Mamici si Gravidute Italia (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Am vazut pozici, lili, ai o papusica de fetita, sa va traiasca!! Si flacaul lui ally ce repede a crescut, tare dragalas!! Iar tu esti o mami in formissima!!

Cat despre scoala materna, e greu inceputul. Si mai mult pt. noi decat pt. ei. Insa, pe ansamblu, sunt numai avantaje. Eu sunt ff multumita de gradi, de progrese, de Silvia. Pregatiti-va insa servetelele pt. sept., e greu .

stefi - bravo pt. munci si curs. Intra sa ne spui mai exact cu ce te ocupi!! Bafta in continuare.

ioana - mai lasa si imprastiate bagajele alea, treci la povestit. Cum a fost in Ro, ati avut iesiri in 2? In gita Giuliei cum a fost? SI asteptam si poze ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Va invit la o (data in foc dar merge si-asa!)

Ieri am fost cam obosita dat fiind ca ziua mea a inceput la 5 am. macar vecinul s-a prins care era problema ( o cada care se infunda..desi nu stiu de ce curgea apa in ea noaptea!)

Important e ca s-a oprit apa si acum astept sa se usuce peretii. daca raman urme a zis ca ne zugraveste , nu-i problema...

Pe urma am fost prin parc, dupa amiaza torida acasa pe terasa...Am reusit sa pun pe subito la vanzare box-ul in care ricky a stat 10 minute si marsupiul in care a stat 5! sper sa le vand ca sa-i cumpar altceva mai util din banii aia.

ALEXANDRA - ce face Alessa? ce nazbatii mai pune la cale? stiu ca e dur sa te tii dupa el dar eu cred ca mai bine asa decat unul molau care sa stea lesinat intr-un colt cu orele

ABRAMBURIKA - daa...si eu ma gandesc cu emotie la septembrie! pe de o parte abia astept sa am un pic de libertate dar pe de alta parte parca mi se strange inima! nu sunt eu genul care sa dea apa la soareci asa cu una cu doua..dar se va vedea in septembrie

Pe 13 iunie am intalnirea cu educatoarele la asilo! sunt tare curioasa sa vedem ce zic si cum este asilo asta caci nici nu l-am vazut cum arata!

DANANGIE - f emotionanta descrierea ta , vorbesti ca o adevarata mama indragostita de puii ei! eu mereu ti-am admirat forta si dragostea cu care reusesti sa mergi inainte asa cu 3 copii, bone matte si toate problemele din lume! Iti tin pumnii sa rezolvi cum e mai bine ptr tine si familia ta!

O sa incerc azi sa vad si eu pozele si poaate reusesc sa adaug cateva din vizita noastra in RO desi multe nu mi-au ramas caci pe la jumatatea sederii am vrut sa sterg niste poze si le-am sters pe toate Cel mai rau mi-a parut de cele facute la zoo unde chiar a fost frumos!

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

serus fete dragi!
mi-ati lipsit,n-am avut timp mai deloc,va pocve eu pe parcurs
sper doar sa incep sa fiu mai prezenta si sa apuc sa mai raspund si eu ca tare mult am lipsit

deci incep cu vacanta :)
am zburat super bine si in orar fara nici un minut intirziere la plecare atita doar ca era pus pe tg-mures si m-a asteptat cumnatul
am ajuns acasa pe la 2 noaptea
ne asteptau parintii ca nu mai aveau rabdare
Giulia s-a simtit tare bine la bunici,s-a acomodat f rapid,toata ziua o duceau in parcuri,si la noi sint parcuri f frumoase nu ca astea ce le avem noi aici in zona 2 parcuri amarite
cu mincarea era ok,nu s-a imbolnavit decit putina tuse dar am dus-o de aici asa ca am continuat cu sirop
poze din pacate n-am facut decit f putine,daca am facut vreo 10 e mult
duminica am mers la cumnata la casa unde isi contruiesc ei si acolo am tras un gratar super
apoi am alergat toata saptamina sa-mi fac buletin si apoi pasaportul fetei
si aveam un sogno nell casetto
ne-am luat un apartament ,cam la 10 minute de mama
am visat la casa mea,sa avem si noi o casa si visto ca e greu de luat aici macar avem undeva o casa unde sa tragem cindva si cind mergem in ro sa avem locul nostru
macar stiu de ce muncim si unde merg banii ca m-am urit sa dam atita chirie si sa nu ne alegem cu nimic alla fine
asa macar unde e macar e si e munca noastra
asa ca cu atita alergat nu am avut timp si energii de poze ca eram toata ziua pusi pe drumuri
in gitta a fost bine ,a venit toata cu pamint murada :))) au fost la o ferma deasta de verdure si mi-a adus o planta de pomodoro:))))
azi am program mai lejer ca am aranjat ieri,hainele cu umezeala care e nu s-au uscat si asa ca nu am de calcat inca
de maine incep lucrul,mi-am luat a10 zile ca am zis la intoarcere dupa atita alergatura sa am 2 zile fara sa alerg
trimit lenzuolo

