Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

offf, butoiul asta... si eu la fel, de cateva zile numai pe acolo dau tarcoale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

despre endometrioza:

Intrebare: Revin cu o alta intrebare: un deficit de estrogen poate fi un motiv de infertilitate? Dr. meu ginecolog, mi-a spus ca ciclul redus cantitativ si care nu dureaza decat max. 2 zile inseamna un deficit de estrogen. Spuneati, la un moment dat ca estrogenul este responsabil de proliferarea endometrului. Pot sa ma gandesc la o eventuala endometrioza in cazul unui ciclu redus cantitativ si un endometru de 4-5 mm in ziua 11 a ciclului (ciclu de 28 de zile)? Mai stiu si ca e importanta grosimea endometrului pentru fixarea sarcinii, credeti ca e suficient ca endometrul in ziua 15 sa aiba 10 mm? Tot medicul ginecolog mi-a spus ca are timp sa mai creasca pana in ziua 21 cand ar trebui sa se fixeze, dar oare poate creste chiar asa de mult fara un tratament medicamentos? Multumesc mult.
Raspuns: endometrioza este o afectiune estrogen-dependenta. deci daca aveti deficit de estrogen e cam putin probabil sa aveti endometrioza (dar de ce v-ati gandit la asta, anyway?). estrogenul este foarte important in recrutarea si maturarea foliculara si in proliferarea endometrului), deci... e logic ca estrogenii sa aiba un rol important in fertilizare si mai apoi in fixarea embrionului. grosimea endometrului determinata statistic a fi minimum minimorum capabila sa sustina implantarea embrionara este de 8mm in ziua 10. dar am vazut sarcini obtinute si duse la capat si cu grosimi mai mici.

Buna fetele! Monique si eu am aceeasi problema, endometrul f. subtire. Asta o fi cauza pt care nu vine bebe.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Katy stii ca endometrul f subtire te face suspecta de mycoplasam ureaplasma nu?
eu le-am avut si doctoritwa mi-a zis din prima ca asta poate fi cauza si am facut analizele, a avut dreptate
ele nu lasa endometrul sa creasca si cu ambele pozitive, nici o sansa de gravideala, ca n-are de ce se prinde
eu aveam endometru 5 mm in ziua 9-10

tu ti-ai facut astea 2 analize?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Anka fi optimista pana la capat, poate e de la implantare. Pana nu vezi rosu, tot mai sunt sperante.
Matza sanatate maxima mamei
Kitty de molipseala
Fetele eu stau pe bara. Sotului i s-a descoperit infectie urinara cu proteus mirabilis care am inteles ca se ia prin contact. Dupa ce mi-au trecut uratii mi-am facut si eu analize, sa vad acum ce o iesi si la mine. Cert e ca suntem pe tusa sio mai ratam o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Matzaila, multa sanatate mamei tale!
Dreambaby, bine ai venit! Mie in prima luna dupa AC mi-a venit la 24 de zile, deci mai repede, si luna urmatoare nu a mai venit...a facut ochisori
Lorena, imi pare rau pentru socrul tau..
Mihacor, imi pare rau ca nu s-a rezolvat..cat despre unchi..la o asemenea chestie...este. Daca si neamurile te f..., scuzati limbajul..ce sa te astepti de la straini...

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Da Moni, le-am facut, nu am nimic. Acum ma uitam pe analize, am 2 rezultate de la 2 medici dif, se pare ca o data am avut in Z8 5 mm si o data in Z9 8mm, deci dif, oricum cam care o fi dimensiunea ideala?

Mergi la inceput

Fetele sa inteleg ca la un endometru atat de subtire nu se pune problema de endometrioza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui EllaR

Salut fetelor!

Multumesc pentru sugestia cu ovule Cervucid. O sa le incerc dupa perioada fertila! Acum sunt la ovulatie, iar dupa cum a spus dr. sa trec la actiune.

Matzaila_81 - incearca echinaceea este permisa in sarcina dar cu moderatie. Stiu ca pentru gat e foarte buna Salviasept dar nu stiu daca ai voie in sarcina. Multa sanatate mamei tale!

pe toate!

Ella pe prospectul meu de echinaceea scrie ca nu se ia in sarcina...

Pe prospectul meu srie ca se ia cu moderatie! Prospect de la Dacia PLant.
Sa stii ca ma mai interesez ca nu vreau sa fac vreo prostie. Bine ca mi-ai spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

Da Moni, le-am facut, nu am nimic. Acum ma uitam pe analize, am 2 rezultate de la 2 medici dif, se pare ca o data am avut in Z8 5 mm si o data in Z9 8mm, deci dif, oricum cam care o fi dimensiunea ideala?

dimensiunea ideala este de 8 mm
ca sa poata sustina o sarcina
deci esti bine :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Draguta eu sunt trista ma apropii de Z1
Imi pusesem mari sperante pe luna asta dar spotingul a aparut deja. Ar fi trebuit sa nu-mi vina pe 27 , cam devreme spotingul asta
Astazi m-a durut f tare burta, dar nu ca atunci cand se apropie menstra. Durere surda, mai mult decat acele sageti in ovare, dar ma durea toata burta
Sper sa nu cad iar in butoi

Ancuta , in curand

Sper ca durerea asta a ta e cu ochisori. Doamne ajuta! Dar daca nu e cu ochisori sa faci bine si sa fugi de pe langa butoi ca primesti bataita .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dreambaby

Mie inainte de anticonceptionale imi venea ceas (in aceeasi zi din luna). Insa de cand am renuntat la antibebe, am niste dureri groaznice de spate si burta si sunt nervoasa incontinuu. Iar colegii ma intreaba cum de pot si atat de calma cu toata nebunia de la serv

Fa tu mataluta un test de sarcina! Doamne ajuta sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput