Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!!
in primul rand vreau sa va multumesc tuturor pt urari...

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

de dimineata am mai facut un test care a iesit la fel...pozitiv!!!!
l-am facut sa vada si sotul meu cu ochii lui..minunea...pt ca pt noi cele care reusim dupa ani de zile este o minune.
va doresc la toate sa simtiti aceasta bucurie...nici n-am cuvinte sa descriu.astazi am plutit toata ziua la munca..se uita lumea la mine cat de zambareata eram..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

monique am vazut ca m-ai intrebat despre endometrioza..eu nu aveam dureri la cm...erau dati cand nici nu simteam ca-mi venise...in schimb dureri in timpul contactului...si un sindrom premenstrual de toata frumusetea.am facut prolactina care mi-a iesit dubla fata de normal...dar nici asta nu a dat de banuit ca as avea endometrioza..nici prin cap nu-mi trecea ca as avea asa ceva.am facut o stimulare prin iarna la care dr mi-a zis ca sigur voi ramane..ceea ce nu s-a intamplat...si mi-a zis ca urmeaza hsg...ca sigur am trompele infundate...la care eu i-am spus ca decat sa mai trec prin durerile iadului...am mai facut acum un an...mai bine ma programez la laparo...ca macar daca am ceva la ele se si desfunda...m-am programat la dr tutunaru...si pe 8 martie am facut-o...cand m-am trezit mi s-a dat cumplita veste ca mi s-a gasit focare de endometrioza in fundul de sac douglas...5-6 focare pe care mi le-a indepartat..
cand am ajuns acasa am inceput sa citesc ffff mult despre ea...de fapt ea se produce datorita dezechilibrului hormonal de care sufeream..dovada prolactina marita..in cazul meu de la care proveneau durerile ingrozitoare de sani dupa ovulatie...principalul raspunzator pt producerea bolii este estrogenul care este in exces..cam tot ce mancam din comert..lapte,oua,carne...contin estrogen...pt ca animalutele din ferme sunt crescute numai cu hormoni.
tot citind imi notam toate plantele care ajutau in combaterea estrogenului din organism...si pt imunitate.
silimarina...ajuta ficatul sa metabolizeze toxinele din organism...luam cate un comprimat pe zi..la pranz
capsule din suc de orz verde..4 capsule pe zi...inainte de masa...doua la pranz si doua seara
evening primrose oil..una pe zi...seara
selezin ace...una pe zi..seara
omega 3 si 6 vegetal..contine ulei de in si canepa...foarte bune in endometrioza deoarece reduce efectul prostaglandinelor produse de aceasta...luam 6 pe zi...trei la pranz si trei seara...dupa masa
calciu d-glucarat...foarte bun antitumoral...una pe zi seara
vitex...reglator hormonal...2 pe zi la pranz
coenzima q10 in ulei de catina...2 pe zi..la pranz
tincturile le luam pe rand...nu le amestecam...de ex...branca ursului si papadie de trei ori pe zi...iar celelalte le luam doar seara..nu ma putem cara cu toate dupa mine la munca...si-asa radeau colegii de mine cand ma vedeau cate luam...
ceai de sunatoare...bun calmant...si chiar este recomandat in endo...iar cel de musetel bun cicatrizant..
complex b n-am luat decat de luna aceasta pt ca imi cadea rau parul...un alt efect nociv al estrogenului,caderea parului...
ca mancaruri nu am mancat chiar ca la carte..nu ma putem abtine...dar le-am evitat pe cele din comert...nu suc..nu cafea..nu alcool...zahar brun...orez brun...varza,broccoli,conopida sunt recomandate in endo...ca si fasolea,linte...eu faceam multa mazare...si fructe...vreau sa va spun ca n-am fost niciodata grasa..inainte sa ma operez am avut 60 de kg...iar de cand tin regimul asta am slabit 5 kg...am ajuns la 55 de kg si am 1.68 inaltime.
daca doriti sa ma mai intrebati ceva va sunt la dispozitie oricand...

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

draguta...katy...vreau sa va multumesc pt urari...si va doresc din suflet sa vi se intample si voua minunea...pt ca asteptati de atata timp...si sa nu va lasati ca se mai intampla si minuni
cosmi...paula...la fel si voua...
la toate fetele

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

ce bine ma simt acum..in sfarsit pot manca si eu orice...si am papat o tochitura cu mamaliguta...si o salata,in sfarsit,cu marar..ca nu mai puteam de dorul lui...

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby21 spune:

Buna din nou!
De asta data am sa ma explic mai bine. Asadar... am inceput tratamentul cu Duphaston in luna aprilie deoarece menstruatia nu imi mai venise de cateva luni. L-am luat pentru 5 zile (2/zi). Dupa ce am terminat aceste 5 zile mi-a venit si menstruatia ce a durat 7 zile.
Din a 14 a zi a CM am inceput cea de-a 2 perioada de tratament; de data aceasta am luat 2/zi timp de 7 zile. Normal menstrautia apare in decurs de 5-7 zile.... deci au trecut deja... De aceea sunt ingrijorata. Eu nu am CM regulat (28 zile), iar dat fiind faptul ca am luat Duphaston, ar fi trebuit sa vina pana acum. Ma gandeam totusi... ca poate e BEBE
Va multumesc ca ati incercat sa-mi raspundeti
Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby21 spune:

Kitty-27 FELICITARI pentru BEBE! Sarcina usoara si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor

Bravo, Kitty ai invins endometrioza singurica.felicitari

Kitty, ar trebui sa intri si la topicul cu Endometrioza(daca nu ai intrat deja) sa le spui si fetelor de acolo, poate le ajuta cu ceva

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna dimineata fetelor!!! haideti la o

O zi cat mai frumoasa si plina de optimism!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

mikky multumim pentru cafeluta

Kitty, spune-mi exact ce mancaruri ai mancat.Dupa ce nasc vreau si eu sa mananc sanatos sa dau Kg jos pe carea le-am pus acum.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput