Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (67)
Raspunsuri - Pagina 19
misspii spune:
Irina - ma bucur ,enorm,pentru tine.Multa,multa sanatate si sa fie bine.Va pup si ai grija de voi!!!!!!!
misspii spune:
Panseluta - da ,cam repede la 2 luni dupa ce am nascut am avut deja CM ,sper sa fie OK,nu am avut dureri dar a fost cam mult .inainte de operatie nu avem nicio problema la CM ,puteam sa fac orice chiar sa merg si la sala.
Roxy - nu stiu ce sa zic ,parca nici intr-un fel nu este bine .dar ai dureri ,chistul de 3 cm este endo,nu?
Lalely - la tine la cat timp a venit? si tu alaptezi exclusiv si tot a venit .Te pup si vorbim.
Didisor
Am avut botezul sambata,a fost bine,am avut emotiiiii ca niciodata .Am facut ceva mai micut ca nu am starea necesara si a fost OK.In biserica a fost cuminte ,nu a plans (spre deosebire de mami ) decat in apa putin ca doar l-am udat nu l-am "bagat" chiar cu totul in apa si acum iesim la plimbare .Va pup pe toate.
xdidi spune:
salutare fetelor,
panseluta nu mi-au dat nici un spray(nu cred ca a aparut la noi), dar cred ca e ok treaba....deci sa va zic pe scurt: la eco s-a vazut o formatiune de 23mm in z10 si dr nu stie ce sa zica daca este folicul i se pare cam mare pt z10 si a zis sa speram ca este folicul ca daca nu poate fi un chist ca e la limita de marime intrwe folicul si chist...deci mi-a dat ovritell pt z11, m-am injectat si in weekendu asta am fost la mare...m-am mai relaxat putin si mi-a dat aferam pt sustinere, eu mai am acasa utrogestan si nu stiu ce sa iau...prea mari dureri n-am...sunt ok , mai am asenzatii de voma...de obicei dupa ce manac iaurt sau lactate, mi-au venit si analizele bacteorologice si n-am decat rare giardia , tre sa refac poate de la astia mi-e asa de rau si combinat cu hormoneii.
de acum n-am decat sa astept pana imi va venii, dr vrea sa fac si hsg si amh-ul, dar stau cam prost cu finantele, ca duminica botez baiatul finilor si am mai promis la un cuplu ca-i cununam la anu si luna viitoare s-au hotarat sa faca civila si logodna , deci va dati seama ca suntem cam in plop si plus de asta vrem sa ne luam si masina....deci un stres in p;lus cu rate si alte chestii.
poate imi mai raman si ceva bani de doctor
oricum sunt cam trista de faptul ca ar trebui sa fa hsg, ma sperie procedura asta...si mai ales ca dr asta mi-a zis ca n-are incerdere in cromoperturbatia de la operatie, ca la ce am avut acolo el nu prea crede ca am trompele permeabila
e primul care mi-a zis asta dupa operatie...poate oi face si asta, dar nu luna viitoare, nu ma simt in stare , iar ma apuca starea aia de nu mai vreau pe la doctori....
misspii sa-ti traiasca crestinul sa-ti aduca numai bucurii...il pupam toate matusile on-line

lalely07 spune:
Irina..felicitari din suflet!!!Nu mai stiu exact povestea ta,dar dupa prima sarcina ai facut ceva special sa ti in frau endometrioza???Ai tinut regim??Ai luat anticonceptionale??Te rog daca ne poti ajuta cu detalii..Oricum esti un caz fericit..si esti o fata tare norocoasa...Multi pupici!!
Missipi..da alaptez exclusiv,nici un gram de lapte praf si totusi la 4 luni au venit musafirii...Asa ca...depinde de organism..credeam si eu ca o mai lalai asa,dar se pare ca nu este dupa noi..!!
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
irina_d15 spune:
lalely, eu habar n-am avut de endo la prima sarcina. am aflat anul trecut de ea. acum patru luni am facut laparo.
nu stiu metode de a o tine in frau, din pacate, dar sunt convinsa ca e strans legata de sistemul de nervos, de emotiile puternice.
in ceea ce priveste menstruatia dupa nastere, la mine a venit cam la o luna si ceva dupa ce m-am oprit din alaptat, dar dureroasa si abundenta. singura diferenta e ca am nascut natural, nu stiu daca asta are vreo importanta.
Ellyshor spune:
Seara buna! ![]()
Ce fac fetele mele?
Irina, inca o data primeste felicitarile mele din toata inima! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara! 

