Poiana cu doi noi poienari (mama Rayu x3)
Raspunsuri - Pagina 2
ML spune:
Si eu cu gandul la voi . Felicitari!!! (astept cu emotie numele... bebelinei, o sa-mi fie draga si daca te-ai razgandit )
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)
Marox spune:
Felicitari fericitilor si obositilor parinti !
Chiar pe 19 mai s-au nascut? In aceeasi zi cu diriginta mea din gimnaziu, profa de mate. Le doresc sa fie la fel de destepti ca ea, dar sa nu aiba caracterul ei (ca taaaare ne mai era frica de ea )
szivarvany spune:
Wow, Rayu, felicitari din tot sufletul
Asteptam pozele
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
iarina spune:
Ma scuzati ca dau buzna..felicitari Rayuelei...lilanda...scriai undeva de un film turcesc despre un tinar filosof bolnav de TBC care moare in casa de la munte a mamei lui...supeerb film, da' am uitat cum ii zice
Iti amintesti cumva titlul? Dadui cautare pe google dupa descrierea ta si nu gasii filmul. Mai mute detalii...poate iti amintesti cum il chema pe filosof?
Rayuela spune:
Multumim dragilor!!!
Sintem in al noualea cer!
Grasunica are 2910g si mosulica suparat 2610g.Incredibil ca am avut aproape 6 kile de copii in burta:))
Fetita e Julia,ML nu te superi,da,la baietel e greu,nu ne-am hotarit!
A fost cezariana acuta,dar s-a terminat cu bine,sintem bine toti ,inca la spital,deja alaptez si totul decurge perfect!
Am pus poze pe FB,cine nu ma are ,dati un mesaj privat sa va bag pe lista!
Marox spune:
Ura pentru Julia!
Chiar astazi ne-am intilnit cu niste cunostinte care au o fata pe care o cheama Julia, are 20 ani. Am descoperit ca cele 2 Julii au multe puncte comune, in special faptul ca sint foarte zimbarete, sarmante si vor sa placa.
ML spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rayuela Fetita e Julia,ML nu te superi,da,la baietel e greu,nu ne-am hotarit! |
Bineinteles :), mai ales ca am aflat de la mama ca Amelie l-a ales.
Sa fie sanatosi, cer si eu poze in curand, le voi arata si mamei aici, la mine, vine marti :).
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)