Strugurasi de Sept-Oct 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Neatzaaa burtici scumpe,

Astazi avem 24 de saptamani.
Doamne iti multumesc ca am ajuns pana aici si te rog sa ne ajuti sa ajungem cu bine pana la final!

Nici eu nu mai dorm foarte bine, tot cu perne peste tot si nu mai stiu in ce pozitie sa stau...in plus acum ma trezesc de 2 ori pe noapte pentru 2pi, inainte nu ma trezeam deloc noaptea.

Imi beau cafeluta si ma pregatesc pentru un botez (doar biserica) si vizita la socrela si ce ne-o mai rezerva minunata zi de azi

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

buna fetelor!

eu azi sunt cazuta in butoi

+23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Eu sunt norocoasa, dorm neintoarsa si fara perne.Nici pipi nu fac noaptea decat la 6.30 cand ma trezesc ptr. o noua zi.
Stefy ce ai patit?

24+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

pe toate.
Ce harnicute ati fost de cand nu am mai intrat, am recuperat cu greu dar gata suntem la zi.
Vroiam sa va intreb daca este cineva care naste la Medlife sau la Filantropia?
Apropo de discutia voastra legata de somnik... Eu am perioade in care nu pot respira noaptea si am nasul infundat de zici k sunt racita...ma foiesc pana adorm dar oricum nu imi gasesc o pozitie confortabila... bebei mei se distreaza tare bn

16+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

salutare !

nici eu nu dorm bine , dar nu din cauza pozitiei , ci pur si simplu am insomnii
aici la spital nu mai zic
azi la 5 dimineata mancam prune uscate si piersici poate poate o iesi ceva si de la mine
e o si lumina infernala imediat cum rasare soarele , eu acasa dorm ca n grota
eu o liniste aici de mi pocnesc urechile , se aude doar ciripitul pasarelelor de afara

dbunny mama mi a trimis supica , de fapt tot de mancare , daca stai dupa mancarea din sital mori de inanitie
apropo , tot tratamentul il cumparam noi , ei nu ne ofera decat patul pe care sa dormim
stefy ce i cu tine ? tu erai optimista grupului , ce ai patit ?

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza fetele, la apel sunt

Jade..draga de tine, fa si tu fel de fel ca sa iti treaca timpul, ieri am depasit recordul,am stat la spital la ea mai mult de o ora..si ai mancat, nu gluma, eu mananc mult la o masa,din acelasi fel,dac aimi palce foarte mult,si apoi mi se intareste burtica rau de tot,de d'abia pot merge, dar astea nu cred ca sunt contractii, ci sigur de la papa prea mult
eu cu somnul nu am probleme, doar cand ma uit la un film de ex, nu imi gasesc pozitia, dar seara,cand adorm, nu mai am treaba pana dimi..si totusi, inca ma mai trezesc pe burta:(
eu vreau sa mergem la padure sa ne plimbam,sa vedem cum il conving pe sot,..azi ma sitm mai bine,ieri am pans..am fost trista,ma simteam singura...offf..adik mi se pare ca suntem doar noi si atat,eu si sotul..:(

Zubi, mami25+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Marinaenache, mami de gemeni,ce frumos..sa stii ca si eu la inceput, tot asa pateam, nu puteam dormi din cauza nasului infundat..dar a trecut, nu mai stiu pe la cate saptamani

Zubi, mami25+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Stefy capul sus,si da un sut butoiului,nu-i de tine . Hai,vino aici si varsa-ti naduful,nu tine in tine ca-i mai greu.
Jade ai papat bine vad,e bine ca vine mama ta cu papica. Of,imi e groaza de spitalele noastre ,sunt tare sexi acum,nu au nici medicamente,nici medici,sunt goale...

Zubi si eu pap mult dintr-un fel daca imi place,si apoi abea ma indoi .Hai mamicule ca nu sunteti singuri,ia uite cata grupul ai aici care se gandeste la voi!
Eu am facut painica ,am facut una simpla,una cu seminte de in si floarea soarelui( de astea aveam in casa) ,e la crescut,si cand o bag in cuptor pun si mac deasupra , si mi-am facut scoverci. Am mancat doua cu dulceata si una cu zahar pudra,cred ca iar pocnesc. Astept sa mi se coaca painea si ma bag la nani,vad ca PAul deja se freaca la ochisori.

Marina eu si acum ma trezesc uneori cu nasul infundat,azi dimineata l-am suflat pana mi-a dat sangele pe o nara...

Camady norocoaso! Dormi bine,papi bine ,mai trebuie sa te odihnesti ceva mai mult si gata! Acusica ia razvan vacanta si nu mai faci lectii,nu mai pregatesti hainute seara de seara , tu o sa intri in prenatal...

Va pupiiic...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 25+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna si din partea mea

Cam slabuta activitateadar inteleg.....este week-end
Seidana, daca de ex. pe mine ma apuca sa nasc sambata....medicul de garda anunta doctora dar asta numai daca nasc nu si daca este o alarma falsa.

Jade, stiu mamica ca iti cumperi tot, flexura, perfuzia so toate medicamentele.Tu sa fi bine

Stefy, pleaca de langa butoivino si spune-ne oful, noi suntem alaturi de tine

Lali, ai mers macar putin la plaja?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Am fost Racheel saptamana trecuta sambata,duminica,apoi si luni saptamana asta,m-am plimbat pe faleza. Ieri si azi au fost chiar zile de plaja,dar nu am avut nici un chef. Ca sa ajung la plaja trebuie sa merg putin cu autobuzul,ca eu am marea in spatele blocului la doua strazi departare,dar e santier , nu plaja. Ee,dar imi vin mie si cheul,si banii si tot,ca la mien chefu le legat de bani. Cand se cam termina se duce cheful meu de "de toate".
Vai,am niste arsuri de la scovercile mele cu dulceata de mi vine sa beau un butoi cu apa,si trebuie sa il trimit pe sot sa imi ia alta apa plata,ca mi-a luat partial decarbogazificata,si parca beau apa minerala rasuflata...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 25+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput