Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 49
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Am achitat dupa cum urmeaza: pt David:25 lei http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=26840 http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=22906 stiu ca este mai mare suma achitata,aceasta a fost optiunea mea Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Am confirmat ieri,n-am mai apucat sa scriu si aici.Multumim.
scz is pe fuga ,o zi faina tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
oana_oana26 spune:
citat din mesajul lui ducky Fetelor, pentru ca nu mai am cum sa ma ocup de bazar in urmatoarele cateva luni, va rog mult sa luati legatura cu Mady pentru detalii legate de produsele care nu sunt umanitare sau pentru altceva. Sora mea va trimite zilele astea mai multe colete si anume: -Mady -Jasmin -Dicirstea -olim -donna79 -corap -otiliaotilia -mikaeela -oana-oana26 -ancadragoman -diannaalex -alexandrina Multumesc Diana Maria,mami de GLAD (11.07.2005) si de ELENA (22.12.2008) Al meu blog |
Multumesc mult
Numai bine si sa-ti mearga toate bine, te reasteptam cu drag
Multe multumiri
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png
ginye55 spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Au intrat banutii ca "alimentare card", am bifat,anunt cand pun la posta |
Multumesc pt confirmare! Imi pare rau ca au scris 'alimentare card'. Eu am specificat pe formular sa scrie 'donatie'.
madyrizi spune:
buna dimi!
ducky, te astept cu drag inapoi numai daca vrei tu.
legat de produsele de la ducky, o sa tin legatura cu ea cat de des se poate. ceea ce mai are ea licitat o sa platesc eu. stiu ca mai avea ceva la bibi, parca... daca mai e ceva si nu stiu eu va rog sa-mi spuneti.
am reusit sa scap de datoriile pe care le aveam, cu data depasita, si astept bifarea facturilor: mikaeela si claudia.andrici, nu expedierea coletelor neaparat.
sunt pe aici chiar daca pe neve...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
alexandrina spune:
Si eu cu mare "promptitudine" vreau sa multumesc pentru colet lui ancadragoman. Trebuie sa ma obisnuiesc cu faptul ca nu-s asa de slaba cum imi inchipuiesc. Nu-mi vin pantalonii si mi-ar fi placut tare.
La bluzite, am crezut ca a fost una "2 in 1" si nu-mi amintesc bine. De fapt era un bonus. Multumesc mult pentru toate.
Mai frumoase ca in poza.
Apropos de fotografii, as adauga ca papucii de la: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=28046
sunt culoare indigo si sunt din piele. O piele mai tare, pe mine cu picioare nr 39 m-au jenat la spate. Mie mi-au placut tare mult, dar nu i-am putut purta. Am incercat de vreo 3 sau 4 ori.
Edit. Tot legat de "promptitudine", adica s-a intamplat alaltaieri. Am pus colete pentru Laura si twinwings.
ancadragoman spune:
Alexandrina ma bucur ca ti-au placut
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Jasmin012 spune:
Ducky, te asteptam cu drag inapoi. Sa auzim numai de bine,
Ieri am primit aviz, de la aticia, cred. Sa vad daca merg azi sa-l ridic sau maine, ca as avea de trimis pachete si pentru asta seara nu le am pregatite.
Balerinii de la Alexandrina sunt f frumosi, pacat ca eu sunt tare departe de masura 39, altfel m-as fi duelat pt ei.
ramona_patra spune:
Buna ziua fetelor,
Ieri am ridicat si eu coletul de la Ancadragoman. Multumesc si pentru bonus.
Pup, fug ca sunt la servici.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
adablackcat spune:
Hola fetelor.
Ati avut de-a face vreuna din voi cu aditzaC? Am castigat de la ea in 12 mai o camasa, am contactat-o pe mail, mi-a raspuns atunci ca e plecata din Buc pentru 2-3 zile. Am rugat-o sa ma contacteze cand se intoarce...si n-am mai primit niciun semn...
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
gabby2011 spune:
Buna fetele, nu sunt de mult printre voi dar as vrea sa o ajut mai mult pe Florina,fetita operata la inimioara de aceea am scos la vanzare hainute care nu mai imi vin,care arata ca noi sau in stare f buna,ca din banutii obtinuti sa pot sa o ajut pt medicamente.preturile sunt bune zic eu dar daca doriti un anumit produs mai ieftin discutam.din pacate nu vand hainute de copil pt ca cele ramase de la baietelul meu am cui sa le dau mai departe.va mai rog ca in cazul in care licitati la ceva sa ma indrumati cum se face cu plata ca inca nu m am lamurit,pe alte site uri e mai simplu ramburs la colet si gata dar aici vad ca tb sa generezi factura sa platesti la banca sau cam asa ceva din cat am citit eu fugitiv.va astept la cumparaturi!pup
http://ajutorpentruflorina.blogspot.com/