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

bun,acum sa continui
la intoarcere am ajuns cu bine cu vreo juma de ora de intirziere
Alexandra-m-am gindit eu la tine ce bine iti prinde cind mergi tu direct in orasul tau
no...acum am vazut cit te plimbi tu pina la cj
macar la intoarcere am venit din cj-roma fara plimbari
Kemsy-incep eu lucrul de maine,dar ce e mai mult de luni
oricum mult nu mai pot merge ca intra fetita in vacanta de vara si iar stau ferma pina in septembrie
Dana-ai lasat un mesaj plin de dragoste
ce frumos scrii despre Alessio
sa mai pui poze sa vedem cum au mai crescut baietii
las ca slabesti tu dupa ce incepi si lucrul apoi sa te tii bine la cit alergi
nu te stresa ca se duc kg
Brambu-draga cum mai esti?
cind afli culoarea la fiocco?
S cum mai e? o mai duci la centro estivo?
Lili-bine ai venit si din partea mea
sa va traisca fetita si sarcina usoara in continuare
Anne-i-ai scos ghipsul la Giuliano?
incet exersati cu mersul,bafta la pediatru la control
sa vi numai cu vesti bune
Nafi-draga mea tu numai cu peripetii esti
dai din una in alta
cum e veveritul? iti mai rupe spatele?
Georgy-come procede iesirile afra cu amindoi?
cum se mai poarta Giulia cu Sebastian? s-a mai domolit un pic? i-a mai trecut din gelozie ?
Stefi-ce ma bucur pt tine
cred ca ti-e greu sa muncesti in 2 locuri si curs
chiar ca nu mai ai timp deloc
daca ciotesti cind ai timp si esti pe acasa suna-ma sa mai pove
te-as suna si eu dar nu-ti stiu orarul
vezi ca vara sta ne intilnim la un gratar la tine la munte sau la noi la mare

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Ally-wow ce bine ca ne dai atitea sfaturi
acum te intreb eu ceva daca te pricepi
mi-am adus un tratament pt vene capilare
am inceput de aseara
sper sa se vada ceva rezultate
are crema si spray-livariz-cunosti ? te pricepi ?
daca da atunci astept ceva sfaturi
ce frumos creste bebele tau
imediat face 3 lunite
ma scz daca am uitat pe careva...la cit am lipsit nu mai stiu ce ati scris...si poate mai sar cu raspunsurile
va pup si o zi buna
e gata si din parte mea
nesquick aduce Alina
Alina(D)-tu poverina sempre stanca sei
cu turni care-i faci te cred
hai ca pina la urma da de il convingi pe C sa iesiti 2 zile,doar sint zilelee miere nu?
cind ati fixat nunta?
Daviducu cum e la asilo? tu il duci la centro estivo in august? sau e deschisa gradi?
a mea mai merge luna ce vine apoi gata pina in septembrie
Roxali-si tu tot prinsa esti cu treburile tot pe fuga

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Neata!

ANNE greul a trecut , acum incetisor va reusi sa paseasca ...am vazut si pozicile se vede ca papa bine e un buflei

DANA ce frumos vb de Alessio...esti o mamica minunata si super grijulie
la munca cred ca se vor ivi si alte ocazi, deocamdata te-ai realizat pe plan familiar
deci sotului ii vei preda doar stafeta
la gradi sant "razboaie" doar intre indieni...saracii nu gasesc cuvintele necesare sa vb in ita intre ei si o i-au razna...dar in nici un caz ceva naspa, pai nu le-as urechea pe maestre(avem si un maestru)

Ally pai daca nu papi nici o inghetacica de un de mai ai energia necesara ptr alergari??

