Pufi alintati de ian-feb 2010(24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Avem 3 dinti, fara mari maraieli iesiti ultimii doi. Imi place sa zic ca ne-am triplat nr de dinti in 24 de ore. multumim de felicitari fetelor!

Lansez o propunere, am tot vrut sa va zic dar m-am luat cu una, alta. Nu vreti sa facem o intalnire cu pufuletii de 1 iunie? Sa-i scoatem undeva intr-un parc cu iarba, sa se joace pe paturici, sa alerge, sa guste iarba. Pleaseeeeeeeeeeeee!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

3 dintzoci!!! wow! sa va fie de bine! si sa scapati usor de suparari!

1 iunie. interesant. vedem si noi ce si cum, poate reusim.

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/127-set-alice-negru.html" target="_blank">Set "Alice" negru" si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/128-set-floare-albastra.html" target="_blank">Set "Floare albastra" (Miri pt ca mi-am amintit sa pun si setul asta)

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
pai poate pleci mai devreme de la birou, asa ca de 1 Iunie . Trebuie sa ii obisnuiesti pe angajatori pentru anii viitori cand o sa trebuiasca sa mergi la gradi la serbare . N-am brodit-o bine? Si ne vedem pe la un 4 asa ca stiu eu cateva mamici participante nu prea matinale, apoi pufii dorm so...un 4-5 e ok zic eu.

Ce zici?

de Yannis

Daca ai stii de cate ori plec eu mai devreme de la birou!!! ahaaaa..noroc ca n-am sefi in romania.
sa vedem....dar ca sa ajung la 4-5 in parc trebuie sa plec de la birou la 2.30...mai bine nu mai vin deloc
mai vorbim, ca am mult de lucru sapt asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
bolnav, zici?

sa ma apuc io sa insitui toate kk pe care le am....toate FORTE UTILE...puse bine la naftalina...
cred k printre ultimile achizitii avem si un..ete k nu stiu ce e...e ca un gps...un fel de tv...dvd..habar n-am dar,...ffoooorte util

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Sa inteleg ca toti barbatii sunt bolnavi dupa rahatisuri din astea scumpe, mici si in marea lor majoritate nefolositoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Sa inteleg ca toti barbatii sunt bolnavi dupa rahatisuri din astea scumpe, mici si in marea lor majoritate nefolositoare?

Al meu e ...incurabil bolnav...fix cum ai zis!

Edit: cum zicea si Dece, avem o gramada de chestii foooarte utile, cu muulte ecrane, telecomenzi, care habar n-am ce fac, si, dupa parerea lui, foooarte WF(wife-friendly)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

alexutzzza ce frumos ati petrecut.......foarte frumoase pozele

oaiii ce de chestii isi iau sotii vostrial meu nu are boala decat pe calculatoare.....dadeam faliment de mult daca era pasionat de dinastea

ce fain ca va intalniti de 1 iunie.....anul asta fac si eu ceva special cu copilul meu drag....sa vedem daca ne lasa vremea

eu am terminat curatenia......si o tai la sala...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

de 1 iunie ma gandeam si eu la o intalneala, doar ca...pica miercuri...cam nasol...iar de decalat pe sambata urmatoare parca n-ar mai fi la fel......vedeti...majoritatea decide, minoritatea se adapteaza :D

barbatii sunt niste copii mari, asta se stie......si al meu cu gangeturile lui....l-am mai ponderat eu, mi-a scos pe ochi 1 an de zile ca nu am fost de acord cu niste boxe..........as putea improviza un talcioc in fata casei cu toate kktzishurile adunate in timp, folosite juma de an apoi trecute in categoria "depasite".......si as scoate si bani!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

miremia, felicitari pt dintisori!!! tot asa usor sa iasa toti!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

1 iunie...sigur ca da...io vin...daca toate bune si frumoase...

mire..tre sa sarbatorim...cine are..are...mara

noi suntem jalnici...mi-e groaza sa ma gandesc ca incep vremurile grele pt noi....e deja marait...cu temperatura...38.4...nasul curge..asa non stop..apos....si are stari contradicorii...ba rade ..ba plange...cred ca ma asteapta o alta noapte siecsi...cred ca e ceva pe tzeava...canin...asta e ..ce sa facem...

noapte buna , dragelor..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

_

mult, asa sa iasa la toti pufuletii...pe silent.

Eu una sunt deschisa la propuneri pt 1 iunie, propunerile alexutzei mi se par super ok. Alte idei?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

_

mult, asa sa iasa la toti pufuletii...pe silent.

Eu una sunt deschisa la propuneri pt 1 iunie, propunerile alexutzei mi se par super ok. Alte idei?

_

Eu propun sa ne intalnim in parcul mare din Calarasi... e mai aproape de mine , pe malul apei, dam si la peste daca vreti, facem si un gratar (dietetic)... orice vreti voi...

...ah, ce va invidiez

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput