Mamici si Gravidute Italia (103)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Ciao fetelor!

Incerc sa scriu si eu printre picaturi.

ABRAMBU - ai grija de tine mami si incerca sa te menajezi chiar si de la distractii! Eu nu am avut episoade de gen asa ca nu stiu ce sa-ti zic. oricum sunt sigura ca ginecologul tau iti va da sfaturile potrivite. sa speram ca nu e nimic serios

GEORGYIULY - nu cred ca e ceva in neregula daca bebe mic si scump nu se trezeste sa pape. eu una nu i-as strica acest bun obicei!

DAVIDUCA - masa a fost inaugurata de mult! Acum insa lucram la canapea care e f mare si ofertanta Chiar aseara am pus-o la treaba un pic

Ca tot veni vorba de asta, tare mi-a placut mesajul optimist al lui DANANGIE Ma bucur ca v-ati regasit intr-un mod atat de placut , intre atatea lucruri de facut, ganduri, oboseala, 3 copii...Iata ca speranta exista intotdeauna. reusita sta in puterea noastra
interioara, in dorinta de reusita , in dragoste

ALEXANDRA - imi pare rau sa aud ca esti cu moralul la subsol. desigur nu esti intr-o situatie usoara dar dupa cum vezi in exemplele pe care celelalte fete de pe forum ni le dau zi de zi...ca sa ne fie mai bine, trebuie sa ne punem toata vointa, imaginatia si ambitia la contributie.

Barbatii sunt facuti dintr-un aluat destul de slab. cand dau de greu, cu cat te plangi mai mult la ei cu atat ii indepartezi mai mult , ptr ca se sperie usor de greutati si de lamentari. din pacate noi trebuie sa fim cele care trebuie sa tina corabia pe linia de plutire in perioade nefavorabile.

Asa ca incearca ca vorbesti cu el dar venind cu propuneri, cu sugestii ptr a face in asa fel incat sa-ti fie si tie bine...si il lasi sa aleaga ce crede el ca e mai bine dintre sugestiile. asa va avea impresia ca el e cocosul in casa si decide iar tu poti avea o viata un pic mai usoara.

Eu zic sa incerci si asa..cu siretlicuri..
Gandul ca ai alternativa intoarcerea in tara unde ai tot ce-ti trebui nu te ajuta ci mai rau face ptr ca daca vrei sa ramaneti o familie unita, trebuie sa stati acolo unde va e mai bine ca familie. din pacate individul trebuie sa mai faca si compromisuri ptr binele familiei pe care o compune. si din pacate din nou, cel mai adesea suntem noi femeile, mai ales cand suntem mame , cele care trebuie sa cedeze.

Bafta multa si sus moralul!
Fug caci deja ma bazaie asta mic iar marito sadeste pomisori ornamentali in fiorierele externe!

Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

super sfaturile tale si ridicarrea de moral!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ALLY-asa e,te-am lasat fara dar pentru ca nici eu n-am baut azi...
m-am luat cu treaba si cand am vrut sa papa ormai era tarziu,daca beam la ora aia nu mai mancam la pranz...hai,bem maine...
NAFI-mare dreptate ai tu cu barbatii,sa stii ca le vine greu si se sperie usor.cat despre compromisuri,nimik mai adevarat,doar ca noi facem atatea,ca ne vine natural cred ca nici nu ne mai dam seama cand renuntam la ceva...dar nici asa nu e bine,ajungem sa ne anulam ca persoane....of nicicum nu e bine.
si noi ne-am mutat pe canapea,de o vreme,ca sa nu mai facem lucrurile pe "mute".buna si asta,nu prea larga,dar merge.doar timp sa fie....
BRAMBU-cum esti??ceva noutati??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Iata-ma-s. Am facut un pic de nani langa Silvia.

Am sunat si dr. ... acelasi lucru zice si el, de la oboseala poate fi. Si sa stau linistita ca daca m-au trimis acasa de la urgente e pt. ca e totul bine. I-am zis de hematom, cheag, eu stiu ... el a spus ca nu am asa ceva, nu a vazut la eco de pana acum. Intreb si eu, e posibil sa am si sa nu se vada la eco? Sau sa apara din senin (ultima eco la el o am facuta pe 5 mai, deci recent)?
Oricum, sange nu mi-a mai curs deloc si nici urme ep hartie vad ca nu mai am. La el tre' sa merg pe 15 iunie, dar in caz de nevoie (Doame-ajuta sa nu fie) sa il sun. Ce sa spun, incerc sa fiu linistita ca n-am de ales. Si fizic si psihic. Nici un tratament (ca si in alte tari, din ce spun fetele pe-aici, se merge pe natura sa isi urmeze cursul, mama lor de idei).

Acum ... tind si eu sa cred ca de la oboseala. Am avut un we incarcat, in sensul stat mult in picioare, alergat dupa Silvia, luat si in brate, caldura. Toate puse cap la cap .. alte dureri nu am, nici de burta, nimic.