Georgy fierbinte trebuie sa te menti...gtul si pe mine anul asta m-a terminat, dar eu am luat antib ca aveam o tuse de nu puteam inchide un ochi , nu mai zic la munca ce faceam
bonaviori

o zi buna fetelor...la noi vor fi 30 d grade

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

Energia o incarc atunci cand imi vad burtosu...instantaneu imi vine cheful de alergat+gimnastica! Si inghetata are la caloriiiiiiiiiii.

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Neata!!

Am vazut pozici, lili, ai o papusica de fetita, sa va traiasca!! Si flacaul lui ally ce repede a crescut, tare dragalas!! Iar tu esti o mami in formissima!!

Cat despre scoala materna, e greu inceputul. Si mai mult pt. noi decat pt. ei. Insa, pe ansamblu, sunt numai avantaje. Eu sunt ff multumita de gradi, de progrese, de Silvia. Pregatiti-va insa servetelele pt. sept., e greu .

stefi - bravo pt. munci si curs. Intra sa ne spui mai exact cu ce te ocupi!! Bafta in continuare.

ioana - mai lasa si imprastiate bagajele alea, treci la povestit. Cum a fost in Ro, ati avut iesiri in 2? In gita Giuliei cum a fost? SI asteptam si poze ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Multumesc mult Petro pt aperecieri! Am si uitat sa anunta zilele trecute ca am pus poze . Eu in formissima??? Esti tare draguta, mi-ai luminat ziua!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yoanag

Ally-wow ce bine ca ne dai atitea sfaturi
acum te intreb eu ceva daca te pricepi
mi-am adus un tratament pt vene capilare
am inceput de aseara
sper sa se vada ceva rezultate
are crema si spray-livariz-cunosti ? te pricepi ?
daca da atunci astept ceva sfaturi
ce frumos creste bebele tau
imediat face 3 lunite
ma scz daca am uitat pe careva...la cit am lipsit nu mai stiu ce ati scris...si poate mai sar cu raspunsurile
va pup si o zi buna
e gata si din parte mea
nesquick aduce Alina
Alina(D)-tu poverina sempre stanca sei
cu turni care-i faci te cred
hai ca pina la urma da de il convingi pe C sa iesiti 2 zile,doar sint zilelee miere nu?
cind ati fixat nunta?
Daviducu cum e la asilo? tu il duci la centro estivo in august? sau e deschisa gradi?
a mea mai merge luna ce vine apoi gata pina in septembrie
Roxali-si tu tot prinsa esti cu treburile tot pe fuga

Vivi e lascia vivere!
Sa stapaniti sanatosi noua locuinta si sa fie intr-un ceas bun ! Superrrr investitia, vb ta ...se merita pt ca stii pt ce ai muncit.

Legat de Livariz, nu am auzit de el. Si nici prea multe despre venele capilare(varice) nu pot sa-ti sp pt ca nu ma simt in masura.Din ce am citit si auzit stiu ca pt a scapa de ele cea mai avansata forma este cea a laserului pt ca asigura inchiderea lor. Mai stiu ca nu ai voie masaj anticelulitic dar, in schimb ai nevoie de masajul de drenaj limfatic. Deci, cremele/sprayurile parerea mea oricat de scumpe ar fii sunt apa de ploaie! Parerea mea!!!

Eduard face sapt 2 luni, nu 3 ! Ai fost pe aproape !

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor!

Savurez o cana cu lapte cu Nesquick ca nici nu mai stiu cand am baut ultima data atat de devreme.

Aseara am avut ultima masa la ora 17.40 si la 19 am iesit la alergat. Nu stiu de de dar, nu prea ma mai tin balamalele...am alergat 15 min si imi iesise limba de un cot afara.Nu am insist si am venit acasa si am continuat pe salteluta inca 20 min ! Cu abdomenele stiu sa dau sfaturi dar sa le pun in practica tampesc....E grele ce sa mai !

Fug sa bag la spalat ...O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Ally-sorry hai ca l-am facut mai mare
s-a schimbat tare mult,doamne ce tinerei sinteti
si tu esti in forma arati tare bine
am mai auzit eu de tratamentul cu laser care fac sa dispara
inca nu sint varice,n-am ajuns la faza aia deaia vreau sa vad cum pot face sa mai stagneze daca nu trec de tot
macar le incerc sa vad daca dau ceva rezultate
multu pt urari

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput