Bazar umanitar (66)

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Daria si Luy va multumesc pentru gandurile frumoase!
Daria pe FB nu intru din lipsa de timp...nici aici de altfel, au loc niste modificari in viata mea si astept sa mi se limpezeasca gandurile.

Luy am eu primele volume din Harry Potter. Pot sa ti le imprumut daca vrei sa le citesti. Nu sunt de vanzare.

Mi-am cumparat Arhipelagul Gulag...Poate are cineva Doctor Juvago si sandale baiaeti nr. 29.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Carmina Si eu m-am bucurat cand am citit vestile bune, sper sa fie de acum totul bine la voi. Multa sanatate si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Neata,

Dianaalex, am primit coletul, multumesc pt jucaria de plus bonus DAR.....trebuie sa spun ca sunt dezamagita. Am asteptat pana azi sa scriu mesajul ca daca l-as fi scris ieri as fi fost mult mai suparata in cele scrise. Pantalonii acestia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=26179
nu sunt noi cu siguranta, se vede ca au fost spalati si, mai ales, elasticul este fff slab sau e rupt inauntru, nu i-am desfacut inca. Deci eu acum tb sa ma duc sa caut elastic, apoi sa stau sa desfac si sa-l cos, m-a deranjat treaba asta f tare!

apoi...pantalonii acestia http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=23286 au doar 2-3 gaici de alea in talie ( in care se baga cureaua), restul lipsesc cu desavarsire, ba una e descusuta doar pe jumate deci acum tb sa le dau pe toate jos si sper sa-i vina copilului asa, doar pe elastic. Deci iar nu e in regula. :(

apoi..pijamaua asta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=26182 chiar nu e in stare "foarte buna", se vede ca e ff purtata, tocita bine pe alocuri, mici pete..

nu stau acum sa fotografiez, chiar nu am chef si mi se pare si penibil sa stau acum sa demonstrez...

stiu ca ti-e f greu cu copilul, imi dau seama ca ai f multe pe cap dar chiar mi se pare fara rost sa nu verifici putin lucrurile sau sa le descrii mult mai frumos decat in realitate. Imi pare rau, dar sunt suparata.

eu intotdeauna am facut descrierea corecta a lucrurilor si cine a cumparat de la mine poate confirma. Ai mai primit reclamatii, am stat cu inima cam stransa dupa ce am licitat de la tine si vad ca temerile s-au confirmat. Nu-mi pare rau de bani, stiu pt ce sunt dar as fi preferat sa nu fiu dezamagita. Numai bine.

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gatea1980 spune:

buna fetelor

eu am fost internata cu mihaita la busteni la sanatoriul de recuperare deaceea nu am mai raspuns la emailuri. vin vinerea si plec duminica inapoi. stau 3-4 saptamani

luni il voi pune pe sot sa se duca la posta cu colete ptr.:

donna79
camy_pus
nerantula

va pupam si va multumim ca sunteti alaturi de noi

sanatate

mama unui inger mihaita darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna tuturor,
am mai adaugat si eu acum cateva produse ptr baietei --aici

Produsele sunt donate o parte de Madyrizi si o parte de o prietena de a mea,ptr care le multumesc f mult

am redus si pretul la ac -scaunel

Un week-end cat mai frumos va doresc

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Am ajuns azi la posta si am ridicat colete de la Dianaalex (multumesc pentru bonus ), Laura25 (abia astept sa lecturez) si de la Danyalo (multe multumiri pentru palarioara, exact ce ne trebuia )

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Am ridicat astazi coletele de la Ledi si Dodo. Toate lucrusoarele sunt in stare ff buna si ne plac la nebunie. Fusta de la Ledi ii este un pic mare Alexandrei, dar stiam de cand am licitat-o.Ii fac doua pense si ii va veni ca turnata fetii.
Multumesc fetelor!

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Am ajuns azi la posta si am ridicat colete de la Dianaalex (multumesc pentru bonus ), Laura25 (abia astept sa lecturez) si de la Danyalo (multe multumiri pentru palarioara, exact ce ne trebuia )

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

sa le purtati sanatosi, sper sa va placa.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Ledi am pus ieri 30 de lei in contul tau. Nu e nimic de confirmat la bazar.Stie ea Carmina, despre ce e vorba.
As fi vrut sa fie pentru vestuta, dar eu nu am cont la ING si nu am vrut sa dau aiurea comisionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, ieri am ridicat colete de la Dodo si Ledi, multumesc.

Ledi, multumesc, blugii au sosit cu o zi intarziere, dar ii vin perfect sotului, asa ca au fost un cadou frumos pt el.

Mergi la inceput