Pufi alintati de ian-feb 2010(24)
Raspunsuri - Pagina 9
nyny spune:
MP, Sorina v-ati schimabat look-ul. Felicitari... va sade foarte bine

Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Intru si eu sa salut, mi-e si
ca n-am mai apucat sa dezbat subiectele zilei sau sa raspund individual. Sorry! 
Avem 3 dinti, fara mari maraieli iesiti ultimii doi. Imi place sa zic ca ne-am triplat nr de dinti in 24 de ore.
multumim de felicitari fetelor!
Lansez o propunere, am tot vrut sa va zic dar m-am luat cu una, alta. Nu vreti sa facem o intalnire cu pufuletii de 1 iunie? Sa-i scoatem undeva intr-un parc cu iarba, sa se joace pe paturici, sa alerge, sa guste iarba.
Pleaseeeeeeeeeeeee!![]()
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui sorina_bz
Da, asa e, Nyny...mare noroc ai, cu serviciul.. ![]() ![]() Eu sunt cam in panica, tocmai din cauza asta... Tipa care imi tine locul la birou este insarcinata, si urmeaza sa nasca prin octombrie, cred. De unde rezulta ca eu tb. sa ma intorc la munca undeva prin august, sa pot prelua. ![]() In concluzie...nu stiu deloc ce sa fac cu iris...tot caut bona, si nu se arata nimic... Ma gandeam chiar si la cresa, insa...la cum face ea acum...cred ca iese din start din discutie optiunea asta...Tot stau si ma framant, caut solutii.... Sorina, mami de Diana si Iris |
Aoleu... nasol. Ce s-or face mamicile care au nascut anul asta? Sa nu uit ...eu mai am si norocul unei soacre de nota 10... ca degeaba aveam eu program de voie la servici, daca nu aveam cu cine sa las copilul in alea 2-3 ore. V-am mai zis ca sunt o norocoasa
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny MP, Sorina v-ati schimabat look-ul. Felicitari... va sade foarte bine ![]() ![]() |

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui miremia Felicitari pt stelute MP si Sorina! ![]() |

Felicitari pentru dintzisooori!
Go, Mara, go!
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui miremia Intru si eu sa salut, mi-e si ![]() Avem 3 dinti, fara mari maraieli iesiti ultimii doi. Imi place sa zic ca ne-am triplat nr de dinti in 24 de ore. ![]() Lansez o propunere, am tot vrut sa va zic dar m-am luat cu una, alta. Nu vreti sa facem o intalnire cu pufuletii de 1 iunie? Sa-i scoatem undeva intr-un parc cu iarba, sa se joace pe paturici, sa alerge, sa guste iarba. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
1 iunie e miercuri!
Cum sa vin???!!!! Ca vreau....Pe 1 iunie 2009 am aflat ca sunt insarcinata.
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui miremia Intru si eu sa salut, mi-e si ![]() Avem 3 dinti, fara mari maraieli iesiti ultimii doi. Imi place sa zic ca ne-am triplat nr de dinti in 24 de ore. ![]() Lansez o propunere, am tot vrut sa va zic dar m-am luat cu una, alta. Nu vreti sa facem o intalnire cu pufuletii de 1 iunie? Sa-i scoatem undeva intr-un parc cu iarba, sa se joace pe paturici, sa alerge, sa guste iarba. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Excelenta propunere! Sustin!
sa spunem undeva unde pot ajunge mai multi pufuleti. Ce ziceti fetelor?

de
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
1 iunie e miercuri! Cum sa vin???!!!! Ca vreau....Pe 1 iunie 2009 am aflat ca sunt insarcinata. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
pai poate pleci mai devreme de la birou, asa ca de 1 Iunie
Ce zici?
de
Yannis
decenuela spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Si uite asa o sa ne mai cumparam o electronica...adica DVD portabil, ca din asta nu aveam...dar ce nu facem noi pentru linistea noastra si a odorului..... Numai sa ii zic sotului, si imediat cumpara un DVD....e bolnav cu electronicele, "jucarii de oameni mari" cum le zic eu. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
bolnav, zici?
sa ma apuc io sa insitui toate kk pe care le am....toate FORTE UTILE...puse bine la naftalina...
cred k printre ultimile achizitii avem si un..ete k nu stiu ce e...e ca un gps...un fel de tv...dvd..habar n-am dar,...ffoooorte util
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...