s a mai umplut de gravidute pe aici :)
abia astept sa merg iar la echo! sa ma asigur ca totul e bine!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
criadema spune:
in sfarsit sunt si eu in concediu si am avut timp sa va citesc, ma bucur mult pentru atatea reusite.
Bruni, felicitari!!!! perseverenta te-a ajutat, va trece foarte repede, nu o sa ai timp sa te stresezi prea mult, e o perioada foarte frumoasa.
Uratica, ce repede a trecut, nu peste mult timp ajungi la marea intalnire.
daca sunt fete care vor sa se inscrie la fiv gratuit,la Cluj au repartizate 350 de proceduri si mai primesc dosare.
sarcina usoara pentru toate gravidutele!
Ca sa vedeti cat de repede trece timpul, noi in octombrie facem 5 ani, acum suntem pe litoral pana la sfarsitul lunii august, dupa care ne pregatim pentru gradinita.
tuturor
uratica spune:
criadema..ce maricei sunteti!hm!m..2 bebelasi frumosi ai..ce frumos ar fi fost sa fi ramas si la mine amandoi..insa asta e viata!cu voia lui Dzeu mi-a mai ramas micuta printesica din burtica si sunt recunoscatoare ptr ea!sper ca Dzeu sa faca ptr toate fetele o minune si sa avem toate bebelusi frumosi si sanatosi!
hmm..toata lumea zice ca trece repede timpul..iar mie mi se pare ca trece asa greu..uoffff..
eden,cori-vad ca deja va aprovizionati!eu mare lucru nu am cumparat ptr bebelusa..dar am timp..suntem abia in 6 luni jumate si avem 1,300 kg..suntem grasunica si deja cu caputul in jos-sper sa nu ne grabim si sa mai stam in burtica inca 2 luni jumate!
gravidutele!
bruna-te asteptam la raport!
cristinuta-!si depune si tu dosarul la fiv daca tot e gratuit!nu mai pierde vremea!
alinuta-frumusica sara a ta!cred ca si bebelina mea va fi asa dolofanica!
petrule-tu ce mai faci?nu ai mai intrat demult!
mara-si de tine ne e dor!
ne e dor de toate fetele frumoase si fivoase!
pup gasca!
Doamne ajuta pana la capat!
+27 fetita