Va pup pe toate si va multumesc pt. idei, sfaturi si ganduri bune .

ally - zici ? Speram sa fie fetita pt. Silvia, da' ce o fi, numai sa nu imi mai creeze palpitatii de-astea. Sa le lase pe alea care le am, ca am destule ganduri eu.

nafi - ca de obicei, cu sfaturi bune intr-ale familiei, casatoriei, oamenilor. Na, ca pe langa umor, imi place si de asta de tine. Sa nu zici ca esti numai de ras .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 15s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Si ca sa fiu pe deplin impacata (cred) simt fluturasii cei mult asteptati. L-o fi deranjat pe bb ieri cu eco si isi face simtita prezenta mai clar. In fine, eu cred ca el/ea e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Multumesc fetele de sfaturi si sustinere.

Ally, multumesc de oferta. Problema la mine ca atunci cand sunt asa suparata nu mai am pofta sa vorbesc cu nimeni. O sa iti trimit si nr meu ( sa il ai pe viitor ), dar mai tarziu, ca nu il stiu pe de rost si ar trebui sa merg sa caut hartiuta unde e scris...

Tocmai am terminat de savurat o inghetata. Bineinteles ca si Ale a poftit la ea, a trebuit sa ii dau...iar la final m-a certat rau ca am terminat-o si nu mai este sa pape.

Petro, uite ca imi mai amintesti cate ceva (eu am cam vrut sa dau uitarii aceea perioada), eu aveam si dureri de burta, sub burta, undeva pe acolo. Stiu ca mie mi-a dat Duphaston (parca asa ii zice) pt sustinerea sarcinii, mi-a mai dat si inca ceva medicamente...stiu ca le aveam toate pe birou si tineam evidenta sa nu uit vreuna, ca erau destule...(la un moment dat luam 12 pastile pe zi)

La mine sangerarea a fost din cauza sarcinii inserate jos...ce sa spun, la mine nu s-a vazut initial, abia la al treilea medic - primul la urgente nu a vazut ca era sarcina prea mica, al doilea am vazut ca desi era medic universitar nu si-a dat interesul, si atunci pe principiul instictului, am mers la o alta d-na doctor (daca ea nu era, nu era nici Ale, eu asa zic...).
In cazul tau, cum e deja sarcina avansata, s-ar fi vazut pana acum de era ceva.
Eu zic ca e din cauza oboselii, caldura sufocanta, uterul e slabit de la sarcina anterioara, si asa s-au adunat mai multe.
Sfatul meu de acum inainte sa faci doar cat te simti bine, nimik, nimik mai mult.
Stiu ca e greu, dar TREBUIE.

Eu 9 luni de zile cred ca am mers la baie cat nu am fost in 20 de ani, si asta doar ca sa vad ca nu e nimic sange.

Va si sper sa revin cu vesti bune

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

bravo BB DE BRAMBU,da-i semne la mami si spune-i sa nu te mai duca pe la tot felul de oameni care te te deranjeaza.spune-i ca tu vrei sa stai linistita si gata .ooooooo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Si ca sa fiu pe deplin impacata (cred) simt fluturasii cei mult asteptati. L-o fi deranjat pe bb ieri cu eco si isi face simtita prezenta mai clar. In fine, eu cred ca el/ea e.

Ce fain

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

ale - da' tu tratamente luai de la medic in Ro, nu? Aici nu cred ca vedeai 12 pastile de la astia. Cred, depinde de probleme acum.
In fine, sper sa nu fie cazul si sa zica bine dr. ce zice.

Ginecologul meu cred ca abia asteapta sa scape de mine . Una-doua, hop la tel. Ce sa faca daca m-am fript rau cu sarcina anterioara. Bine, eu glumesc, e si el ff interesat si ma suna el sa vada cum merge sarcina daca-s mai linistita (asa a facut la a cincea boala a Silviei cand il sunasem sa il intreb daca sunt probleme). Se simte intr-un fel vinovat, zic eu, asa percep eu. Oricum, de la el, jos palaria, e un prfesionist adevarat. Cu aia de la urgente am eu ce am .

alina - eeeee ... ce-as vrea sa fiu si eu mai relaxata ...
Apropo de relax, ai luat sau nu rochia aia?

Mergi la inceput

ale - da, e tare fain si imi doresc sa gust si eu mai senina sarcina dar, piticii ....

Si eu fac ture la baie, de control , chiar daca nu am de facut nimic. Am ajuns ca-n Caragiale, am, n-am treaba, la doispe trecute fix, mai infiintez la... baie .

Mergi la inceput

Da, Petro, in Romania, eu pana la 7 luni am umblat doar in Romania, apoi am venit aici si am mers si in Romania si aici.

Luam acid folic, care se da la noi cam de toti medici, luam medicamentele pt sustinerea sarcinii, iar la un moment dat s-au mai adaugat si niste medicamente pt o infectie, care nu trecea nicicum si mi-a dat ceva mai puternic. Si uite asa luam tona de medicamente.
Iti dai seama ca nu a fost mult perioada aceea (parca vreo saptamana am luat de toate, apoi doar celelalte), dar atunci eram ingrozita cate aveam de luat....

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput