Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 47
diannaalex spune:
Am revenit cu cateva produse
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=28048
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=28047
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=28046
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=28049
Multumim Alexandrina . Va asteptam sa le vedeti daca vi se par prea scumpe va rog sa ma tyrageti de maneca.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
adra_bell spune:
Buna
am pus si eu
papucei
spray pentru carlionti
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
dicirstea spune:
M-am repatriat, am rezolvat problemele, maine achit si toate datoriile si am reusit sa pun si o pereche de pantofi la bazar Nine West, nr.35
Mai am Geocsii, dar nu vreau sa-mi fortez norocul si sa-mi blochez calcul
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea M-am repatriat, am rezolvat problemele, maine achit si toate datoriile si am reusit sa pun si o pereche de pantofi la bazar Nine West, nr.35 Mai am Geocsii, dar nu vreau sa-mi fortez norocul si sa-mi blochez calcul CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE MOS CRACIUN 2010 www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
Tocmai am vazut pozele la pantofi. Sunt superbi. Ai un picior de cenusareasa.
Alina_feier spune:
Buna seara fetelor.
Diana inca o data te rog ca in momentul in care imi pui coletul la posta sa ma anunti aici sau pe mail...ca la noi postasul mai uita cateodata sa treaca....
Eu sunt foarte nerabdatoare sa primim pianul (zici ca e pt mine nu pt fetita mea)
valentina_22 spune:
Buna fetelor!
Anca, am ridicat astazi coletul de la tine. Multumesc mult de tot, a fost o surpriza foarte placuta.Bluza este superba, iar tricoul a si fost luat la joaca. Restantele le achit saptamana viitoare, pana atunci sunt pe minus cu finantele.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana l
Tocmai am vazut pozele la pantofi. Sunt superbi. Ai un picior de cenusareasa. |
Am avut candva....ca de-aia ii marit pe toti. e asa nashpa sa ai pantofi si sa nu-i poti incalta cand eram insarcinata macar stiam o treaba,
am tot sperat ca ma desumflu, dar vad ca nici ldupa 2 ani nu se intampla minunea
Daca mai sunt doritoare de brelocuri o sa mai pun cate ceva.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 Buna fetelor! Anca, am ridicat astazi coletul de la tine. Multumesc mult de tot, a fost o surpriza foarte placuta.Bluza este superba, iar tricoul a si fost luat la joaca. Restantele le achit saptamana viitoare, pana atunci sunt pe minus cu finantele. _ Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI cum creste Alexuta cat de mare este Andu ALATURI DE BIBI BAZAR DC |
achiti cand poti ,eu am pus ce aveam ca nu prea am timp si mereu intarzi cu coletele
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
luy spune:
Buna fetelor,
Am pus si eu pentru Florina : costumas fetita 3-6 luni si papuci fetita 1-2 ani.
Pe cele interesate, le invit sa vizioneze si celelalte lucrusoare de vara pt bebelusi
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )