Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 14
madyrizi spune:
alexa, eu inca astept sa bifezi factura . este ultima data cand scriu referitor la acest lucru...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
Mercedes spune:
Buna fetele!
Nu aveti cumva sandale marimea 31 pentru un piciorus mai lat pentru pus la bazar?
gatea1980 spune:
buna dicirstea.
chiar vroiam sa -ti trimit azi coletelul. bine ca mi-ai zis atunci mai astept.te pup
mama unui inger mihaita darius
Roxi2003 spune:
Buna dimineata,
am fost ieri la posta sa ridic un colet care cred ca era trimis de Dodo-pui insa l-au trimis inapoi
Pana in data de 25.05.2011 nu am primit nici o avizare pentru acest colet (nu stiu de ce) si pe 25 seara cand am ajuns acasa aveam o avizare pe care scria urgent. M-am dus ieri dupa-amiaza (pe la 5:30)la posta sa il ridic dar il trimisesera inapoi la Navodari
Daca e asa platesc eu expedierea - imi pare foarte rau de incurcatura
Astept un raspuns sa vad cum sa facem in continuare cu acest colet
ALEXA1985 spune:
A bifat Anca, pt ca din calc meu nu ma mai lasa sa intru in contul ala. Am trimis ieri coletul in avans. pupici. Si imi cer mi de scuze ca te-ai nervozat pe mine.
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi alexa, eu inca astept sa bifezi factura . este ultima data cand scriu referitor la acest lucru... Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii PT. ANDREI SI ALTI COPII |
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
madyrizi spune:
alexa, nu m-am nervozat, dar imi e jena sa tot amintesc mereu un lucru care pt. altii nu are asa mare importanta dar pt. mine are.
in ultima perioada m-am confruntat cu tot felul de probleme la confirmari si/sau bifat facturile. a trebuit sa amintesc si reamintesc. nu-mi place nici mie sa trag mereu de maneca pe cineva si sa fiu pisaloaga . imediat ce imi sunt bifate facturile eu le arhivez si merg mai departe...
Edit: aaa... multumesc pt. incredere. o sa platesc imediat ce reusesc sa ajung la banci.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
georgipuia spune:
Ola... am intrat in fuguta calului sa anunt ca am ridicat colete de la
Ancutza_bro... superbe bluzitele... cea mova ma dat pe spate si in poza, dar cand oi vedea moaca imbracata in ea sa vezi
Claudia.. multumim mult de tot... de tot... superbe... sper saptamana viitoare de la munca sa dau calificativele ca azi chiar nu pot...
V-am pupat fetele si ne auzim saptamana viitoare
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
ALEXA1985 spune:
Eu sunt ft prompta dar pe contul 2 nu mai pot intra, ma arunca in contul 1 automat si cum sunt mai noua nu mai stiu cum sa fac sa mearga, dar nici nu mi-a venit in cap sa o rog pe Anca sa intre ca ea stia ce trebuie sa faca. O sa mut produsele alea in contul 1 incet incet. pupici.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Eu sunt ft prompta dar pe contul 2 nu mai pot intra, ma arunca in contul 1 automat si cum sunt mai noua nu mai stiu cum sa fac sa mearga, dar nici nu mi-a venit in cap sa o rog pe Anca sa intre ca ea stia ce trebuie sa faca. O sa mut produsele alea in contul 1 incet incet. pupici. Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010 AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!! |
DA-mi un PM cu cele 2 nume de user. Iti trimit parolele generate de aplicatia bazarului si vei putea sa te logezi in aplicatia de la bazar fara sa mai intri in optiunea 'ma logez ca membru pe forum'. Ci direct, in campurile de user/parola de la bazar. Da-mi PM si mai discutam
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ancutza_Bro spune:
salut
Georgipuia ma bucur ca ti-au placut bluzitele, sa le poarte cu placere printesa ta
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)