Copilasi de Iulie - August 2004 * 72
Raspunsuri - Pagina 16
kim222 spune:
Liliana o sa-i transmit!!
La multi ani si tie si numai bucurii!!!
si....La multi ani si mie..sf.Olivian!
polux spune:
O da, La multi ani si tie Olivia, asa este. Multumesc de urari.
Multumesc de urari Gabitza. Si voi aveti luni liber, super si noi, doar ca la noi e memorial day. Eu oricum aveam liber ca eram in vacanta.
Multumesc si tie Daria. O duminica frumoasa. Vedeti sa nu va obositi prea tare, ca de maine iar o luati de la inceput.
Duminica placuta Romania sau Europa, ca pe aici se pare ca am ramas singura.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
roxanaz spune:
neata!
azi ploua si e racoare.... si va ploua vreo doua zile
Liliana la multi ani fericiti!! sa fii sanatoasa si iubita! la multi ani Sorin! Oliv la multi ani si tie!!
eu nu il las pe Patrick singur pentru ca o consider vacanta si pentru Eva, o sa incerc sa il las oricum cat de mult cu trupa si deloc cu noi.
sunt pe fuga, asa ca incerc sa revin. o saptamana frumoasa va doresc!
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani buni si plini de fericire si iubire,Liliana!!!Te pup si te imbratisez cu drag!!
La multi ani cu multa sanatate lui tati de UkaLa multi ani Vivia de ziua numelui!
Hai sa avem o saptamana excelenta,eu sunt super adormita azisi incerc sa-mi fac curaj sa ma programez la dintolog
leeloo2004 spune:
La multi ani Liliana!!!
La multi ani sot de Kim si la multi ani Kim!!!!
Kim - sea monkey - sunt pierdere de bani, parerea mea... au primit si ai mei de Craciun - asa-zisul acvariu este minuscul, s-au dezvoltat intr-adevar citeva vietati transparente minuscule - dar evident apa se umple de alge repede, indiferent ce i-ai face - habar nu am daca se hraneau sau nu...asa ca pina la urma i-am aruncat la chiuveta...Mult mai bine acvariu cu pesti normali, parerea mea!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Olivia pt onomastica
O saptamana faina la toata trupa
Noi avem o saptamana incarcata
Azi de la 5 petrecere la club.
Miercuri excursia cu gradi si seara McD.
Sambata petrecere, duminica petrecere
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
carmenp spune:
la multi ani, liliana, cu sanatate si numai bucurii!
la multi ani olivia&sorin, sa imbatriniti frumos la voi acasa