Aradence DC - (163)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Rugaminte: aveti careva pelerina rosie? Si toca rosie mi-ar trebui, dar slabe sanse sa gasesc, nu?

Ada

Ada pentru tine? Nebunatico!Eu numai cu peruca rosie te pot ajuta
Ildi noi am avut serbare vineri, Doar fetele au avut un dans. Tu ai fost vineri la gradi? Nu te-am vazut...

Mergi la inceput

Na, cand am si eu chef de glume si povesti nu e nimeni prin zona
Alina bine ca mi-ai trimis mailul cu capusele, numa bine ca sa imi amintesc ca azi noapte am avut cosmar cu capuse. Aveam vreo doua sub piele, cam cat unghia de mari
Fetele care ati fost la strand...apa termala din fostul bazin mic era tot asa cu tenta verzuie? Sau s-a inverzit de la mizerie? Costumele de baie de-abia le-am spalat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, ai si tu niste fantezii .

Fetele, avand in vedere ca luni e liber care va inscrieti la strand pentru sambata, duminica si luni? Eu sambata is la munca pana la 13, dar dupa somnul de amiaza vreau sa mergem si zilele urmatoare la fel. Asta daca nu se schimba ceva intre timp.

Eu am trecut pe antibiotic pentru ca nu ma simt bine deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello si eu pe fuga,mi-a crapat PC,dar is la PC lui fratelo.Peste doua ore plecam in Ungaria la tipa aia,intru eu diseara sa va mai zic ce si cum.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Moni, tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Moni, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, te asteptam cu vesti bune!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi, hai ca mi-a amintit Gabi de vise,ce capuse mai alea-s ghiveci,eu am visat en gros (asta dupa ce cu chiu cu vai am adormit dupa ora 1 ) si din ce imi mai amintesc e doar ca era pe-acolo si IRINEL COLUMBEANU parca statea pe marginea unei piscine si nu se dadea dus de-acolo asta de la stirile de-aseara mi se trage clar si eu care nici macar nu ma uit defel la asa ceva,dar am zarit totusi ceva stire in trecere,ca se uita husbandu'

PS Si io ma inscriu la intalnire la strand,asta daca nu intervine alta belea intre timp (alta operatie urgenta,sau mai stiu eu ce) Si ca sa nu speriu populatia cu albeata mea de fantoma,am in plan sa ma dau cu crema autobronzanta Ati folosit asa ceva,e ok? Mi-a recomandat cineva crema de la DM,pentru piele deschisa. Sper doar sa nu ma trezesc colorata artistic precum vreun dalmatian

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Eu sunt acasa cu Ioana, ca m-a sunat pe la ora 13 asitenta de la gradi ca are febra Ioana. E suspecta de rubeola. Areceva pete marunte pe fata, de cateva zile, dar nu stiu ce sa zic...Eu le-am pus pe seama faptului ca a mancat mult cremes duminica, ca i-au aparut imediat dupa aia. mai acuza dureri de burtica, dar scaun dubios nu a avut. Durearea de burta am zis ca o fi de la apa termala din bazin, ca a mai scufundat-o Tudor cate putin.

Mergi la inceput

Diana, ai fost cu Ale la medic? Poate sa fie si rubeola, dupa simptome....
Si Ioana numai pe obraji e rosie, dar nu e asa tare cum am vazut in imaginile bolii obrajilor palmuiti.

Mergi la inceput