Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Hop si noi! Adica eu, ca Luca doarme...
Strumphy, si al nostru doarme cu gurita deschisa. Tot asa, uneori. Dar eu am stat langa el si mi se pare ca de respirat, respira pe nas.

Fetelor, pe voi va mai doare spatele? Eu am crezut ca e de la anestezie, ca am facut rahi, dar am sunat-o pe o verisoara care e medic anestezist si mi-a zis ca nu are nicio legatura. Ca cel mai probabil e de la sarcina, ca pe perioada sarcinii s-a mai deformat poate coloana... Cert e ca ma doare destul de rau si cum il tin destul de mult in brate si pe Luca... Acum parca l-au mai lasat colicile si de cateva zile nu l-am mai tinut asa mult.

Ieri am fost si noi la prima plimbare mai lunga cu masina - 40 km dus, 40 intors. A dormit puiul tare bine in scoica . DOarme si in pat cand ii e somn, fara sa ma chinui foarte mult sa il adorm. Doar cu carutul avem inca probleme. Azi dimineata am iesit cu el in marsupiu si a adormit in 5 minute cred. Dupa amiaza incerc iar cu carutul sa vedem. Perseverez, ce sa fac... Vreau neaparat sa se invete si el in carut.

Va pup!

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 1 luna si o sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ally daaa, ieri a facut 2 lunimultumim frmos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fetele, VINGANOLUL asta pt ce este??? Eu nu ii dau...

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish
insa am uitat eu sa intreb daca se face baita in ziua vaccinului? poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns...

Nu.
In cazuri de forta majora, a se evita macar zona in care a fost intepat sa fie udata cu apa

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Puii vostir dorm cu gura deschisa, ca a mea o mai vad din cand in cand asa, nu mereu dar mai doarme si cu gura deschisa ... e normal?

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Daaa....mai ales in sling la plimbare doarme asa

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

nu va spun cum arata Laviiii...am zis ca din mom asta nu mai pun gura pe nimic...poate ajung si eu ca ea...

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

eee simo nici chiar asa mami....imbracata arat bine
si nu sunt un exemplu prea bun :(( . imi e asa de ciuda pe mine...cand m am hotarat sa slabesc, am inceput aerobicul si aveam un stil de viata tare sanatos, nu era zi fara gratar piept de pui cu salata, ultima masa , cina, la ora 18, nu puneam gura pe sucuri acidulate ...acum am luat-o razna de tot iarasi am inceput cu cola (inainte sa ma apuc serios de slabit si sport beam si 2 l/zi ) nu beau mult 1 pahar pe zi dar tot imi e ciuda..ca in ultimul timp nu ii mai suportam nici gustul ..asa...acum am inceput iarasi cu mancare chinezeasca, cartofi prajiti, pizza, hamburgeri... nu exista zi fara napolitane joe cu cioco sau cioco cu martzipan sau ritter sau praji
offfffffff oare cand imi revin????

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

pt fontanela, rahitism.

Mergi la inceput

GABI CE FACI???? ESTI BINE???? IMI ESTE DOR SA TE VAD ACTIVA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Ati reusit careva sa va puneti poza la profil, ca mie imi tot zice ca nu sunt logata, desi evident ca sunt...din moment ce ma lasa sa imi iau poza din computer, sa o urc, etc.

Ne-a facut azi o colega 2 poze si una as fi vrut sa o pun la profil. dar nu merge
Le-am pus pe picassa pana una alta, dar daca a reusit careva..please share the know-how

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Ati reusit careva sa va puneti poza la profil, ca mie imi tot zice ca nu sunt logata, desi evident ca sunt...din moment ce ma lasa sa imi iau poza din computer, sa o urc, etc.

Ne-a facut azi o colega 2 poze si una as fi vrut sa o pun la profil. dar nu merge
Le-am pus pe picassa pana una alta, dar daca a reusit careva..please share the know-how

Super dulce printisorul si ce falcute minunate are ! Tu arati foarte bine...ce slaba si sexy estiunde-i burta.....unde-i burta???????????????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

pt fontanela, rahitism.

Deci am intrat in panica ....mie nu mi s-a sp sa ii dau ceva de genu...Trebuie sa merg la farmacie sa vad ce gasesc! Oare este prea traziu??? Voi cand ati inceput sa le da.ti???

Mergi la inceput