Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 19
madaiulia spune:
Ledi multumim mult! Multa, multa sanatate si voua, am vazut ca David a racit. Si multa rabdare si putere tie! Sper ca in curand sa se gaseasca un leac pentru FC.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaiulia Ledi multumim mult! Multa, multa sanatate si voua, am vazut ca David a racit. Si multa rabdare si putere tie! Sper ca in curand sa se gaseasca un leac pentru FC. Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 |
Off Mada,multumesc mult,esti o draguta.Ma intrebam de unde stii ca-i bolnav David ca abia acum am scris la odiseea mea:)),dar nu conteaza.Sanatate multa la voi acolo,e pacatoasa rau varicela asta,insa macar da imunitate pe viata spre deosebire de vaccin.Eu l-am vaccinat pe David,dar face parte din protocolul celor cu FC ce-i drept si sper sa nu avem probleme cu asa ceva.
Va pup si sper sa treaca bubele repede,repede.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
lavinia.p spune:
Buna fete dragi! De cand am inceput serviciu abia am timp sa suflu, e greu si la servici si cu piticul in parc si facut mancare dar le duc cumva la capat, doar ca mi-a ramas putin timp pt mine....
Azi am pus colete pt:
elinina
getik
Multumim frumos si ma scuzati de intarziere
Sa va mai povestesc despre micul Andrei, invingatorul nostru. Este bine, cel putin asa pare, peste 2 saptamani merg la control si sper sa vina cu vesti bune, sper sa se fi retras chistul de la inimioara si apa de la creier. Ieri l-au botezat si la biserca, fiindca inainte de transferul la Tg Mures l-au botezat in spital dar au vrut sa-i faca si la biserica. A fost un ingeras scump, am sa descarc si poze sa va arat, s-a mai rotunjit parca umpic in obrajori si a mai crescut umpic are 4400gr si 56 cm la aproape 2 luni. Incetul cu incetul va recupera dragul de el. Acuma eu nu stiu unde sa scriu despre el,daca subiectul lui s-a inchis si am zis ca scriu aici unde multe din voi ati fost alaturi de noi Sper ca e ok asa si am sa mai revin si cu pozicile.
Va cu drag si va doresc o nopte linistita!
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru
madaiulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Off Mada,multumesc mult,esti o draguta.Ma intrebam de unde stii ca-i bolnav David ca abia acum am scris la odiseea mea:)),dar nu conteaza.Sanatate multa la voi acolo,e pacatoasa rau varicela asta,insa macar da imunitate pe viata spre deosebire de vaccin.Eu l-am vaccinat pe David,dar face parte din protocolul celor cu FC ce-i drept si sper sa nu avem probleme cu asa ceva. Va pup si sper sa treaca bubele repede,repede. |
Ledi la odisee citisem :). Am vazut numele tau la ultima postare si am intrat sa vad ce mai face David .
Abia astept sa scapam de bube, sau macar sa terminam o data cu valurile eruptive. A facut si febra saracul inainte de fiecare val. Si mai e si mucios si tuseste bunus. Dar ne descuram.
La varicela nici boala nu da intotdeauna imunitate pe viata. Au fost cazuri (destul de rare e drept) in care o persoana a facut de 2 ori varicela. Si in plus virusul ramane cantonat in ganglionii senzitivi si se poate reactiva in anumite conditii dand Zona Zoster.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
kid spune:
Nu mai stiu daca am anuntat sau nu, am primit coletele de la katteryna si nushulica, va multumesc mult
LoraG76 spune:
'Neata!
katteryna, am spalat rochitica, a iesit pata, e perfecta. Sper sa-i vina bolfoseniei, ca tare mi-e draga.
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Mihaela, am primit coletul, multumesc mult! Hainutele sunt frumoase, dar, mai alea gecile, mi-au placut, deci nu m-am luptat degeaba cu georgi pt. ele. Borcanelele au ajuns ok cu exceptia unuia care s-a desfacut putin si a curs f. putin, deci a ajuns la cos, dar nu-i bai, bine ca-s ok celelalte 2. Multumim si pt. bonusuri!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ramona_patra spune:
Buna ziua fetelor,
Intru fuguta, caci sunt la munci, sa anunt ca intr-un final dupa doua drumuri a ajuns coletul de la Mikaela. Mersi mult Mika, sunt superbi si multumim si pentru pisicute.
Maine achit si restul produselor.
Va doresc o zi minunata.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
Laura25 spune:
Buna!
Am primit ieri colacelul de la alex-andra (multumesc! inca nu am desfacut pachetelul dar stiu ca e totul in regula ) si tricoul de la mamagiuliei. Multumesc, Daria o sa am baiat fain tare la serbare (si cioara mai plana putin deasupra ciubului cra-cra)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me