1 iunie - Intalnire Desprecopii in Oradea

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Marius,

felicitari pentru organizarea evenimentului de la Oradea!
Va multumim tuturor participantilor la eveniment si cea mai mare multumire este ca am vazut copilasi fericiti si frumosi in poze si un grup (de baza) vesel - al comunitatii DC din Oradea.

In acest moment, incercam sa centralizam pozele si sa pastram un memento al intalnirii.
Cine se ofera sa il scrie? Marius? Vreti sa il scrieti pe parti? |E pacat sa nu avem ceva de suflet publicat pe front DC despre aceste intalniri!

Si-alta data o s-o facem si mai si mai lata!~
Impreuna suntem puternici!

va pupam cu drag,

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am invatat un lucru: un vis devine realitate, cand crezi cu adevarat in el.
Pot spune ca ziua de 1 iunie 2011 mi-a adus acea mare supriza in care am reusit sa fiu prezenta la intalnirea Desprecopii, de la Oradea, chiar daca doar in cea de-a doua parte a ei.

Inca de cand s-a anuntat aceasta intalnire, am ramas cu regretul ca nu voi fi acolo, fiind plecata din tara pana pe 1 iunie. Insa drumurile m-au adus acasa mai repede cu o ora, asa incat n-am mai stat pe ganduri si am alergat spre locul de intalnire. Da, a fost o surpriza si pentru mine si pentru cei din jur, ca am ajuns sa fiu cu voi, intr-un moment de sarbatoare, atat de frumos.

Se spune ca atunci cand iti iese un curcubeu in cale, e un semn de noroc, de bucurie.
Ce pot sa va spun, e ca am avut parte de acest curcubeu cu 10 minute inainte de a trece granita din Ungaria in Romania. Dovada este aceasta fotografie.
Am ramas impresionata de numarul mare de copii si parinti prezenti la fata locului, de bucuria de a ne revedea intr-un grup atat de numeros. Copiii s-au distrat de minune in spatiul dedicat lor, cei mari s-au grupat intr-o zona apropiata si uite asa, minutele s-au scurs fara sa ne dam seama.
Mai multe amanunte pot sa va povesteasca cei care s-au aflat inca de la inceput acolo, eu ramanand cu bucuria acelor clipe de final de intalnire.
Felicitari organizatorilor si La multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cine ma stie pe mine, cunoaste comunitatea DC.
Numeroase subiecte pe care le deschid sunt pentru ca m-au rugat fetele care ori sunt inca prea timide, ori nu au avut inca efectiv curaj sa scrie, ori ma considera mai de`a casei.
Asa ca, nu a fost o surpriza sa vada un tricou frumos cu dependenta declarata pentru DC insa ce a urmat dupa asta a fost o surpriza cum nu ne asteptam.

Copiii stiau ca se merge la McD sa mancam inghetata si gata.
Nimeni nu credea ca 1 iunie va insemna asa o sarbatoare, ca vor fi tratati cu atata atentie, asa ca mirarea a fost pe masura pentru mamici si copii.
Toti copiii s-au simtit excelent, s-au simtit importanti si au declarat ca a fost cea mai tare zi de 1 iunie
Unii mai retinuti, altii mai sobrii ... pana la urma toti copiii au dansat si au cantat !!! Toti !!! Cu mic cu mare

Multumim DC inca o data, multumim Marius si Angela, multumim sponsorilor si multumim tuturor celor care au venit si au impartit cu noi zambete senine si sincere

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput