Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Simplu: intri in subiect si stergi continutul. Sau scrii altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Pai si cum e pina la urma!

face omul afaceri cu parfumuri false sau nu?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Dana

incearca si tu si-ai sa vezi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bratu Monica

Citat:

Dana

Monikka

vacanta Moeciu 2008

Pai de ce ma pui sa incerc ,cind eu te intreb pe tine!

Daca ai cumparat si au fost falsuri(asa cum am dedus din subiectul respectiv)nu intzeleg de ce vii acum si spui ca i-ai stricat omului afacerea!

Deci mai intreb odata si as aprecia un raspuns de la tine in calitate de cumparatoare de pe acest site:sunt falsuri sau nu?

Dana

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bratu Monica

Citat:

Dana

Pai de ce ma pui sa incerc ,cind eu te intreb pe tine!

Daca ai cumparat si au fost falsuri(asa cum am dedus din subiectul respectiv)nu intzeleg de ce vii acum si spui ca i-ai stricat omului afacerea!

Deci mai intreb odata si as aprecia un raspuns de la tine in calitate de cumparatoare de pe acest site:sunt falsuri sau nu?

Dana

Daca esti cumparatoare de pe acest site inseamna ca esti multumita.Eu am cumparat cateva parfumuri care au fost ok,apoi ...din pacate era ceva ..fals din punctul meu de vedere si al altora care au vazut parfumul.
De ce vreau eu sa sterg subiectul ....?????pur su simplu pentru ca omul m-a rugat sa fac acest lucru.Gasesti ceva anormal in gestul meu?

Mergi la inceput

Nu...nu sunt cumparatoare si nici nu voi fi vreodata,eu imi cumpar parfumurile din parfumerii,parfumuri originale,chiar daca scot mai mult din buzunar!

Insa da...gasesc anormal sa stergi o avertizare(subiectul sters era foarte bun si punea la dispozitzia eventualilor cumparatori informatzii corecte si experientze ale unor cumparatori)doar pentru ca el te-a rugat ,ca nu-i merg afacerile sua ii faci reclama negativa!

Pai daca ceva nu e in ordine cu produsele lui...ar trebui sa se sesizeze,sa ia masuri,eventual sa-si faca cont pe Dcsa-si ceara scuze de la cei ce nu au fost multzumitzi de produsele lui si sa asigure viitorii clientzi ca asa ceva nu se va mai repeta!

Gestul tau mi se pare o acoperire a afacerilor cu produse mai mult sau mai putzin originale/legale!

Dana

Mergi la inceput

Am observat pe parcursul discutiilor din subiect ca eu sunt singura care am fost nemultumita de produsul luat de la la www.....
Toata lumea a intrebat ,a comentat, dar nimeni nu a venit nici dupa un an sa spuna:da ! Am patit si eu./
Am considerat ca a fost doar o intamplare ,in cazul meu si timp de un an nimeni nu a venit cu reclamatii deci nu sunt probleme.

Nu este un gest de acoperire,este doar o hotarare pe care am luat-o in urma unei discutii cu persoana care detine acest site.Si cred ca am sa mai incerc inca odata sa cumpar un parfum de la el sa vad daca vor fi probleme.Revin!Eu am fost singura care dupa cumpararea mai multor parfumuri Ok unul nu a fost bun.

Din punctul meu de vedere inchid discutia aici,pentru ca pana la urma este problema mea daca sterg un subiect sau nu si din ce motiv o fac.

O zi minunata iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

e posibil sa-i fi facut mai mult rau decat bine, reactivand prin editare subiectul stins de cateva luni bune

Mergi la inceput