Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui rania_s

dana84 la fel patesc si eu ,am intrebat doctorul si a zis ca e normal sau ca se mai intampla asta de la deficienta de calciu...ceea ce eu nu am ca mi-a iesit ok la analize!
Uf cu numele e durere mare si la noi...eu as vrea jessica,al meu nu vrea,am zis anastasia nu vrea....el vrea katerina eu nu vreau....si tot asa pana se naste bebe...
cred ca pana la urma un nume aleg eu si unul e si gata!!!
daca era baiat aveam nume Yannis foarte des aici la greci...ne placea la amandoi....

16+

yannis e nume grecesc..in romania l-au adus machedonii(ca doar au radacini grecesti) si sa raspandit cu viteza luminii. mai frumos e ca la noi se scrie in n variante. ianis,iannis,yannis, yanis...etc. la noi daca strigi in parc ianis sau david ridica capul cativa copii

mi-e imi mai place si darius da la luat o cunostinta de-a noastra. parca nu as vrea sa ii pun la fel numele. nu suntem prieteni apropiati da oricum.

a si sa nu uitam in romania expansiunea numelui de ariana sau riana deci numai eu cunosc 4 fetite riana si 2 ariana.

eu daca aveam fetita mi-ar fi placut natalia.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +14

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

luny pt sangerarile gingivale iti ascult sfatul si imi cumpar o periuta mai soft

15+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

apropo am uitat sa va spun ca am puse poze cu puiul meu de extraterestru pe picassa

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am pus si eu cateva poze cu banditul meu, daca vreti sa-l vedeti. In primul colaj avem asa: a doua zi dupa ce l-am nascut, apoi la 6 luni, si la 1 an, urmatoarele poze sunt de acum din concediu, la 3 ani si 2 luni.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

am pus si eu cateva poze cu banditul meu, daca vreti sa-l vedeti. In primul colaj avem asa: a doua zi dupa ce l-am nascut, apoi la 6 luni, si la 1 an, urmatoarele poze sunt de acum din concediu, la 3 ani si 2 luni.

nu e bun link-ul

samburelul meu

Mergi la inceput

uitasem sa pun linkul
gata, am editat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ce simpatic este banditul tau! Cat are acum? Ce diferenta de varsta o sa fie intre copii?

Al meu a inceput sa scoata niste perle:)) ieri ma trimitea la car wash (spalatoria de masini) sa imi spal tzatzele, cica sunt murdare (se referea la sfarc si aureola, s-au mai inchis la culoare acum de cand sunt insarcinata).

Ii place sa mearga cu noi la spalatoria automata pt masini.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+

Mergi la inceput

are 3 ani si 2 luni, o sa fie diferenta de 3 ani si 9 luni intre copii.
al meu, mai nou, e fascinat sa mearga la restaurant sa pape 'paghete', numai asta spune, e in extaz cand se intampla chiar sa iesim cu el pe undeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Ne-am delectat si noi cu pozele lui Lunyfrumusel foc Banditu tau

uff si noi avem mari probleme cu numele, daca la fata am pus cea-m vrut eu, ehehe acum vrea sa aleaga el
Aici se dau numele parintilor , mie personal mi se pare o tampenie.Desi o iubesc nespus de mult pe socrela in nici un caz nu i-as pune numele dupa ea , adica Paraschiva.
dupa lungi discutii am ales daca e fata Anastasia sau Anelis daca e baiat, e aici e grav , nu am idei mi-ar place Nicholas, Alejandro si cam atat.Mama ar vrea sai pun Ivan dar nu-mi place.
Nu stiu cum da mama la toti 5 ne-a pus nume frumoase, da cand am auzito cu Ivan ....

Sper miercuri sa aflu ce e si atunci o sa ma pun pe cautat nume.

Ela acum ca esti insarcinata nu ai ce sa faci in privinta durerilor de spate.Abia dupa ce vei naste ar trebui sa faci un RMN sa vezi clar ce ai.Mi-e un dr mi-a spus sa ma operez dar am refuzat si bine am facut, am cerut parerea altui dr si mi-a spus sa incep sa fac sport si sa inot cat de mult pot.Am facut asta 6 luni imi era foarte bine asta pana am ramas insarcinata, primele 3 luni dr mi-a spus sa fac sport si inot cu moderatie dar nu am facut deloc ptr ca mi-a fost teama.Insa cum inchid 3 luni ma reapuc ptr ca mia mers foarte bine.

ma duc la somnic

Anita mami de printesa, Rachella Alexia -17.o1.2004 si
8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Incerc sa fac un tur de forta si sa raspund/ sa imi dau cu parerea pe rand ce citesc:
Firicel:
- perna eu mi-am luat la prima sarcina si m s-a parut folositoare, acum o folosesc din nou. Oricum poti sa incerci cu o perna normala din aceia lunga.
- sutiene eu mi-am luat aceleasi sutiene care mi le iau de obicei, cu sau fara sarma, iar din acelea de alaptat am avut 2, si m-am descurcat cu ele.
Dianalaura felicitari pt lunganul tau. Si eu abia astept sa vad ce imi spune martea viitoare, pentru ca si la mine si la 5 si la 8 saptamini a iesit cu 4 zile mai mic decit calculul dupa date...
Georgia felicitari pentru fetita. Cu sotul tau e cam aceiasi situatie ca si cu mine, numai ca eu nu vroiam copii ci doar sotul, iar pe urma dupa primul am zis ca merge si al doilea
Andreea daca esti increzatoare ai sa vezi ca asteptarea nu o sa fie atat de chinuitoare.
Bella eu zic sa nu te grabesti sa iei foarte multe biberoane sau tetine, ca este posibil sa nu ti le accepte copilul. Eu zic sa iei pe parcurs. Este posibil ca sa nu ai nevoie de ele pentru citeva luni si atunci sa trebuie sa schimbi tetina ca sa fie pentru varsta potrivita...sau nu...Oricum depinde foarte mult de copil. Caruciorul este frumos si sunt sigura ca daca te razgandesti, te razgindesti pentru unul care o sa iti placa mai mult.
Ela si la mine cuvantul de baza este oboseala. Trezirea e invariabil la 6:00 si chiar daca scap de la serviciu la 16:00, ma ia de noua fi-miu si ma taraie pe afara de ma tine pina la 20:30. Mancare dumnezeu cu mila, macar acum mai am cite ceva facut de mama ca a stat cu fi-miu, dar pe urma o sa sponsorizez restaurantul din cartier...
Lia incepem sa facem galerie ca vin baietii....
Mada capul sus...Sigur Emily se va face bine si sper ca interventia sa fie usoara.
Bianca m-ai facut sa rad cind ai zis ca nu te mai omori pina in nov de oboseala, asa ziceam si eu si zic in continuare , dar pe bune daca imi iese...Bafta la eco

Gata iau pauza si va urez noate buna ca ma trezesc devreme....

Mergi la inceput