Daca merge cineva maine la teatrul national bucuresti ca sa cumpere bilete, as avea si eu mare nevoie de 2 bilete la egoistul - cunoscatorii stiu. Eu sunt plecata din buc si nu se pot face tezervari online.
Pt moderatori -va rog sa nu stergeti din motiv ca sunt noua..v-am citit mereu din umbra :multumesc
Pai din cate stiam eu biletele pentru Egoistul trebuiesc cumparate in ziua in care se afiseaza lista cu noile spectacole (de regula sambata), si biletele se epi8uzeaza IMEDIAT...adica e coada inca de la prima ora.
Cel putin asa era anul trecut. Trebuie sa ai mare noroc sa prinzi bilete, asta in cazul in care nu s-o fi schimbat anul acesta situatia.
Am sunat ieri la teatru si a fost persoana binevoitoare si mi-a spus ca se joaca pe 1 si 5 iunie. Deci sa merg sambata. Din pacate azi a tb sa plec din bucuresti. Oricum apare diseara dupa 8 programul pieselor pe site-ul tnb. Un alt aspect important - nu se pot cumpara decat 4 bilete de persoana.
Am scris acest msg pt ca se termina stagiunea.. in plus, poate e cineva binevoitor ..daca oricum avea in plan sa mearga.
Multumesc
Pai de asta se si dau cate 4 bilete....se epuizeaza imediat. Deci ar trebui sa gasesti pe cineva care merge sa ia 2 bilete si e acolo la prima ora, sa poata sa-ti ia tie celelalte 2.
Nu am idee daca ai rezolvat problema, insa vreau sa-ti spun ca Egoistul se joaca si la Palatul Copiilor in iunie. Biletele sunt ceva mai scumpe decat la TNB, dar eu zic ca merita. M-am uitat pentru sepectacolul de pe 20 iunie si mai gasesti bilete la categoria cea mai scumpa (sunt 70 RON) - poti sa le iei si online.
Uite mai jos un link util:
http://www.webpr.ro/stiri-webreleases_cultura-8562819-webrelease-egoistul-radu-beligan-incepe-stagiunea-vara-21-iunie.htm