Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Larissa, ma gandesc ca trebuie sa descoperi cum ii place lui mai mult: mai dulce, pui mai mult morcov sau pastarnac, mai acru, ii pui iaurt sau borsulet, poate vrea pasat mai fin, poate mai mare, cu furculita, sau chiar dumicati. Stefi de ex. mananca f. bine painica cu unt si ii dau sa muste direct din felia de paine (asta la o masa de seara). De altfel e posibil sa nu-i placa mancarea la fel de mult ca laptele lui mami, si daca s-a prins ca primeste la cerere ce rost are sa se mai complice cu papa, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Giorgia, ma gandeam eu ca la voi sunt mai multe obiceiuri...la noi se cumpara doar lumanarile si se plateste biserica. 4000 darul e mult, noi ne gandeam la 3000. Sunteti nasi in Bucuresti?

Larissa si eu sunt fan Melania, la noi sunt cam in jur de 80 ron pantofiorii de la ei. www.fashionup.ro/copii/incaltaminte/filtru:brand:94-melania.html" target="_blank">aici e un site care vinde produsele lor, e drept ca la preturi mai mari.
Ref. la mancatul lui Nectarie, eu i-as da fructele dimineata mai devreme, inainte sa i se faca somn, cam dupa o ora de la supt. Zic asta pentru ca Victor asa mananca, cred ca laptele meu nu-i prea mai tine de foame, poate al tau e mai satios. Iar la pranz, cum zicea Eladea, incerca sa pui lapte de-al tau in legume, asa sigur accepta. Si eventul adauga ceva sa aiba gust bun mancarea chiar daca e fara sare: putin unt/smantana, marar, patrunjel verde, condimente usoare etc. Eu am observat ca daca mie imi place gustul, papa si copilul, daca e un piure fad, nici vorba.

Victo si Victor are camera cu geamul spre vest, a fost sauna dupa-masa asta Ma gandesc si eu la solutii, dar rulouri de lemn mi se pare complicat. Desi cred ca-s eficiente, ce zice racusoru (ca mai tb si AC vara) e valabil in Buc, ca acolo e mult mai cald.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie
La turci plecam MAINEEE!!! ...de-aia m-au apucat acum toate nabadaile.

sa aveti drum bun, distractie placuta...si asteptam pozeeee multeee

Victo bunicii mei au rulouri de lemn exterioare...iar mama are de plastic, acelasi model ...amandoua tin bine racoare, 2 grade sigur reusesti sa faci rost in minus ...acum la noi nu e asa de cald ca la Bucuresti la Racusoru

Larissa zic si eu ca Eladea fa pireu fin si pune laptic de la tine...manca Matei asa de ii pocneau falcile

intrebare: luati scutece pentru piscina de unica folosinta - Babylove, Libero, Pampers sau scutece pentru piscina www.greenbaby.ro/product.php?id_product=220" target="_blank">refolosibile

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

victo, uite www.folie.ro/folii-protectie-solara.aspx" target="_blank">aicisolutia la care ma gandesc eu.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna seara

Azi am fost la pescuit si la un gratar....tare bine a fost...m/am si bronzat putin

Cris da e mult 4000 doar darul...dar e o nunta mai mare si cu ceva pretentii

Ilinca cununam la noi la Tecuci...si eu ma gandisem la 3000 dar sotul cica nu...de parca stau banii in copaci

Maine ma duc sa imi aduc fata acasa...asa ce mi/e dor de ea

Saddie vacanta placuta

Noapte buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Mai eu azi am fiert toata ziua la o fasole ...abia acum pot zice ca e fiarta...dar mi-a iesit o bunaciune de ciorba cu coaste afumate de porc ...am si mancat o farfurie

