Bazar umanitar (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ellinia, eu cred ca e o greseala. Asteptam sa apara Claudia si o ajut eu sa repare, daca e cazul.

Aelx_andra, pe 12 iunie plecam, mai e timp, stai linistita (dupa ce am licitat colacelul am gasit la mine pe balcon 2 la fel, poate putin mai marisoare, pe care ai mei le-au folosit f. f. putin . Dar nu e bai, asa o sa fie cate unul pt fiecare, sa se plimbe toti ca ratele aliniati. Promit poze ).

Anca, sanatate multa tatalui tau! Va tinem pumnii sa fie bine .

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, da, asa cred si eu ... m-a deranjat negativul ala din mail cand am deschis dimineata. Cred ca vroia sa-l dea altcuiva si l-a pus la mine.

Anca, multa sanatate tatalui tau!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

kid esti cumva pe receptie cumva???zi-mi te rog daca e completa adresa ta de pe factura ca vad doar strada,numar si apartament...nu are numar blocul??scara?duce sotul colete la posta si abia acum am vazut adresa ta

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Am primit coletul de la ancadragoman, multumim frumos si insanatosire grabnica tatalui.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia.andrici spune:

Buna imi cer miiii de scuze pt ellina dar i-am dat din gresala ca asa sunt eu o p....... si nu ma uit bine .
Laura 25 te rog ajutama sa schimb calificativu ca am gresit din prostia mea dadeam pt andreea26denisa ca,avea multe produse la mine la care facuse luna si nu dadea nici un semn si am bifato pe ellina din gresala,ea imi ieste chiar ffff draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Anca(dragoman), ii urez multa sanatate tatalui tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia.andrici spune:

Am pus azi colete la posta pt :
ursuleta

georgipuia

mihaela770

viovio

Va multumim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Imediat ce voi putea intra, bifez. Eu am 2 conturi sa pot pune toate produsele si nu imi mai da voie sa intru in cel de-al doilea cont, ma arunca in primul. Mai am de pus o gramada de hainute pt bebelusi la umanitare pt Marius Andrei si Florina, dar nu reusesc. Off

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

alexa, te rog sa si bifezi ca platita factura de la mine. am trimis foto chitanta si sunt convinsa ca a confirmat plata si alexandrina. multumesc. nu te supara, dar am multe facturi si le incurc daca raman nebifate.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Ziua buna fetelor!
Am pus ieri colete pentru:
Kid
Miris
LoraG76
Nerantula
Donna79

Sper sa ajunga cu bine si sa va bucurati de ele!
Va pupam

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput