Strugurasi de Sept-Oct 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna burtikute frumoase.

am citit din urma dar nu am retinut mai nimik, ma lasa memoria de la o zi la alta.

despre nooi, simbata am fost toata ziua singurica acasa si am facut curat, cam 3 etaje plus spalat covor si dupa masa cum am intepenit nu am putut sa ma ridic din pat delok pina azi dimineata cind am mers la medic

Din fericire bebele este bine, colul inchis, lung, tonusul normal, frotiul o sa l iau miine, precum si restul analizelor de singe, urina, RW, glucoza. Sper sa fie bine toate.
De astazi am inceput clasele prenatale, tin cam 2 ore si e asa de dificil, scaunele nu sunt comode, si saracutele de noi stam ba pe o parte, ba pe alta.... am sa vad daca imi va fi interesant si miine, voi mai continua daca nu, caut inalta parte unde se fac.
Voi mergeti la ore prenatale?

AAA si vorbeati de mincare, Lali ariopioare picante, fii mai atenta ca iutele nu este indicat in sarcina.

In rest va doresc o saptamina cit mai frumoasa

Cea mai fericita mami 25 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lali... atunci pregateste actele ca maine ma urc pe avion..
Sa-i pap scutecu la paulici...
Si eu am spanac proaspaaat cules de moa.. si salata si capsuni cu gust, care acu mi-au facut un accidd...

Zubii.. mama ce burtoaca.. apoi zice lumea ca a mea e mare , a ta e imensa.. tu cate kg ai pus.. ? (stiu ca nu te-ai cantarit dar nu cred ca mai mult de 5) nu se vede nimik doar o burtica si o mamica frumoasa...

Despre catelus eu zic sa mai astepti sa nu te depaseasca problemele.. un catel presupune bataie de cap, vine bebe ooseala.. deci o sa ai 2 chestii noi dintr-o data.. oricum tu stii ce si cum, si cum poti a faci fata, dar gandeste-te ca toti cateii fata 1-2 ori pe an, deci daca ratezi acum poti sa ai catel peste 6 luni cand deja treci oboseala si ai ceva exp mcu bebe..

25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

mai fetelor, cum se manifesta contractiile?
deci imi simt burta umflata tare. nu ma doare. doar ca o simt ca explodeaza.
nu cred ca am gaze.
am stat vreun sfert de ora intinsa pe canapea la sefu. tot nu mi s-a inmuiat.
am luat si un nospa.
e conractie sau ce e?

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

multumesc pt galerie

totul e perfect!

n-am inteles cati cm are (cred ca 19.02 de la cap la funduletz) dar are 460gr +/-60. este un gras dar are fata lunguiatza
este mai mare cu 1 sapt ecografic. am 22 sapt implinite si termenul este 24 sept
tanti dr a spus ca e frumos (mie nu mi s-a parut ) dar haios e sigur pt ca statea cu degetul de la un picior in ochi si i-am spus doctorei ca nu ma mira ca mai am acasa o cracita

in rest si eu ca si voi am diferente la masuratori .... si la IR-uri (ce or fi alea ca nu am inteles si nici nu vreau sa stiu) dar spre deosebire de voi majoritatea care sunteti la prima sarcina mie mi se rupe (scuzati limbajul academic )
daca tanti dr a spus "totul e perfect! felicitari!" pt mine e mai mult decat suficient.
normal ca i-a masurat toate cele si mi-a dat o carte intreaga cu rezultatul

numai ca am o problema .... am zis (in capul meu) ca pun poze cu bb de la eco asta. problema este ca singura poza 3d e printata si nu am scanner si pe cd e numai filmuletul si nu am cum sa fac stop cadru

aaaa ........ si are putza !!!

acum puteti si va rog sa-mi puneti si mie caruciorul albastru. e oficial. am vazut-o .... era asa de mare (avea zoom evident, dar eu m-am amuzat )

taica-su era cu lacrimi in ochi vreo ora si acum s-a culcat ca a spus ca l-a stors de energie ecografia asta

mami de Annelies (30.06.2005) si 21+

Mergi la inceput

may cred ca esti balonata. contractiile sunt ca o gheara dureroasa sau nu (depinde) si au durata relativa. nu au cum sa durere 15 min. e vorba de cateva sec pana intr-un min (cel putin la mine)

seidana eu la gaga am avut 2 bibe in casa si bine am facut. la inceput a trebuit sa ma mulg din cauza ranilor, apoi era sa fac furia laptelui si am luat antibiotic asa ca i-am dat formula cateva zile apoi colicii si ceaiuri... parerea mea este ca nu strica. si sa ai in stand-by, adica sa stie sotul de unde sa ia urgent, la nevoie, pompa de muls
n-are rost sa dai banii daca nu trebuie (am cunostinte care nu s-au atins si au alaptat un an)

zubi eu sunt pro animale si copil sau invers dar nu in cazul tau. adica gravi aproape de termen. un caine mic e ca un copil. inseamna extraordinar de mult timp si da destul de multi bani. nici sa nu te gandesti ca fiind gravida sau avand copil mic poti sa-ti permiti sa nu-i faci toate vaccinurile. exclus. in plus daca ai ghionul meu, o data s-a otravit cu o frunza de leandru si o data a facut o infectie la stomac si am stat cu el 10 respectiv 5 zile pe perfuzii si tratamente ... + consultatii + vaccinuri si deparazitari ... pai m-am bucurat ca am luat cainele cu 200 euro (super ieftin pt un bulldog) si am cheltuit intr-o luna 1000 euro pe medici si tratamente

mami de Annelies (30.06.2005) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

May eu nu cred ca e contractie,la contractie cred ca ar trebui sa simti interiorul tare,nu toata burta, doar uterul sa il simti tare ca un pietroi ,si greu. Burta toata tare si umflata la mine inseaman balonare.De multe ori ma dor si coastele,se vad asa,niste gropite in parti,si ma dor. Un sfert de ora in continuu si sa nu te lase? Contractiile parca dureaza mai putin. Poate iti raspund fetele care au avut astfel de probleme .

Marryan nu le fac tare picante,pun mai putina boia iute,dar procedeul in sine ma interesa,ca eu la kfc mananc si nu am nimic de la ele. Mananc si din portia la sot.

|Seidana nu ti l-as dori pe aproape cand il umple , i lsimti de la distanta...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 25+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

si test de semnatura schimbata

mami de (30.06.2005) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci, au fost gaze
m-am eliberat dupa ce am stat pe la toaleta sa astept sa iasa ca sa nu ma screm :P

bravo, Elly!

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Lali.. imi dau seama de puturosenie.. dar in acelasi timp mi-l imaginez defiland cu piciorele grasune si cu pampersu plin atarnand pana la genunchi...

elly..asa am zis si eu cu pompa ca mai bine astept, de bibi ma gandeam sa iau vreo ca sigur se vor utiliza daca nu imediat, pe la 3 luni incolo..

ce fain.. si tu ai cuplu..

Mergi la inceput

Elly.. vrei sa te trec si la mamici de septembrie?sau ramai la oct?

Mergi la inceput