Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ellysor nu vreau sa te dezamagesc, dar eu stiu ca o trompa infundata proximal, la intrarea in uter nu se mai poate desfunda. Eu am la fel ca tine trompa dreapta infundata proximal, la intrarea in uter si mi-a explicat dr. Tutunaru, ca la acest diagnostic, nu se mai poate face nimic. La histeroscopie i-ti vede uterul pe interior, eventualii polipi, vreo sinchie uterina, sau cervicala si orificiile trompelor dinspre uter, cam atat. Dar ai trompa stanga pe care te poti baza nu? Atunci va trebui sa astepti sa i-ti monitorizezi ovulatia si cand ovulezi pe parte cu trompa buna, ar fi indicat sa prestati, sau chiar sa faci o inseminare. Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanatugs

Ellysor nu vreau sa te dezamagesc, dar eu stiu ca o trompa infundata proximal, la intrarea in uter nu se mai poate desfunda. Eu am la fel ca tine trompa dreapta infundata proximal, la intrarea in uter si mi-a explicat dr. Tutunaru, ca la acest diagnostic, nu se mai poate face nimic. La histeroscopie i-ti vede uterul pe interior, eventualii polipi, vreo sinchie uterina, sau cervicala si orificiile trompelor dinspre uter, cam atat. Dar ai trompa stanga pe care te poti baza nu? Atunci va trebui sa astepti sa i-ti monitorizezi ovulatia si cand ovulezi pe parte cu trompa buna, ar fi indicat sa prestati, sau chiar sa faci o inseminare. Multa bafta!

Iti multumesc ca mi-ai raspuns, iubita! Intr-adevar sunt cam nedumerita.
Nu inteleg de ce nu se poate desfunda, daca este chiar la intrare in uter, si deci cand vizualizeaza uterul la histero vede si obstructia. Eu asa gandesc logic. Pfiuuu
Oricum, o sa fac tot posibilul sa merg la dr T sa fac un control si discut cu el mai multe.
Trompa stanga e ok, permeabila si functionala. De altfel, la mine si ovarul stang e mai activ ca dreptul. Ovulez mai mult cu el, cateodata si consecutiv.
Multumesc din suflet pt sfaturi! Te puup!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Ellyshor cu placere Daca si ovulezi pe ovarul cu trompa buna, atunci sansele sa ramai insarcinata natural sunt mari. Mult noroc i-ti doresc!

3 FIV-uri finalizate cu transfer de embrioni(2 pozitive unul negativ)
doua sarcini oprite in evolutie 5-6 sapt.
3 FIV-uri intrerupte, raspuns slab la stimulare, sau punctie alba
un an de FIV pe natural fara succes
in desfasurare FIV cu usoara stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
ioana draga mea, dar tu n-ai stat degeaba deloc... cred ca Dumnezeu iti va rasplati rabdarea si suferinta...asa vreau eu sa cred acum, parca ai trecut prin prea multe...
fetelor azi s-a nascut finutl meu, are 2,900kg si sunt sanatosi amndoi si el si mamica, mai multe nu stiu poate ajung maine la maternitate, ca azi ies la 8 seara si nu m-au lasat astia de la munca sa plec azi...
va puuup pe toate

Mergi la inceput

xdidi multumesc sa-ti traiasca finutul si sa fie sanatos!

3 FIV-uri finalizate cu transfer de embrioni(2 pozitive unul negativ)
doua sarcini oprite in evolutie 5-6 sapt.
3 FIV-uri intrerupte, raspuns slab la stimulare, sau punctie alba
un an de FIV pe natural fara succes
in desfasurare FIV cu usoara stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza81 spune:

Buna fetle..eu acu sunt in adoua luna de stimulare cu OVA-mit azi e a 4-a zi mai iau maine si luni dimineatza trebuie sa merg la DR. la ecografie intravag. sa vedem dak am ceva foliculi.Sper sa am..si sa vina bebitzaVa pupic

Mergi la inceput

Hello fetele!

Didishor felicitari pentru finut! Multa sanatate si noroc sa-i dea Dumnezeu!

Elutza bafta multa! Sa creasca foliculasii! Te asteptam cu noutati dupa monitorizare!

Ioana, ti-am trimis un ravash de amor, in traducere un PM

Va pup dulce, fetelor! Un weekend minunat sa aveti!

Mergi la inceput

Fetelor, sa mai votam si noi "subectu'"!
Asa, fiind mereu in atentie, poate mai ajutam si alte fete cu aceleasi probleme.

Multumim Ioana pentru vot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
l-am vazut pe micut este asa de frumos, azi a fost externata ,dar n-am ajuns la ei ca stau destul de departe de mine, dar poimaine sigur ma vad cu ei , ca maine muncesc zi lumina....are mult par si ochisori albastri, cel putin pana acum, si finuta tot ochisori albastri are...sunt 2 scumpi...am mana buna la fini...eu sunt in asteptarea zile 1, ca sa ma apuc de analize si m-am si linistit cu mutatul...am gasit chiar in blocul unde stam, deci....
va puuuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria500 spune:

Buna fetelor.
Se pare ca ma inscriu si eu in acest "nefericit club" al celor care sufera de endometrioza.
Eu am fost operata acum o luna la Spitalul Militar ( mi s-a extirpat un ovar si mi s-a indepartat un chist de pe celalalt) si acum cateva zile mi s-a confirmat diagnosticul pe care il banuiam.
Am inteles ca tratamentul .... diphereline...poate fi compensat ... dar ca trebuie facut un dosar .
Ma puteti indruma in acest sens?
Voi cum v-ati descurcat?....pe la ce doctori a-ti fost.....
Am nevoie de ceva sfaturi.

Mergi la inceput