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ilinca, dar din ce material sunt acele folii, stii? ca nu scrie.voi la ce etaj stati? ma gandesc la living sa pun totusi prelata..am vazut la un bloc vecin una faina..insa nu stiu unde au facut-o
giorgia incep si eu ..valeu maica..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DIN ULTIMA SAPTAMANA! Multa sanatate si sa fiti cuminti.
Noi am fost plecati in weekend pe la Campulung, Curtea de Arges si ne-am intors f f obositi, pt ca azi, la intoarcere am trecut si prin Bucuresti, in Herastrau ca si-a serbat ziua o cumnata de-a mea......asa mult mi-a placut Herestraul, cred ca nu l-am mai vazut de 3 ani...erau multi bebelusi, copii, parinti si bunici. era o minunatie sa vezi asa multa lumea care se plimba.....ne-am plimbat si noi pitin ca am incurcat restaurantul (ca sunt "n" Tratorii)

Raducu a venit cu o mica iritatie pe spate si abdomen de la caldura...speram sa treaca.

V-am mai citit din masina dar tot mai am de recuperat...1 cap si 1/2

Oana, te inteleg perfect ca si noi suntem cam in aceeasi situatie. si noi mergem cu Raducu sa vizitam apartamete sau pe la agentii......ce sa mai spun ca "se ingramadesc" bunicii sa aibe grija de R....de-a altfel e "bijuteria" lor
Cred ca tb sa vedem partea buna a lucrurilor, ca avem niste soti care ne ajuta si ne sprijina moral.
Al meu nu e f indematic dar intentia conteaza.....daca ii spun sa faca 2,3 lucruri, tine minte doar unul, dupa vine si ma intreaba sau nu.....il mai intreb cateodata daca e indragostit

Va pup si sper sa va recuperez pana maine, cu toate ca am de spalat, facut piata, de mers la Carrefour si mancareeeeeeee.....toate tb sa le fac cu R dupa mine......curat am ca am dat in seara asta cu aspiratorul, spalat pe jos si baile

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Larisa eu zic sa ii faci piureut - eventual 2 tipuri, rufuza unul, il dai pe al doilea nu vrea ii iei de la masa si gata. Eu evit sa ii dau mancare cand e obosita. Programul il avem in asa fel facut incat doar masa de seara e dupa 3-4 ore de stat treaza. Si se simte. E masa care o papa cel mai greu.
Eu una am scos banana cam de tot si are 10.800kg, la 76-77cm. Faci cum crezi dar in nici un caz nu o da zilnic. Nectarie are parca 12 kg, nu?
Cum zicea cineva copil mort de foame nu am vazut. Esti tu mami buna si nu vrei sa planga puiul deloc. Va marai cateva zile apoi va manca.

Somn usor delfinuti!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna fetelor.

Sper ca nu ati uitat de noi ptr ca din pacate eu reusesc sa intru din ce in ce mai rar.

Azi am fost in Herastrau si a fost tare placut. Tina sa inteleg ca printre sutele de copii de acolo erai si tu cu Raducu?

Iar de dimineata l-am dus pe Theo la biserica sa-l impartasesc. A fost tare atent la ce se petrecea in jur si a dechis gurita mare sa soarba vinul. Noi ne tot amuzam gandindu-ne cum a inceput el dimineata si ca poate va dormi mai mult azi decat de obicei insa nu a fost asa.

Cu mancarea e binisor zilele astea cu exceptia faptului ca masa de legume+carne e inlocuita destul de des cu lapte ptr ca nu vrea mai mult de 5-6 lingurite si bineinteles ca intr-o jumatate de ora maraie iar de foame. Si daca insist cu aceeasi mancare incepe sa urle ca sa-mi arate ca nu-i place.

Referitor la subiectul nasit cam asa ne-am gandit si noi la dar: in jur de 1000 de euro. Restul vom vedea cand descindem in magazine la cumparaturi.

Cu caldura noi stam bine deocamdata. Fiind la parter nu bate soarele prea tare iar apartamentul e inconjurat de tuia asa ca e destul de racoare. Iar in Otopeni intotdeauna e mai racoare decat in oras (ma refer la Bucuresti aici) cu un grad-doua.

Oana concediu placut. Sa va intoarceti mai odihniti si mai bronzati.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput