Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 31
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmin012 Buna, ieri si azi am primit pachete de la anca16, batmanita si mikaeela. Sunt foarte multumita de achizitii, multumesc pt toate produsele si pt bonusuri . Mikaeela, o mentiune speciala: sepcile sunt superbe, in stare f buna, cred ca lui Dan or sa-i placa la nebunie, ca se cearta mereu cu mine pe sepcile mele.. Deci vor fi un cadou f frumos de ziua lui, a meritat sa ma bat cu fetele petru ele. Multumesc inca o data. Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza http://blogulluilucas.blogspot.com/ http://elblogdeluquitas.blogspot.es Regula de aur de 24 de carate: "Poarta-te cu copiii tai asa cum ti-ai dori sa se poarte altii cu ei" |
Jasmin,ma bucur mult ca ti-au placut sepcile,sa le poarte sanatos sotul tau
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
mari_paun spune:
mamagiuliei nu am reusi t sadau costumul soacra zice ca-i prea versel si ea e vaduva si ce ar vorbi lumea
cumnata zice ca nu [poarta fusta iar cumnata profesoara zice ca e prea inflorat pt gustul ei...deci il voi repune la bazar maine ma ocuo de poze
szivarvany spune:
eu am un aviz de retur.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
EllaX spune:
si eu un reaviz pt un colet la care n-am primit aviz si pe care habar n-am cine ar putea sa mi-l trimita. Asta daca nu cumva e reaviz dupa avizul pt un colet pe care l-am ridicat deja. S-a mai intamplat...
carminabulina spune:
Revin cu o adoua cerere. In afara de cartile mentionate as mai avea nevoie de sandale baiat nr. 29. Daca se mai tine acea lista de dorinte...
In rest noi suntem bine. testele genetice de boala celiaca facute lui Mihnea au iesit negative, asa ca acum chiar ca am scapat de o povara de pe suflet ca de 3 ani ne tot ies rezultate neconcludente.
Acum dupa astea genetice gata.
Eseea spune:
Neata, fetelor ramane valabila oferta cu borcanelele Hipp, pt cine le poate lua de la mine
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
dicirstea spune:
Eu stiu ca trebuia sa primesc un palton....parca. Dar nu am primit niciun aviz, si parca venea de la mama lui Marius...nici nu mai stiu.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
diannaalex spune:
Buna dimineata!!!!!! Azi trimit colete catre
Alexandrina
Camy-pus
Dicirstea
Donna 79
Simonapro
Unele le trimit in avns sa mai eliberez din casa. Va multumim tuturor si va mai asteptam la cumparaturi. O zi cat mai placuta sa aveti.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina In rest noi suntem bine. testele genetice de boala celiaca facute lui Mihnea au iesit negative, asa ca acum chiar ca am scapat de o povara de pe suflet ca de 3 ani ne tot ies rezultate neconcludente. Acum dupa astea genetice gata. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Te-am dat disparuta pe FB, ma bucur enorm, enorm de mult ca analizele sunt bune, asta este o veste foarte, foarte buna
Va doresc multa sanatate si sa nu mai aveti asemenea peripetii niciodata
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID