Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 14
Monique77 spune:
pentru Lore: Trombofilie:
Intrebare: Buna seara domnule doctor,
am citit raspunsurile Dumneavoastra referitoare la analizele efectuate la spitalul Fundeni(la doctorul Uscatescu). Si eu am aceeasi problema: doua sarcini oprite in evolutie, cauza fiind acelasi sindrom antifosfolipidic. (iar proteina C la valori sub limita admisa). Mi s-a recomandat acelasi Aspenter si Acid Folic pana in a sasea saptamana de sarcina. Fiind si AB RH negativ(sotul fiind RH pozitiv cu grupa A 3) am facut si refacut Anti-D-ul. Din pacate primul medic din Brasov a descoperit de abia la a doua sarcina diferenta de RH. Restul analizelor au iesit bine(ma refer la analizele ce trebuie efectuate inainte de perioada de sarcina-absolut toate! ).Am incearcat sa gasesc raspunsul la intrebarea mea pe site, la capitolul medicatie, insa pagina este in lucru. Am observat ca aveti o atitudine negativa fata de acest tip de tratament, iar sigura sugestie oferita ar fi sa fiti sunat.
Nu as dori sa imi schimb medicul, insa m-ar interesa optinia dumneavoastra: de ce acest tratament nu ar functiona? Ce alte investigatii/tratamente suplimentare ar trebui facute? M-ar interesa si o alta parere.
Cu respect
Georgiana
Raspuns: dumneavostra aveti 2 sarcini oprite in evolutie a caror cauza SE PRESUPUNE a fi acest SAFL. corect pana acum rationamentul meu? ca sa aveti certitudinea trebuie sa faceti investigatii corecte: adica tot panoul pentru trombofilie (APTT, INR, AT III, PC, PS, APCR, ACL) si respectiv investigatiile imunologice (ac anticardiolipina si anti beta2 GP I). daca aveti o trombofilie DOVEDITA puteti face tratamentul cu aspenter si/sau clexane. daca nu, nu vad rostul sa faceti peste 150 de injectii de pomana. dvs il vedeti? deci puterea dvs de observatie sufera, intrucat atitudinea mea este negativa nu vis-a-vis de tratament in sine (care este foarte eficient CAND E CAZUL) ci de prescrierea sa la gramada, dupa ureche. ceea ce alegeti sa faceti in cursul sarcinii (doctori, tratamente, etc.) este optiunea dvs, nu a mea. eu v-am sugerat o solutie, dvs alegeti.
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique77 Luci, voi aveti analizele astea doua facute? |
Eu da , si sunt ok
El trebuie sa mearga sa faca si spermocultura
EllaR spune:
Salut fetelor!
Multumesc pentru sugestia cu ovule Cervucid. O sa le incerc dupa perioada fertila! Acum sunt la ovulatie, iar dupa cum a spus dr. sa trec la actiune
.
Matzaila_81 - incearca echinaceea este permisa in sarcina dar cu moderatie. Stiu ca pentru gat e foarte buna Salviasept dar nu stiu daca ai voie in sarcina. Multa sanatate mamei tale! 
pe toate!
alina_loca spune:
Buna fetelor...ce mai faceti? 
Am si eu o intrebare pt cine stie sau a intrebat medicul...Ovarele ovuleaza o luna unul si o luna celelalt? sau pot ovula amandoua intr-o luna? sau nici unul?...
Sunt in ziua 9, luna asta ma bazez pe temparatura bazala si pe testele de ovulatie.

Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
sanatos...
dreambaby spune:
Buna fetelor. Multumesc ca ma primiti in randul vostru
. Matzaila 81, pentru gat e f bun ceaiul de patlagina (eu daca racesc, raman complet fara voce. Iar ceaiul asta face adevarate minuni). Dar sa intrebi daca e contraindicat in sarcina, pt ca asta nu stiu... Iar pt raceala sunt indicate citricele si ceaiurile cu lamaie (la mine medicamentele nu au afect, si crede-ma ca le-am incercat pe toate). 
elenusht spune:
la mine au ovulat timp de vreo 6 luni doar stangul si apoi ultima data dreptul si am ramas insarcinata!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
5
alina_loca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenusht la mine au ovulat timp de vreo 6 luni doar stangul si apoi ultima data dreptul si am ramas insarcinata! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! 5 |
Wow, ce chestie...eu am microchisturi pe ambele , tu ai avut asa ceva?
Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
sanatos...
racheel spune:
Alina, eu am si uita-te la semnatura mea.Ce-i drept inainte cu o luna de a ramane gravi, m-am operat pt desfundare de trompe si mi s-a efectuat si driling ovarian.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
25+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
lorena_86 spune:

kity, nu imi vine sa cred
mi s-a facut pielea de gaina cand te-am vazut la titlu
ma bucur nespus pt tine ca stiu ca te chinui de mult timp
sarcina usoara si la termen
fetele eu sunt tot in resita
e nasol rau, socrul e de nerecunoscut
cred ca mai are 30 kg
si sufera mult, ia morfina si tot are dureri
sunt si foarte suparata ca desi sunt ziua 13 de vreo 3 zile am mucusul specific ovulatiei dar nu presta, va dati seama
e bine macar ca mi s-a reglat ca daca am ovulatia asa devreme clar o sa=mi vina la timp
deci inca o luna dusa pe apa sambetei
maine dimineata ne intoarce si sper sa nu fi ovulat inca ca mi-a promis sotul ca prestam imediat ce ne intoarcem
nu am reusit sa citesc nimic din urma ca sunt la o terasa cu wireless si nu am baterie
ne auzim maine seara
va pupic pe toate 

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
mihacor spune:
buna fetelor...
dianalaura iti multumesc de sfaturi...dar azi s-a ajuns la limita si de maine daca mai merge la lucru cu unchiul meu,eu una ma despart de el...
m-a trimis el la banca azi sa ii cer extrasele de cont ca unchiul meu tot zice ca i le da si de fapt nu i le da...si surpiza....sotu meu nu are nici un drept la cont fara unchiul meu,dar unchiul meu are toate drepturile fara sotul meu...deci e clara treaba...si daca anul trecut a putut sa semneze fals si sa scoata salarul sotului din firma veche,nici nu vreau sa ma gandesc ce face acum...

l-am sunat pe sotu si i-am spus ca daca diseara nu aduce extrasele de cont sa ne lamurim si noi...de maine nu mai merge la lucru si cel tarziu pana vineri tre sa iasa din firma...ca daca nu ,o sa vina aici si ai mei si ai lui si se lasa cu scandal si procese cu avocatii...
off fetelor,cand o sa se tremine tot si o sa avem si noi liniste?
sunt satula de toate si cred ca incep sa o iau razna...
si cand ma gandesc ca ,chiar daca rezolva sotul meu tot si merge in alta parte la lucru,dar eu raman sa lucrez cu matusa-mea,imi vine sa 

....
macar daca ar da DD sa raman luna asta gravida ca sa nu ma dea afara...ca nu am chef sa imi caut altceva delucru si iar sa astept pana fac 10 luni de munca si dupa aia sa fac bebe....
luciana imi pare rau pt mama ta...ma rog la DD pt ea si pentru voi toate fetelor...sa aveti noroc si bebei cat mai repede...

Vreau si eu un
...