Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 7
gabyv spune:
Buna si de la mine 
Eu sunt pe fuga ![]()
Alina tu ce secretii aveai cand faceai puregon-ul?
Sophia, ce grasimi sanatoase? vreau si eu
(serios, da-mi niste exemple ca m-am saturat de pui alternat cu peste si legume-poate mai diversific si eu un pic meniul)
Mihacor, spune mama ce ai pe suflet, ca nu derajezi si plus poate iti mai dam idei 
va pup 
alina_loca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Buna si de la mine ![]() Eu sunt pe fuga Alina tu ce secretii aveai cand faceai puregon-ul? Sophia, ce grasimi sanatoase? vreau si eu Mihacor, spune mama ce ai pe suflet, ca nu derajezi si plus poate iti mai dam idei ![]() va pup ![]() |
Secretiile erau normale, doar un mic discomfort pe sub burta (ovare, uter), dar nu ca o durere ci ceva destul de suportabil. Pe durata Puregonului totul a fost normal la mine, doar dupa Pregnyl au inceput sa ma doara sanii la atingere, si acum ma mai dor putin.
Ai inceput Puregon?
Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
sanatos...
mihacor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Buna si de la mine ![]() Eu sunt pe fuga Alina tu ce secretii aveai cand faceai puregon-ul? Sophia, ce grasimi sanatoase? vreau si eu Mihacor, spune mama ce ai pe suflet, ca nu derajezi si plus poate iti mai dam idei ![]() va pup ![]() |

si uite asa ajungem sa ne certam noi la cutite...cu mine stie sa aiba gura mare...cu alti nu...parca e un copil mic de gradi ,pe care tre sa il iau eu de mana si sa ma duc cu el la educatoare...nu are curajul sa faca nimic fara mine...si sincer fetelor eu de asa un barbat nu am nevoie...ori invata sa fie barbat si sa isi sustina familia si sa o conduca...ori ne despartim...
acum i-am dat timp o saptamana sa le rezolve pe toate si sa isi schimbe locul de munca...
pe deasupra a mai vb si cu ma-sa aseara si i-a povestit tot si aia a zis ca vine ea azi si se cearta cu unchiu-meu ca de ce nu ii da banii la fiu-suŽ...de pisu lumii...parca mai are 18 ani si tre sa il ajute ma-sa sa rezolve problemele...

daca mai apare si aia aici inebunesc...ii fac bagajele si il trimit cu ea cu tot...
fetelor sincer am o stare de imi vine sa imi iau campii....
dar o sa o rezolv eu si pe asta...
intrebarea mea este:mai fac bebe sau nu?
il iubesc pe idiot si vreau copil cu el...dar asta la cat e de las ne lasa pe amandoi balta....sunt in perioada fertila si normal ar trebui sa jap-jap...dar chiar nu stiu ce sa mai fac...poate va fi bine si dupa aia imi va parea rau ca am mai pierdut o luna...

gata ...asta e...
am un singur lucru de care ma bucur...s-a impacat prietena mea cu iubitul ei si acum e aici in germania cu mine...macar nu sunt chiar atat de singura...
si va mai am si pe voi...

Vreau si eu un
...
mihacor spune:
Doamne cat am scris...asta ca sa recuperez toate zilele trecute...![]()
![]()
![]()
iertare voua!!!!!
Vreau si eu un
...
jaguar spune:
Buna ziua
Pentru cine face prima pagina, fara suparare,,, verificati
termenii medicali inainte de a scrie.
de ex:"tostesteronul"- testosteronul
"ureoplasma" - ureaplasma
"microplasma" - mycoplasma
O zi buna si succes la 

lucianamoga spune:
Mihacor imi pare tare rau ca trebuie sa-ti mananci nervii cu asa ceva...stiu ca spuneai saptamana trecuta ca era hotarat sa puna capat acestei situatii.Nici nu stiu ce sa-ti spun , pentru ca sunt convinsa ca ai avut multa rabdare si ai asteptat destul rezolvarea problemei...oricum eu sper sa va rezolvati problema repede , sa nu ajungeti sa va despartiti din cauza asta si sa vina bebe repede sa va linistiti.Poate daca te-ar vedea bosumflata si ar realiza ca relatia voastra e in pericol s-ar hotara mai repede sa rezolve ce trebuie.

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
gabyv spune:
Miha, da, e grea situatia voastra si sincer si eu m-as fi gandit la fel in locul tau. Daca acum nu are gura, dar cand o sa aiba un copil o sa se gandeasca sau o sa stea ca branza in post, asteptand banii. (scuze stiu ca e sotul tau si sunt cam dura, dar ma enerveaza)
Eu zic sa nu te mai certi cu el si sa pui piciorul in prag si atat. Fii ferma si spunei decizia ta: trebuie sa faci asta sau ne despartim.
Cat despre unchiul tau eu zic sa ii zici tu ca asa ceva nu se poate si gata. Ii da banii din urma bine, daca nu tot bine, dar al tau sa caute de lucru in alta parte. Eu zic sa il lasi sapt asa, cand i-ai zis sa rezolve si daca nu face nimic, de lunea viit nu ii mai dai voie sa plece la servici.
Acum cat despre bebe... incerca(daca vrei) si poate o sa fie mai barbat cand bebe o sa fie in burtica.
mihacor spune:
multumesc fetelor de raspunsuri...
eu stiu ca sunt o invingatoare...dar cateodata ma mai simt si eu putin daramata...
am sa rezolv situatia fie ce o fie...ori cu el ori fara el tre sa merg mai departe...
sa vedem cum se conformeaza gagiul...

Vreau si eu un
...