Aradence DC - (163)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Foarte faina poezia. Super!
Miha, sigur ii buna vesta. Multam'!
E gata si .

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

La multi ani copilasi!!!!
Sper ca ati avut o zi frumoasa...

Scuze de intarziere, dar ieri nu am avut net...de fapt de 2 zile nu am avut net...asa ca nu am putut sa imi sun piticii sa le spun la multi ani de ziua lor...:(

Ai mei pitici au stat in casa ca are Nicolas rujeola...sper doar sa nu ia si Alesio ca peste cateva zile are serbarea de sfarsit de gradi si chiar mi-ar parea rau sa o rateze...:(

In rest nimic nou...va mai citesc din umbra, cand apuc...
Pupici!

Povestiprafuite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Of Ioana, da cum a reusit sa faca rujeola? E vaccinat, nu?
Te pup si hai mai des pe aici.
Astept sa mai scrii si pe blog.

Ada, mersi de cafea!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Da Alina, e vaccinat. Si cu toate astea cica e rujeola:(

O sa mai scriu pe blog...cand o sa am ce...deocamdata sunt stressata ...

pupici!

Povestiprafuite

Mergi la inceput

Eu sunt suparata ca am aflat acum de la o mamica de la gradi ca si serbarea lui Vlad e tot in 14 iunie la ora 16, exact ca a Iuliei. No...ce ma fac?

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Te duci rapid si rogi educatoarele sa mute serbarea.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
No...ce ma fac?

Am fost si eu o data in situatia asta, si am reusit s obtin un decalaj de uma de oraA fost tare naspa ca prima serbare a inceput cu 10 minute mai tarziu, ioana plangea dupa mine dincolo...
Ada, vesta de costum am si eu, nu mi-a picat fisa cand ai zis de vesta neagra. De fapt, daca vrei, pot sa iti dau pantalonii de costum, vesta si camasa alba cu maneca scurta, daca tot e baiat

Mergi la inceput

Gabi, multu'. E super, ca-mi trebuiau pantaloni la care sa le suflec cracii pana pe la genunchi aproape.
Cand merg la gradi dupa Vlad vad ce pot rezolva.

Ada

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana, .

Ada, ai reusit sa muti serbarea?

Bogdi e carabus la serbare si i-am luat aripi de fluturas si trebuie sa le acopar cu ceva ciorapi sa fie maro.

Io ma simt foarte obosita, simt si fizic oboseala, abia astept concediul, incep numaratoarea inversa. Partea naspa e ca 3 zile inainte de a lua concediul prin curs intensiv de vanzari (vinerea, sambata si duminica) .

Mergi la inceput

Neata.
Am vb cu eduactoarea de dupa masa...dar nu ma stresez prea tare, daca n-o muta asta e, Vlad oricum nu e inebunit dupa serbari ca Iulia. De cele mai multe ori il conving eu ca e frumos la serbare si ca trebuie sa mergem. El e incantat sa scape.

Ada

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput