Aradence DC - (163)
Raspunsuri - Pagina 17
adablackcat spune:
Salutare!
In primul rand felicitari Miha pentru micuta crestina!
Am plans citind ce dulci sunt Alesio si Nicolas si cat dor este acolo. Ioana, sa ajungi cat mai repede acasa la puisorii tai!
Gabi, al naibii mos... Bietul de el. Aveam si noi pe la bloc (in Alba) ceva oameni la care parca le erau cei mai mari dusmani copiii..
Da, in 14 e serbarea Iuliei. Si de la Miha am de luat ceva. Daca ti-e mai usor sa te intalnesti cu Miha dai-le ei, cu ea ma intalnesc eu mai usor in Gradiste sau Sanleani. Vorbim la telefon.
Eu am facut ieri dulceata de capsuni. A iesit super, deci azi am facut clatite la micul dejun.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
gabitzica spune:
Cica vecinul meu a asteptat sa-i plece nevasta la biserica si a tasnit in cires imediat dupa ce a plecat ea. M-am intalnit cu nevasta-sa in fata blocului si a zis ca trebuiesa iifaca operatie la bazin. A fost si la Timisoara pentru ceva investigatii, bine ca nu are nimic la cap, ca s-a lovit si acolo.
adablackcat spune:
Neata! Am facut .
Gabi, si eu faceam la fel in locul lui. Imi plac ciresele mult. Si sa le culeg direct eu...si mai mult.
Chiar am vrut sa va intreb: Piratii din Caraibe e film pentru copii? Ca si de la Iulia din clasa au fost copii. Mie nu mi s-ar fi parut de prin reclame (recunosc ca n-am vazut nici un film din seria asta).
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Ada, Calin a fost cu pruncii la film, lui Dragos i-a placut, Adelina nu cred ca a priceput mare lucru.
Mersi pt. cafea!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Citat: |
(recunosc ca n-am vazut nici un film din seria asta). |
Ioai Ada, nu ai vazut nici un film din seria Piratii din Caraibe?? Nu prea e de copii... Tudor isi doreste tare mult sa il vada(asta nou), ca a mai prins ceva secvente pe la televizor din celelalte.
Si eu cand eram copil ,avem un cires mare in gradina, si cum suntem 3 frati ne-am impartit pomul frateste. fiind cea mai mare, zona mea era cea din varf.
alinamoro spune:
Citat: |
Ioai Ada, nu ai vazut nici un film din seria Piratii din Caraibe?? |
Nici eu!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Sunt la sv, nu am chef de lucru, asa ca am intrat sa va citesc...
In primul rand va multumesc pt cuvintele frumoase..:*
In alta ordine de idei:
Ada mi-ai facut pofta cu dulceata ta de capsuni si cu clatitele:)
si Gabi, nici eu nu am vazut nici un film cu piratii lu' peste...nu mi-a placut inceputul:) asa ca nu am avut nervi sa ma uit...cred ca sunt prea stressata...
Va pe toate!!!(inclusiv pe fetele lipsa la apel)
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Povestiprafuite
alinamoro spune:
Ioana, te pupam si noi!
Hai mai des pe aici!
Azi are Alesio serbare, stiu de la Alexia (si ea merge la scoala).
monica70 spune:
Hello si eu vin la o cafea!
IOANA hai ca mai oleaca si vi acasa
GABI ioaii ce mai faza cu mosu' ala
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
pufymic spune:
Alinush da, azi are serbarea de final de gradi Alesio....
cred ca nu mai are rost sa spun cat de aiurea ma simt ca nu sunt cu el acolo....
Alexia la ce scoala merge?
Moni ! Cum esti tu?cum te mai simti?
Povestiprafuite