Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 19
Monique77 spune:
despre hemoroizi, deci partea de final e interesanta, pt. cin e are hemoroizi
Intrebare: Sint insarcinata in saptamana 20 si azi noapte m-am trezit cu frisoane puternice, fara febra (era cam 36,5).Mainile erau parca fara sange in ele. Am mai patit de vreo 2-3 ori de cand sant insarcinata, odata in urma cu o saptamana cand am stat ziua vreo 2 ore la soare ( dupa ora 17) si atunci am zis ca aceea era cauza.
Acum nu stiu care e cauza si daca sa merg la medic.Cred ca am facut si o cistita, am avut usturimi la urinare vreo 3-4 zile,dar fiind la tara n-am mers la medic, iar acum au incetat.
1) Cistita (daca e...) poate fi cauza frisoanelor ?
2) Daca nu mai am usturimi trebuie sa mai merg la medic, neavand alte simptome?E posibil sa fi trecut de la sine?
3)Avand in vedere ca am mai facut frisoane de fiecare data noaptea si fara sa am febra si cand nu am stat la soare si cand nu aveam cistita, ce cauze mai pot avea? Poate fi listeria?Sa fac analiza?
4)Daca ar fi listeria ce efecte ar avea acum in luna a 5-a?
5) Afecteaza frisoanele in vreun fel sarcina?
6) Mi-au aparut si hemoroizi si nu-mi mai trec nici cand nu sant constipata.Sa iau vreun tratament?
Multumesc mult!
Raspuns: 1. fiind infectie se paote insoti de semne sopecifice (printre care se enumara si aparitia frisoanelor). 2. va duceti si faceti o urocultura. e posibil sa aveti bacteriurie asimptomatica. 3.4. listeria se insoteste de simptome digestive. incercati sa nu cadeti in capcana hipocondriei. 5. nu 6. cartof crud ras pe razatoarea mare. e garantat! nu e o gluma.
Monique77 spune:
despre teste pozitive
Intrebare: Am facut un test barza la aproximativ 8 zile de la fecundatie care a iesit pozitiv (a II-a liniuta se vedea cam slabuta, dar se vedea cert). A doua zi am mers la obstretician si asistenta mi-a repetat testul de sarcina tot din urina. Acesta a iesit negativ. Dupa alte doua zile, repet testul barza. Tot pozitiv, chiar cu liniuta a II-a mai evidenta. La fel dupa alte 4 zile.
Este posibil sa fie testul barza mai sensibil si mai bun, sa deceleze hcg-ul mai devreme decat testul facut intr-un laborator? Nu stiu pe care dintre ele sa le mai cred si sunt nerabdatoare sa aflu rezultatul, pt ca in functie de el, incep sau nu un tratament pt sustinerea sarcinii. Multumesc.
Raspuns: e posibil sa fi interpretat umezirea hartiei testului (si implicit a liniutei) ca un test pozitiv. in laborator se dozeaza cantitativ hCG-ul, care totusi in a 8-a zi de la fecundatie este aproape inexistent (abia in zilele respective se produce nidatia zigotului in mucoasa uterina). deci cred ca primul test a fost fals pozitiv, cel de la laborator a fost corect, iar intre timp celelalte 2 teste au fost pozitive corect.
Monique77 spune:
despre sacul gestational
Intrebare: La cate zile de la fecundatie CEL MAI DEVREME POSIBIL (adica mai devreme de atat in nici un caz) se vede sacul gestational la ecograful transvaginal? La 22 de zile e ok daca merg la eco?
Raspuns: de la fecundatie? nimeni nu se raporteaza la momentul fecundatiei (cu exceptia sarcinilor obtinute prin FIV). cea mai mica dimensiune a sacului vizibila echografic este de 2mm, ceea ce corespunde unei intarzieri de cca 10 zile.
ankcta spune:
Moni
pt postari. Chiar, ne intrebam de multe ori ceea ce postezi u acum
Ela
pt sustinere
Maine dimi m-am invoit de la sc si ma duc sa fac analizele uzuale.
Dak acestea ies ok trec la celelalte
Ancuta , in curand 
dianalaura spune:
Buna dimineata! Poftiti la cafeluta!
diana
10+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
lucianamoga spune:
Neata
Multumesc Diana pentru cafea 
Haideti fetelor la povesti 

Fetelor noi venite :Bine ati venit si sa fugiti repede la odisee 
Fetele de la butoi fiti optimiste ca finalul va fi unul fericit 

O zi superba tuturor 
miky82 spune:
Neata fetelor, multumim de cafeluta!!!
Bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta!
Draguta .... eu sunt in asteptare dupa stimulare este ultima luna, astep sa nu imi vina pe 28, deocamdata mai ma inteapa ovarele din cand in cand dar nu rau asa ceva trecator.
fetelor care ati facut laparoscopia cat timp dupa nu ai voie sa ramai insarcinata sau nu este o regula? Puteti sa imi dati detalii cum decurge procedura? Multumesc si o zi cat mai frumoasa !!!
Monique77 spune:
Buna dimineata!
ma bucur ca va plac postarile
eu tot citesc de zor
am ajuns la pagina 80 si ceva
mai avem vreo 170 pagini
vreau sa le citesc pe toate
parca-s mai desteapta deja ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
magddalena spune:
Neazta..
o cafea iau si eu
fetelor stiti cumva ce se face din migdale?ca am cam un kg si nu stiu ce sa fac cu ele ca sa le mananc asa nu prea imi plac
sunt ff interesante postarile facute de Monique
eu sunt in ziua 22 dupa CM am niste intepaturi in ovare/uter nu stiu ce sunt ca sunt ciudate nu am mai avut asa aveti vreo idee?
nu am racit nu am nimic poate fi de la balonare?
ca de cateva zile am probleme cu mersul la baie![]()
va pup o zi buna!!
magddalena spune:
cine face casuta noua??
si noi ne desteptam dupa tine![]()
![]()
fetelor plecati de langa butoi ca saracul se rupe si sper sa se rupa odata
eu ieri am avut o zi.....oribila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hai cu testele pozitive cine trebuie sa se testeze?
nimeni????![]()
hai
acolo unde sunteti