La mine, nicio schimbare. Am avut o perioada mai zbuciumata
ca a fost sotul plecat din tara si trebuia sa stea cateva luni, dar pana la urma a venit mult mai devreme ![]()
M-am decis, cam 90% sa fac histeroscopia la Polizu, cu dr Esanu Sorin. Mai astept niste referinte zilele astea, si apoi imi voi face programare pt consultatie.
In rest, toate bune.
Va pupic dulce dulce!

Babyboom
...vino la mami...acum

roxypuy spune:
hello fetelor! ce faceti?
felicitari irina si ai grija de BB 
Misspii, draga mea, sa-ti traiasca de-acum oficialul Victor
sa va aduca numai bucurii si sa fie sanatos! ma intrebai de chist - la ultima eco din iunie dr mi-a zis k e tot endo...aku nu stiu ce sa zic...m-as bucura sa fie alt tip de chis si sa se resoarba dar...
luna asta mi-a intarziat 4 zile...mi-a venit ieri fara dureri prea mari (din pct asta de vdr sunt fericita k de vreo 3 luni n-a mai fost nevoie a iau calmante deloc
) acum astept sa-mi treaca si o sa ma duc la un control la medlife pt ca am impresia k m-am captusit cu o infectie ceva...am o iritatie de cateva zile, ma ustura si ma mananca...am dat cu galbenele deocamdata pana ajung la dr. nu stiu ce ar putea sa fie pt k nu am mai avut niciodata probleme. am mai citit pe net despre simptome si sper sa nu fie candida
nu am nici o secretie nimik...nu stiu ce ar putea fi...oricum merg la dr sapt viitoare si sper sa fie ok.
auzisem si eu ceva de dr albu de la medlife, dar am inteles k e super aglomerat (evident!), tre sa faci programare cu f mult timp inainte si e destul de scumpa consultatia :( o sa ma programez deocamata la cine s-o nimeri pt un control de rutina, Paps etc si pe urma mai vad eu. oricum in sept merg si la dr meu la giulesti sa vad ce mai gaseste pe akolo...
ellyshor - te poop draga mea! de ce ai renuntat la giulesti in favoarea polizu?
va poop pe toate! 
Roxy
Ellyshor spune:
Roxy ai aparut! 

Neaparat sa mergi la dr cu infectia aia, e posibil sa fie o infectie urinara, sau una fungica. Oricum, cu grija si tratament se rezolva!
In rest, ce planuri mai ai?
Referitor la mine, nu am luat in calcul Giulestiul pt histero. pt ca am auzit referinte cam nasoale, anume ca se face interventia fara anestezie, pe viu, iar eu asa ceva nu fac.
Initial oscilam intre Tutunaru si Albu de la Medlife. Apoi am vazut ca si dr. Tutunaru il recomanda pe dl de la Polizu, dr Esanu. In plus, e si factorul financiar. La particular interventia e undeva la 300 de euro, pe cand in spital iesi muult mai ieftin.![]()
Sper sa reusesc sa o fac pana in octombrie, cel tarziu.
Va pup dulce pe toate si va doresc o duminica excelenta!

Babyboom
...vino la mami...acum

elutza81 spune:
Buna fetele!ce mai facetzi?..eu nu prea fac bine..iar mi-a venit urata asta de mare rosie:((dec inu am ramas nici acu insarcinata...
..nu stiu..ce sa mai fac...tre sa o iau iar de la capat..sa ma duc la doctor..in septembrie..cred ca trebuie sa fac si eu un hsg..dar mi-e frica..am auzit ca e cam dureroasa...in fine..oricum trebuie sa ma duc sa vad ce mai face si chistul ala..dak a mai crescut..of of...iar am cazut in butoi:((Va pup pe toate
Ellyshor spune:
Hello again! 

Vad ca pe aici e toata lumea in concediu![]()
Am intrat sa va spun ca mi-am facut programare la dr Esanu de la Polizu, pentru 12 septembrie. Sper sa reusesc tot atunci sa fac si histeroscopia, mai ales ca ma duc pregatita, exact in perioada corespunzatoare de cm si cu toate actele necesare la mine.
Doamne ajuta, sa fie cu folos! 
Didishor parerea mea e ca nu ar trebui sa amani HSG-ul pt ca e ff important. Trebuie sa stii sigura daca trompele sunt bine, ca sa stii ce solutii ai si in ce directie sa te indrepti.
Cum a fost la botez?
Va pupic dulce pe toate! Zilele astea o sa fac si noul capitol.![]()

Babyboom
...vino la mami...acum