Strugurasi de Sept-Oct 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

camady , fac diazepam , scobutil si nospa
gynipral nu vor sa mi bage , cica dupa 26 sapt are efect
eu cred ca mai depinde si de politica spitalului

_

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Neata !

Gata ...iesii din butoi ! Multumesc fetelor de incurajare.
M-am suparat de la o chestie stupida de 2 lei .... insa multumesc lui D-zeu e prima data in 6 luni cand mi se intampla. Inainte sa raman insarcinata aveam crize zilnice de plans.

Seidana , iti recomand acest model de baliuta ... cu acest model sigur nu o sa ai probleme cu durerile de spate.
http://www.baby-walz.de/Koerperpflege/Baden/Badewannen/group/119/product/1465092/L/0/Badewannen-Staender.a833.0.html

+23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

am intrat si eu in yahoo group. daca poate cineva sa imi dea accept sunt cu email "loredanaursachi@yahoo.com". multumesc !

Lori 26+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

camady , tu ce probl ai avut la sarcina trecuta ?
tot contractii ?
la cate sapt ai nascut ?

_

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Lore, esti in

20+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

oana
cate sapt are prietena ta ? stii cumva ce trat ii face
eu anemica stiam ca sunt , pt ca am talasemie , dar hemoglomina 8 n am avut in viata mea
o sa o repet ca poate e o greseala totusi

anca , te pup si pe tine

de fapt , va pup pe toate

_

23 +

Ea are 26s si face tratament cu gynipral , no spa intravenos, i-a dat si fier si vitamine. Ia si utrogestan pe gura.

Oana 22+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza feteleeeeee pt toate

Jade cum mai esti? tot mancacioasa?...sper ca te simti bine si ca nu o sa mai stai asa mult in spital..eu nu situ daca toate spitalele sunt la fel in Romania,dar asta de la noi e..cum sa ci..are mirosul ala in permanenta de spital si un aer asa de inchis,asta ma omoara pe mine
Sei, inca nu te-am vazut in poza, o sa intru acuma, dar d'abia astept sa te vad, colorata si cool girl

Zubi, mami25+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Mi-a zis sotul azi dim ca azi noapte dormeam bustean, mai si sforaiam, nu aveam nici un stres, si bebe se juca de zor in burtica,el simtea cum se plimba prin burtica,eiiii asta nu mai cred eu...deci bebe isi face de cap noaptea cand mami doarme..

Zubi, mami25+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Stefi.. nu vreau cu suport pt ca nu am unde sa o pun.. dar asta de care zici e anatomica sau simpla?
Ma bucur ca azi esti bine.. mai nou si eu sunt plina de nervi , dar nu plang.. am plans destul anul trecut.. acum trebuie sa zambesc pe minunea mea..

Zubi.. hai cu impresii..

Jade... chiar tine de politica.. pe mine la 23 de s a vrut sa ma interneze pt gynipral.. de politica si de medic.. insa slava Domnului ca la noi la Cluj.. nu trebuie sa duci nimik de acasa la Spital... nu stiu daca e asa la toate dar la asta sigur nu trebuie..

25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

camady , tu ce probl ai avut la sarcina trecuta ?
tot contractii ?
la cate sapt ai nascut ?

_

23 +

Eu aveam sangerari urmate de contractii.Am nascut la 38 sapt............deci se poate.Stai linistita c-o sa fie bine.
Mie mi-au bagat gynipral de la 6 sapt de sarcina.........sa fi fost asta cauza agitatiei copilului meu? Trebuia dupa 26 sapt?

24+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput