Fiv la Cluj 49

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Bruni-.Sa stai cumintica sa nu te stersezi si sa incerci sa faci activitati nefizice, dar care sa iti distraga atentia de la sarcina si posibilele simptome.Eu asa am facut si am stat mai mult in pat.Eu simptome nu am avut decat dupa 6 saptamani si alea nu au fost decat putine in sensul ca muream de somn pe mine.In rest, Doamne ajuta sa fie bine.
Fetelor azi avem 28 + de saptamani.Doctorul a zis ca dupa 28 se poate face AMR-ul.Nu imi vine sa cred ca a trecut atata;parca ieri mergeam in Austria plina de speranta si uite cum trece timpul.Am adus patutul fetitei si am facut un mic soculet cand am realizat ca mai vine o persoana la noi in casa cu adevarat.Am fost si la eco si avem 1000 de grame si deja e pozitionata cu capul in jos.
Noi la urolog am fost la prof.Lucan.Noi am avut oligo asteno si tzaca spermie(tot ce poate fi mai naspa).Si in Austria am facut FIV-IMSI.
pe toate.

Corina, o 25+ fericita cu

Mergi la inceput

Edenoa-felicitari pentru carutz.Noi ne-am hotarat sa luam Chicco (tot sistem cu landou , scoica si carut sport).Este ceva oferta la magazin la ei.
La Cord blood center v-ati gandit?Eu as inclina sa prelevam sange placentar.Nu stiu inca.
Alina cand vii in tara sa imi dai si mie de veste.
Iar la modificari la listuta:deja am 32 de ani la cluj am facut in mai 2010 inseminare, iar in ian 2011 fiv 1 in Austria

Corina, 28+ fericita cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruna-mai fetita frumoasa cat ma bucur!te rog eu ai mare grija acum de tine!fara plimabari pre alungi-daca se poate chiar deloc!cel mai bine e sa stai cocotata in mijlocul patului si sa dai comenzi-sa iti aduca de aia-de ailalta..
ai mare grija cum te ridici si te dai jos din pat..ca la laparoscopie!si de data asta lasa iesirile cu prietenii-ai timp dupa ce ramai graviduta!te rog eu ai mare grija de tine!!!!!!!!!!

cris,apalina-si eu va citesc mereu-am vazut ca postati in alta parte..dar nu-i bai!ceea ce conteaza e sa se lase cu reusita!

in rest toata gasca de fete frumoase!

Doamne ajuta pana la capat!
+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Kry

Pentru cezariana optez cu certitudine!
O sa vad daca Cruciat consulta si acolo unde imi spuitu si o sa ma programez acolo, dar cred ca o sa merg la Stamatian la 16 saptamani.
Inainte de FIV am facut inseminare cu Romeo Micu, dar nu mi s-a parut suficient de implicat si am urmat sfatul unui coleg care ma indemna sa merg la Stamatian sau Cruciat. Am optat pentru al doilea cu gandul ca e mai disponibil.......
Multumesc pentru raspuns, ma ajuta raportarea la experienta ta!
Zici ca e un bun ecografist doctorul Cruciat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Multumesc Bruni!
Domnul Dumnezeu sa te ajute! Neaparat sa vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Corivio, chicco e super, astea sistem sunt f practice si chiar daca par scumpe de fapt e f convenabil sa fie totul intr una

cu patutul noi mai asteptam sa terminam camera micutzului si apoi vom comanda ca nu avem loc unde sa tinem

acum e o perioada buna de cumparaturi, sunt reduceri peste tot, am luat de la debenhams ieri niste salopetute tare dulci

cu celulele stem cred ca nu vom face, am fost la mai multe prezentari dar nu m au prea convins, au lucrat si la costuri si nu mai sunt prohibitive, dar nu mi se pare ca sa vad o finalitate clara, cred ca e mai mult o chestie de feeling, inca nu pot sa zic ca sigur nu facem, dar inclinam catre nu

bruni multa bafta

pt discutia cu eco eu recomand cu caldura pt inca o parere pe dr Horatiu Branda de la Cardiomed la eco morfofetala, e de departe cel mai tare ecografist din Cluj si ca stiinta, experienta si aparatura

pupici
s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corivio
Noi la urolog am fost la prof.Lucan.Noi am avut oligo asteno si tzaca spermie(tot ce poate fi mai naspa).

De prof. Lucan am mai auzit de la o matusa, care s-a operat la dansul acu vreo 10 de ani... Banuiesc ca nu-i foarte tanar, dar nu conteaza ... sper doar sa nu se fi pensionat. Voi recent ati fost la el?

Mergi la inceput

Nu s-a pensionat;e in plina forma profesionala;
Am fost la el anul trecut in martie la clinica lui LUK med.

Corina, 28+ fericita cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetite dragi!

cris-ma bucur ca ai inceput din nou lupat in forta!Doamne ajuta copilas!

eden.cori-nici eu nu ma incred in celulele stem..si ptr ca mai am 3 fulgisori de gheata..mai am timp sa ma gandesc!

bruna-abia astept sa vii cu o veste buna!

kry-ce iti mai face fetita?

restul fetelor-va pup cu drag!

Doamne ajuta pana la capat!
+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna fetelor....
elena...felicitari pt sarcina ...te-am sunat astazi dar nu ai raspuns
brunica...stiu ca toata lumea iti spune acelasi lucru dar incearca sa stai cat mai mult in repaus si stiu eu citeste o carte sau pune un film eu de exemplu ma uitam foarte mult la desene si asa imi distragea atentia ..sa fie cu noroc
mai fetelor eu am umblat de buna dimineata dupa un carucior pt ca am avut atatea bagaje ca nu am mai avut loc sa il pun pe a lui Sara si am gasit la o verisoara dar este un dezastru merge foarte greu si este cam incomod pt Sara dar acuma ce sa fac ea cere plimbarile pe afara si in ham nu prea pot eu sa o duc ca ma dor spatele in fine deci cu intalnirea cum ramane ?
eu ma gandeam la Chios acolo unde ne-am mai intalnit pt ca in cazul in care Sara nu mai vrea sa stea o ia tatai si o plimba prin parc pana noi dam cu palavrajeala ,voi ce ziceti ?
si cred ca pe miercuri ar fi ok pe la 17.30....

uratica ...mama ce mari ati crescut ,sarcina usoara pana la capat

Mergi la inceput