Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 16
LoraG76 spune:
Cu cine trebuie sa vb. sa sterg calificativul negativ dat din greseala lui miris_ ? Nu am primit mail de la bazar cum ca ar fi platit, ea scrisese la intrebari, la produs, ca a facut plata, insa eu nu am primit mail. Nu's daca-s prea coerenta, ca-s cu cea mica in brate. Ce trebuie sa fac?
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Cu cine trebuie sa vb. sa sterg calificativul negativ dat din greseala lui miris_ ? |
Cu Laura25
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Leditia spune:
Salutare si de la noi.
Am reusit sa pun hainute de la corinasmile,cateva jucarii-puzzle de la olim si niste sandalute.
Produsele le gasiti aici la pagina 3 si 4 :http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=leditia&searchtype=2&show=current&startcount=81&endcount=120&page=3
Weekend superb va doresc.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
LoraG76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Cu Laura25 ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
Inseamna ca am pile..doar ca nu-i acasa acum, mai astept sa revina.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
olim spune:
salutare
fetelor, prin iunie ajungem si noi in tara , mai aveti de pus niste carti la bazar
colectia chic, polirom, jurnalul national, colectia adevarul,pentru copii, ce ziceti
vreau sa cumpar , dar plata o fac doar dupa 24 iunie cand ajung in tara.
ma ajutati cu niste carti
multumesc mult
am sa dau si calificativele ok la toata lumea desi coletele nu le vad pana ajung in romania, dar am incredere
ana l spune:
Olim, vezi ca la librariile adevarul gasesti colectia disney la preturi foarte mici; erau 10 volume la 50 lei.
Laura25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui LoraG76
Inseamna ca am pile..doar ca nu-i acasa acum, mai astept sa revina. Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Daca platesti bine, poate fac rost de net si in deplasare
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
olim spune:
ana multumesc de sfat
de la adevarul am cred ca 3 colectii pentru alex.
vreau de la bazar, asa se mai aduna niste banuti
astept oferte
Viovio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Olim, vezi ca la librariile adevarul gasesti colectia disney la preturi foarte mici; erau 10 volume la 50 lei. Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008) |
Ana unde ai vazut asta....ca acum dau o fuga:))
Selene_Bunny spune:
Fetelor, tocmai m-a sunat o prietena ce m-a rugat sa va intreb daca, in eventualitatea in care cazul despre care voi povesti pe scurt, este acceptat la Bazarul Umanitar, ati putea sa il sprijiniti donand produse.
Este vorba despre o fetita de 2 ani si jumatate, pe nume Tania, care, lasata fiind in grija bunicii, a suferit un accident ingrozitor, s-a oparit groaznic cu apa fierbinte, ii este afectata pielea pe o parte a corpului, de la obrajor si pana jos, spre burtica. Nu isi mai poate inchide permanent gurita si nici nu isi mai poate indoi manuta de la cot. Am inteles ca a stat mult in spital, la Reanimare, cu plasma, si ca in urma investigatiilor facute, a primit un tratament cu geluri din SUA, deocamdata pe 3 luni, tratament care o costa 7.800 de lei/luna. Florina, mama fetitei, a umblat pe la Directia de Sanatate, pe la Protectia Copilului, pentru a vedea daca nu pot beneficia de ajutor, dar nu a primit niciun raspuns pozitiv. A vandut din casa tot ce putea vinde, acum nu mai are resurse si este disperata.
Eu i-am dat prietenei mele detalii despre cum se poate introduce un caz la Bazar, insa Florina am inteles ca nu prea stie sa foloseasca Internetul.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii